Jaruu

Dagens dag har varit väldigt tråkig, först hade vi kemi.
Sen hade vi dubbeltimme matte och jag fattade typ nada =/
Sen var jag ledig i ca tre timmar för sen skulle jag till lagårn och mjölka äckliga kossor, det är så himla tråkigt, men nu har vi bara en gång kvar så man får väl överleva!

Sen äre så himla mkt i skolan nu så jag bara har lust att lägga mig i idé och inte gå ut nåe mer. Allt ska in på samma gång känner så himla mkt stress just nu!!!!!!

Är förresten inne på titanic spåret, älskar verkligen allt med den.... Va så länge sen jag såg den så vill verkligen se den snart igen!!!



HUVUDVÄRK!

Vart faaen är detta påväg, igår mådde jag illa plus att jag hade huvudvärk idag så har jag oxå värsta skallebanken så jag vill bara krypa ur skinnet =/...

Idag efter skolan så har jag typ bara försökt åh göra datakunskaps grejen men det går inge bra, så min lediga stund på dan har gått till att plugga,plugga och åter plugga. Vi har så himla mkt att göra nu de sista veckorna så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har även fått en massa jävla utslag på ryggen vet inte om det har med all stress åh göra lr vad det nu kan vara.

VILL HA LOOOOV!!!
Pallar inte detta nåe meer jue!!

This day suck!

Alla dagar i skolan denna vecka har sugit, har verkligen mot skiit pga förkylning!!
Kan inte sova på nättera men vem bryr sejj ;)

är inte inne här så ofta men ska väl försöka att ändra på det.
Har inget intressant att skriva om mitt liv överhuvudtaget, det är alltså ett tråkigt liv jag lever för tillfället!

Kryssningen i Fredags var daremot väldigt trevlig/rolig,
Det blev mat, alkohol, dans, ut på däck ch mktmkt prat. =)