Längtan..

Längtan är stor efter allt möjligt just nu. Och allt känns så j*vla bra åh jag älskar verkligen båda mina pöjker så himla mkt!!


GranCanaria!

Exakt en vecka kvar tills vi är på GranCanaria och göttar oss !!


Söndag!

Ligger i sängen och hör hur älsklingen tar djupa andetag, han söver så gött låter det som.
För en halvtimme sedan slutade filmen som vi glyste på 2012 ice age eller något sånt hette den. Spännande men ändå fail i vissa effekter!

nej ska titta runt lite på internet och sen ska jag joina honom med att sova!!


see ya

Lördag!

Idag är en riktig pysseldag för Daniel är till morsin och fixar lite lister och sånt medans jag pysslar på här hemma, som att byta gardiner, tvätta, elda, dammsuga, damma och ja göra lite allt möjligt som behövs.
Senare när älski är klar så ska vi dra till min mamma och pappa för att fixa in den nya diskmaskinen + att vi är bjudna på mat. YES jag slipper laga mat idag alltså :D

Just nu sitter jag i soffan och tittar lite repris ifrån idol för att sedan ta mig en promenad ner till samhället med vovven och titta lite på vad julmarknaden har att erbjuda!

jag vet att jag inte skriver om något intressant men om det är något spec ni vill veta eller vad jag ska skriva om? så skriiiv så jag får veta.! :D

Torsdag!

Nu kan jag lägga in ett inlägg för det har varit lite mkt de senaste dagarna eftersom jag och mamma vart in och hälsat på pappa i örebro i två dar på rad. Men nu så har han äntligen fått komma hem.


Hmm så vad ska man hitta på idag tro, ja inte vet jag ska nog hem till mammsen och pappsen en sväng iaf sen ikväll blire lite träning med vovven och sen mys med älsklingen <3

Nu är det mindre än två veckor tills vi åker och jag längtar nå enormt!! :D


SRY!!

Nu känner jag mig jättedålig men jag har faktiskt glömt bort bloggen helt och hållet fastän jag lovade att bli bättre, ska verkligen försöka men det är faktiskt svårt att veta vad man ska skriva om men ska göra mitt första riktiga inlägg i morgon!!

ILY!!