Soft dag!

Dagen har verkligen vart lugn. Vi började med en kemilabb och från den fick vi sluta typ en timme senare så vi hade tre timmars hål innan nästa lektion. På den lektionen skrev vi det sista provet för denna termin så nu har jag bara en inlämning kvar och sedan är allting helt klart. :D:D

Denna eftermiddag har jag typ inte gjort ett skit. Först tränade jag på körkortsfrågor och sedan har jag bara suttit vid datorn och slappat rejält.

Snart är det sommarlov och jag längtar verkligen kan jag lova !!


Fy på mejj!!

Jag är verkligen jättedålig på att blogga nu för tiden men jag har en anledning och det är att jag faktiskt har skaffat mig ett liv eftersom solen skiner ute :)
Under sommaren kommer nog denna ligga nere hela tiden skulle jag tro! Eller ja vem vet...
I tisdags hade jag iaf nationella i mattee C och det gick väl skapligt bra iaf så jag kan inte klaga men bara det att när jag kom ut därifrån så kom jag på massor som jag hade svarat fel på... TYPISKT....
Igår vare vårfest åh jädrans va kul det var stundvis xD

Åh idag så hade jag bara en lektion sånu gäller det att vänta på mammsen och Kia som ska hämta mig och lotta idag. Massa med plus till dom vaaa!
Så dem kommer väl här framåt lunch men frågan är då vad faan ska jag göra tills dess?


Söndag!

Måste bara börja detta inlägg med att tacka alla från igår. Det var verkligen svin kul!!
Men mot slutet av kvällen jävel va rädd jag blev. Tar det inte här men det skrämde verkligen skiten ur mig. Stackars tjej asså! Usch va trött jag va när jag kom hem. Vi kom väl hem framåt halv fyra på natten så jag gick och la mejj på en gång.

Det blev inte så mkt sömn för vid halv nio var jag tvungen att gå upp för vi skulle till kyrkan för konfirmationen. SÅ det var ju bara att pallra sig upp ur sängen och åka ner dit. Sedan har släkt ifrån ÅSA vart här och hälsat på och det var massa trevligt måste jag säga, har inte sett dom på typ två-tre år :O

Nejj nu måste jag verkligen plugga men vi höres!

Freitag!

Kan börja med att berätta lite om gårdageen för den var aaas läskig :O

Det åskade och blixtrade vid skolan igår och precis när jag och Lotta har duschat färdigt i källaren så går strömmen. Så vi vart utan ström från 5 på eftermiddagen tills klockan var tolv på natten. Kan ju lova er att det inte gick så bra att plugga eftersom det blev så himla mörkt. Men trots det så var jag tvungen att plugga för hade ett viktigt slutprov i fysiken idag..
Eftersom vi varken kunde titta på tv eller sitta vid datorn så drog jag och sara ut på en promenad så vi kom väl hem vid halv tolv tiden ungefär och då vare läskigt för korridorerna var kolsvarta så det var knappt att man kunde låsa upp dörren in för man såg ju verkligen ingenting.

Idag gjorde jag ju som sagt mitt slut prov i fysik och det bestod utav fyra uppgifter och jag kan ju lova att dem var svåra. Så hur f**n ska jag klara att få ett VG egentligen det vetto tusan.

Denna vecka har vart väldigt jobbig för jag har haft tre prov+ en massa läxor och nästa blir oxå skit jobbig.. Tusan jag kmr ju gå i väggen innan sommarlovet jue om det ska fortsätta så här. Hela dagarna har bestått av skola och hela eftermiddagarna har bestått av en massa plugg, väldigt roligt lr oxå inte!


Tisdag!

Kan väl börja med att berätta om gårdagen först eftersom jag inte skrev nå då men veckan började med en sovmorgon till 10.00 iaf och det va bra gött. Sedan hade vi en massa politiker här som pratade och sånt så vi skulle mingla omkring och lyssna på vad dem hade att säga för att vi ska veta vart de olika partierna står när vi väl ska rösta i september. Sedan hade dem en debatt och den va bra rolig för de kom lite i luven på varandra kan man väl säga.
Dagen slutade med engelska iaf så när jag slutade kollade vi först på tvn sedan blev det datorn och sängen (Y)

Tisdag:

Dagen började även idag med sovmorgon p.g.a att vår svenskalärare inte var här så jag har väl bara haft två seriösa lektioner idag och det var då mikrobiologi och samhäll. Efter skolan drog jag och Lotta in på stan för jag skulle ha körlektion. Så vid kvart i fem började den så lotta hängde på även där så hon satt där bak i sätet medans jag körde och det gick väl bra. Fick t.o.m beröm och det är ju alltid trevligt :)
Sedan hade vi tjugo minuter på oss innan bussen tillbaka till skolan skulle gå så vi sprang upp på H&M och där hittade jag något skjortaktikt som man kan ha leggins under bara vet inte riktigt hur jag ska förklara hur den ser ut men ändå. När vi köpt det fick vi lite panik för klockan var lite över sex men vi såg att bussen fortfarande stog kvar där så då var vi ju tvugna att springa dit.. Nu sitter jag här och ska snart gå och kääka så ha en trevlig kväll på er :)

Söndag

Gårdagen vart helt okej så tack brudar för att ni förgyllde min kväll :)

Kom väl i säng vid halv fyra inatt ungefär och vaknade vid tolv av panik för jag hade drömt om att klockan var typ tre och då skulle jag nästan till skolan så jag flyger upp ur sängen så sen när jag kollar på klockan så är hon bara tolv så snacka lättad jag kände mig då.

Idag blire ju då som sagt tråkigt nog att åka tillbaka till skolan. Orkar inte egentligen men det är väl bara att stå ut eftersom det bara är 4 veckor till sommarlov och dom veckorna kmr gå snabbt tror jag. SKÖÖÖÖNT!!
Har massor som jag borde göra egentligen men jag orkar inte så då blir det inget gjort. Har tre-fyra prov te veckan och har inte börjat träna på ett ända... oooops!!

Nejj nu har jag vettigare saker för mig så byebye ;)

Kristihimmelfärds

Vaknade vid halv elva idag och tittade ut och vad ser man då joo det regnar. Usch påde vaa!!
Idag måste jag iaf börja plugga för jag har fyra prov till veckan som kommer. Och på tisdag ska jag till körskolan igen. Jag va så duktig så jag ringde om en tid igår så det är väl bara att köra så länge man går i skolan.

I tisdags kom vi ju hem från Polen och resan va väl sådär måste jag säga. Bussresan var lång och extremt tråkig måste jag då säga. Sen va väl en del konfirmander som dom va men vår grupp var iaf bra  och rolig. Vi fick iaf jättegod mat på båten så det kan man inte klaga på :D Vet att jag är sen om att skriva om detta men som sagt så har jag tappat sugen litegrann ;)


Lördag



Don´t stop the music!


Partey dag !

Igår träffade jag B och H så jag kom väl hem vid en halv två. Fast jag la mig inte förnst vid tre för jag var inte så värst trött. Nu sitter jag iaf med en face mask så jag hoppas att min hud ska bli lite bättre i ansiktet. Väljer att göra den nu eftersom jag sedan ska ta ett varmt och mysigt bad. MUMS på dee vaah!

Ikväll blire parteyyy, det blir nog roligt skulle jag tro..
Fast det värsta med denna fest är att imorgon ska jag upp tidigt för vi ska åka till polen. Jag och några polare, visst vi kommer ha skit kul men man vet ju aldrig hur man mår på morgonen men förhoppningsvis känner jag inget som vanligt :)

Min praktik på Lottas hundpensionat är då över för denna gången. Vi satt och pratade lite igår och hon tyckte att jag hade skött mejj väldigt bra så att jag skulle få  bra omdömmen. Så jag behövde inte vara rädd för det sa hon. Hon är bra snäll. När jag va där så kom det dit två sheltisar och tror ni inte att jag blir så himla sugen på att köpa en hundvalp nu till sommaren men nejj det kan jag inte för jag måste gå i skolan ett år till och då får man inte ha valp med sejj. ÅÅÅHH!! men jag har iaf bestämt att det blir en valp till sommaren nästa år och jag kan lova att jag längtar redan nu :D


Nejj jag måste dra nu för jag tror att badvattnet är färdigt men vi höres om någon dag igeen


Tisdag!

Idag  gick jag upp vid 07.00 och jag kan ju berätta att jag var jävligt trött då men jag pallrade mig iväg till praktiken. Va ute och gick med hundar och tvättade en katts öga. Sedan vid 14.30 åkte jag hem och bara slappade ett tag. Sedan vid fyra kommer pappa hem och säger att det är vårjoggen idag så vid halv sex ungefär beger vi oss upp till hurtigtorpet så jag sprang väl 5 km. Grymt jobbigt vare för mig kan jag lova eftersom jag är skapligt otränad just nu. Så det känns i kroppen så ja undra ja hur jag kommer att känna i morgon. Förhoppningsvid så känner jag ingenting.

Vi har även vart över till Lotta och grattat henne för hon blir nämligen hela 20 ÅR!!!
Så grattiis LOTTA!!!!! :D

Nu har jag sån huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt så det blir väl sängen snart kan jag tro :D

1 maj!

Gårdagen tillbringades med trevligt folk så tack för kvällen måste jag då säga! :)

Idag är vädret helt tråkigt så jag har bara legat i sängen hela tiden. Klädde nyss på mejj t.o.m det va väl bäst för dem här hemma tjatade lite på mig om det.

Senare idag blire att umgås med folk så då blire väl ut åh gö nåe lr nått xD