Torsdag!

Idag klev jag upp ur sängen vid tio åt frukost och satte mig vid datorn en stund. Då mamma frågade om jag skulle hänga på till Kia en sväng och det ville jag ju så klart. Sen blev det hem till mamma en sväng där jag och älsk fick en massa godis ifrån kryssningen dem va på, vi fick även ett par gardiner så tack sööta mamma <3


Dagens bild!


p.s. har uppsatt hår!



Ikväll blire även att dra på ZUMBA och röra lite på fläsket, vilket sitter fint :)


Onsdag!

Det är redan onsdag och idag har jag inte gjort ett skit mer än att gått till mormor och hälsat på åh sedan gått hem igen.
När älsk kom hem åkte vi och handla lite sen ble det TACOOS, mums säger jag bara..
Nu har han precis lagt sig för han mår inge vidare så kvällen får jag tillbringa själv med Cazper!

Har inte så mycket att medela idag eftersom ingenting har hänt så det får duga för idag :)


Tillbaka!

Nu har jag haft blogguppehåll bra länge pågrund av sommarjobb, valp och flytt men nu så ska jag försöka skriva med jämna mellanrum igen.

Som sagt mkt har hänt under sommaren, jag och älsk har vart till ullared och shoppat med min familj och vänner. Sedan har vi ju skaffat världens sötaste och goaste vovve så nu går vi på valpkurs och han är så duktig så. Enda nackdelen är att han är så himla ivrig när det väl gäller så att han blir lite studsig men det är bara att träna.

För några veckor sedan bestämde sig även min mamma att jag skulle flytta till daniel eftersom jag ändå aldrig va hemma, anledningen var att hon ville ha mitt rum haha men mig gör det inget för jag trivs så himla bra här så :)

Den 16 oktober drar jag och Belinda iväg till stockholm och går på Britney konserten!!

I december drar jag och Daniel till Gran Canaria och det ska bli så himla skönt... När vi är där kommer vi även att fira 1 år tillsammans, kan inte fatta att det redan har gått ett helt år åh jag älskar honom mer än någonsin!!


Mycket information jag vet men måste ju komma igen litegran iaf



Cazper har blivit ganska stor nu :)