Ullareds Camping!

Vi har nu vart på campingen i några timmar så nu är älsklingen och duschar medans jag la lilleman som förhoppningsvis sover nu. Imorgon blir det ullared.
Detta med husvagn kan jag leva med, mkt mysigt att va ute såhär med den man älskar mest av allt ♥

Klantiga jag!!

Skulle gå upp för trappan här hemma och precis då kommer vovvi i en himla kareta uppför samtidigt så jag snubblar på honom så jag slår i fingrarna i väggen för att ta emot mig och hörde ett knaak så nu kan jag lova att jag har en riktig smärta i åtminstonde ett finger. Så för tillfället har jag två fingrar ihoptejpade för kunde inte göra något när dom inte va det :(!!

Fredag :-)

nu är det snart slut på denna vecka, som jag har väntat för då drar jag och älsklingen (lillen) iväg på en liten husvagns semester. Blir ett stopp vid ullared för lite shopping innan vi beger oss till Öland :-)

Ska bli skönt att bara komma iväg vi tre utan en massa måsten ♥

Fototime!!

Idag måste jag verkligen fotografer lilleman i dopklänningen har ju sagt flera gånger att jag ska göra det så nu måste det bli så oxå :-)

Ikväll blire att köra lilleman till farmor så en annan kan åka iväg på agilityn som är för sista gången sorgligt nog :-(




söndag!

Bestod av en massa letning eftdr kläder då jag får det i födelsedagspresent av älsklingen. Sedan beställde vi en ny bilbarnstol så vi har när det är daga att byta + solglasögon till han med band att fästa runt huvudet då alla normala brillor jag köpt har dör långa öronfästen.

vi fick även besök av svärmor med familj på lite fika :-)

Söndag!


grilltime :-)

Har precis duschat och sminkat mig lite för om en timme drar vi igång och grillar och har det skojj :-)



ni får ha en trevlig lördagskväll för det kommer iaf vi att ha :-D