onsdags morgon!

vaknade utav att älsklingens klocka ringde och kan nu inte somna om så tittar runt lite på internet.

lite tråkigt att man inte kan sova som man vill men det är väl bara att vänja sig tills bebisen kommer. Åh ja vi har faktiskt bestämt namn på honom men det får ni faktiskt inte reda på förnst han är född.

Nu är det 68 dagar kvar till beräknad födsel. Kan inte fatta va fort tiden har gått, känns som nyligen när man precis fick reda på att man va gravid.

.


v 31 (30+0)



Bjuder på en magbild + en bild på min ögonsten!

foglossning!

jisses vad jag hatar att ha foglossning, det gör ju bara så förbannat ont så nu kan jag ju inte sova mer pga det :-(


Dåligt!

blir så besviken på blogg appen på telefonen för den låser sig så man måste ta bort den och installer om skiten.
Aja iaf sä va svärmor,klas och emilia här igår så då beställde vi hotell i göteborg till helgen så ska vi dra till ullared och sen göra en massa annat skojj eftersom vi stannar hela helgen där. Är så himla glad att det äntligen blir ullared, visst var där för ett halvår sen men det är ju bara så roligt att åka dit och titta lite :-)

godmorgon!


precis vaknat och älskling har klivit upp för han ska iväg och jobba lite med farsin så det betydee att jag blir helt själv idag så jag kan lika gärna ligga kvar här ett tag till.

Funderar på om jag ska bada vovvi idag oxå eftersom det ändå är så kallt ute och eftersom jag ändå är själv, men det är ju så jobbigt för det tar ju typ hela dagen eftersom du måste föna han torr oxå! Men åka hem till mamma då och få hjälp aå går det mkt fortare :-)

27/10-12

idag har varit en riktigt pysslar dag. Har gått med vovvi som vanligt då, fixad disken, tvätten. Plockat ihop mina kläder finare så älsklingen fick in sina kläder i vårt sovrum och så fick vi upp handdukarna i stället för att ha dom i tvättstugan. Där ska blöjor och allt man behöver till
bebisen ligga ist.

älsk hat ist bytt till vinterdäck på bilarna och släpkärran och tvättat allt.

När han var färdig började jag med maten och det fick allt bli pannkakor idag, mums så gött det va alltså!!

senare blire bara att slappa och mysa kan jag tänka mig" hoppas " jag iaf :-)

kallt

nog tusan är det allt vinter snart så kallt som det är nu :-(


bjuder på den snea bilden ;-)

buhu

ändrade planer blir inge ullared nu i helgen utan det får bli antingen nästa helg elr här framöver :-)

kuul!

till helgen blir det nog en spontan resa till ullared, fan vad roligt alltså.

imorgon ska jag till kommunhuset och träffa min grupp och planera lite inför projektet sen blir det nog luncha med linn innan vi slutar för att sedan åka med älsklingen till inga-lis och gratta henne eftersom hon fyller år :-)

blev mkt på en gång jag vet.

Idag hörde L av sig i morse och ville promenera så det va bara att slänga i sig frullen och sedan fixa sig och skynda sig till henne. Efter gick vi hem till henne och pratade och planerade om framtiden lite så vi får se vad som sker framöver nu :-)


-

i'm so happy i'm so glad, that I got you <3

kommunen!

just nu sitter jag vid mamma innan jag dka promenera hem igen för att sedan bege mig till benny på kommunen för att prata om vårt projekt om vi fick göra det och så.

idag gick jag även in i v. 30 (29+0)
kan jag medela så nu känns det som att tiden kommer gå väldigt fort!


barnmorskan!

igår va jag till barnmorskan skulle lägga upp ett inlägg men bloggen bara krånglade så det gick inte.
Men iaf så gick allt bra han växer enligt sin kurva. han ligger precis under den normala kurvan men det spelar ingenroll så länge han följer sin egen kurva. Alla värden va bra och så så nu ska jag inte dit förnst om 3 veckor igen..




lunchmys!

Väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag ska ner och käka lite lunch med L. Blir väl en massa prat om allt och ingenting som vanligt <3


Söndag!

Idag har vi gjort allt och ingenting, promenerat, städat, fixat i barnrummet och i övriga rum, lagat mat åh ja!
 
Ikväll blire en massa filmmys med godis och chips med älsklingen, MUMS! :)
 
imorgon blire ett besök hos barnmorskan oxå ska bli kul och höra hjärtljudet igen och se så att allt är som det ska så bebis mår bra!!

vaken...

vaknade vid tre inatt så jag gick på toa som vanligt men tro inte att man kunde somna om inte. Så nu ligger jag i soffan och hoppas jag ska bli såpass trött att jag kan gå och försöka somna igen. jag läg ich försökte sova bra länge innan jag ens gick upp.
Men är man småhungrig så det knorrar i magen, är så himla pigg och har en bebis som sparkar så blir det inte lättare precis.

åh nejj jag tänker inte äta något när det är natt för jag tänker inte gå upp hur mkt som helst under denns graviditet.
nej nog för mig, hej då :-)

simning..

snart kommer mamma och plockar upp mig för då ska vi iväg på den veckliga simningen.



älskar dig mitt hjärta <3

woops...

här kommer bilden ;-)




magbild

jag bjuder nu på en magbild i v 29!

ignorera mitt fula fejs bara, är helt rö i ansiktet för är precis inkommen från en långpromenad !


v 29 ( 28+3 )

just nu ligger jag och myser med cazper och lite senare ska jag och träffa benny, får se om han har nått bra att säga..



imorgon ska jag och L ha en filmkväll, det blir massa mys och skojj.. :-)

Lyckat!!

När jag var till arbetsförmedlingen i måndags fick jag reda på att jag måste ut på praktik igen, så idag ringde benny om att vi ska ha möte om det på torsdag. Då undrar jag hur fan ska jag kunna praktisera tills årsskiftet när bebisen är beräknad till 7 januari. Nu så fort jag gör någonting blir jag ju helt slut och jag måste ligga och vila åtminstonde en gång per dag för att orka!!
Och med mina bäckensmärtor så vet jag faktiskt inte hur jag ska klara det men bara att bita ihop och gilla läget antar jag, kommer sluta med att jag måste lägga mig så fort jag kommer hem och kommer sedan inte kunna ta mig upp ur sängen på hela kvällen, lycket måste jag säga!!
Visst jag vet ju att jag måste praktisera men så nära inpå födseln vet jag inte riktigt om jag vill, hade vart skit glad om jag bara behövde jobba tills jul och sen får va ledig, menmen..
 
Har jag tur så kanske dom har lite överseende med detta och förstår hur jobbigt jag kommer att ha det den sista tiden.
 
nej nu har jag klagat färdigt så nu tar jag och lägger mig framför tvn ist !

promenix

nu är det dax för dagens andra promenix med vovvi :-)





sparkar!!

Nu ligger jag i soffan och inte gör ett skit, lr jo jag ligger och vilar eftersom bebisen har en tendens att sparka hela tiden. Har börjat känna nu att revbenen börjar bli lite väl utsatta..:-)

Mycket att göra!

Efter det handlade jag lite mat så att vi klarar oss i någon dag iaf.
När jag sedan kom hem vare bara att plocka in matvarorna, städa duschen och båda toaletterna noga så dom blev skiit fräscha!

Snart väntar en promenix med vovven i detta skitväder!!
Annars så inväntar jag bara tvättmaskin och diskmaskin så jag kan plocka ur det och slå påå en tvättmaskin med barnkläder :)!
 
 
 
 
Bjuder på en bild utan smink som togs för två veckor sen, nu är magen större.. LOVAR att ta en ny bild snart !

söndags kväll :-)

sitter framför tvn och kollar på solsidan med vovvi medans älsk duschar, sen kommer han allt och myser ner sig i soffan med mig :-)

vi höll ju på med barnrummet förut och jisses vilken skillnad det blev mot innan, fortfarande långt ifrån färdigt men bra mycket bättre än va det var...
gud vad jag längtar efter vår lilla prins när man börjar se föndringarna som gjorts.

dagens inlägg får avslutad med en bild på min guldklimp <3

( v 27+5 )

har precis vaknat, då vi igår va till H och grattade honom för att han ska fylla år. Blev god smörgåstårta och lite dricka för grabbarna, en annan fick lov att agera chafför.

idag ska jag och älsklingen ordna i barnrummet så att det blir klart, kommer bli skit bra känner jag på mig redan nu :-)


onsdag

fick ett sms av Linn förut idag om vi skulle ta en promenad och självklart ville jag det så vi traskade och pratade i 3,5 h så nu är jag trött kan jag lova så lite vila på detta innan man ska börja med maten :-)

ha en bra kväll för det ska jag !!

brr

nu börjar det bli riktigt kallt ute..

just nu ligger jag i soffan helt själv för älskling och vovvi har gått oxh lagt sig, ska nog snart joina dom men först lite tv tror jag :-)

pusspuss!


värk!

just nu ligger jag i sängen och vilar pågrund av ett smärtsamt tryck i magen, bara hoppas att det snart ger med sig. Men på toppen av det så har bebisen vaknat och sparkar för fullt så ja det kan ju ta ett tag...

inte för att jag inte gillar det för det gör jag, det är nog det mysigaste man kan vara med om när lillen sparkar. Men har man ont så blir det att kännas ännu mer !!

jag älskar min familj mest av allt ni betyder allt för mig älskling <3

kvällsmys!!

Nu blire kvällsmys med älsklingen.och Cazper. de blir film med lite chips och dipp, mums säger jag bara :-)

perfekt avslut på denna dag alltså :-)

ffix..



nu drar vi iväg på ett litet kalas för klas och lilla neo :-)




Bebissaker!!


vår fina emmaljunga som vi är grymt nöjda med


bilbarnstolen med tillhörande isofix :-)


Babysittern som mamma köpt åt oss, ska på en sak med en massa djur oxå.


bebissängen med en massa smått och gott i som här så småningom ska packas upp och i ordning :-)







kallt men skönt :-)

Efter en timme i badhuset med simning så vare bara hem och ut med vovven på en promenad i det kalla vädret. Det är så himla rått ute men väldigt skönt när solen skiner litegrann..





tillbaka!

tänkte testa på detta med bloggning en gång till då jag nu har den i telefon så ska väl gå mkt lättare nu.

bilden är tagen i vecka 20 så den har nu växt kan jag lova ;-)


ja som sagt mycket har hänt sedan sist, jag är nu gravid i 27 veckan så den 7 januari är vår lilla prins beräknad och gud så vi längtar...

sedan den 1 september när jag och daniel var utomlands så passade vi på att förlova oss. Mitt liv är helt perfekt med dom mest perfekta människorna runtom mig :-)