Bra sömn vara inte länge!!

Inatt har jag fått sova i 2 timmar som mest så idag är huvudvärk, illamående och snurrighet bara ett faktum. Är så himla jobbigt när han inte kan sova för en annan eftersom man då blir tvungen att gå upp med han hela tiden. Va upp 3 gånger inatt mellan 00:00-0600 för blöjbyten och för att göra ersättning. Det får jag nöja mig med medans älsk alltid ligger kvar i sängen och sover åh göttar sig, inte kul precis men bara att gilla läget. Det blir väl bättre tider med :-)




Skönt!

igår somnade hjärtat runt halv tolv och vaknadr sedan vid halv tre. Åh detta va den enda gången han vakna ja förutom nu då. Så skönt att få soca i några timmar åtminstonde eftersom förra natten inte va så himla roligt. Visst är man fortfarande trött men man överlever då man ändå sovit så pass länge :-)

Idag kmr nog min kära kusin med familj på besök vilket blir roligt då man får se lilla gullet walle igen :-)

skrik, skrik och åter skrik..

Tror jag blir galen snart. När han inte sover så skriker han i stort sett hela tiden, ett helt hysteriskt skrik. När han ska äta så duger bara bröstet ett tag innan han gallskriker så enda sättet att få tyst på han för stunden är att ge han ersättning. När han fått det så sover han eller ligger och tittar en stund innan skriket börjar igen.

Ni som har bebisar som är lugna och bara skriker ytterst sällan kan vara riktigt glada för detta är inte ett dugg roligt att höra skrik mer elr mindre hela dagarna. Man är så trött i hela kroppen eftersom man inte får sova ordentligt hlr. Önskar verlligen att detta beteende ger sig snart och övergår till en sprallig och glad bebis.

Missförstå mig inte jag älskar mitt barn men det är psykiskt jobbigt att inte kunna trösta han när han skriker hela tiden. Jag skulle ändå inte vilja byta bort honom för allt i världen för han är helt underbar. Vissa dagar är mkt bättre än andra men just denna dag har vart hemsk så kände att jag behövde skriva av mig lite så nu är det gjort. Ska nu försöka få lilleman att sova en stund iaf så får vi se vart natten leder om det blir mer än 4 timmars sömn som jag fick natten innan. Dem timmarna va inte ens sammanhängande så skapligt tröty yes!!!


nej hare gött nu pusshej!!

Nu är han pappa!!

Va till soc idag för att skriva på papper om gemensam vårdnad och att Daniel är pappan så nu har vi papper på att det stämmer vilket är skönt!

bvc dags igen!

idag ska vi ner till bvc igen för vägning och mätning så nu får vi se hur mkt han gått upp. Jag gissar på att han nu väger runt 3900g men vi får la snart se :-)

Bortbjudna!

Idag är vi bjudna till Amandus farmor på mat. Hon vill så gärna träffa han igen eftersom dom bara setts 2 gånger sedan han föddes så det ska bli kul!

Åh idag blir lilleman hela 3 veckor. Tänk att för tre veckor sedan låg jag med kraftiga värkar för att sedan få uppleva något så fantastiskt som honom och att bli mamma. Lyckan går inte att beskriva i ord ens för den är så stor. Visst vissa nätter kan vara rena helvetet när man är som tröttast men man skulle ändå inte vilja byta bort dom och bebisen för något annat i hela världen!

Älskar verkligen min familj, ni är mitt allt <3




Babysittern!

Den kan faktiskt vara rolig ibland :-)




Onsdag!

Fick veta att älsk kommer va ledig och va hemma med mig torsdag- söndag och sedan tisdag-torsdag. Ska bli så himla skönt med lite hjälp, han har ju bara vart med oss i 5 dagar så detta uppskattas mkt. nu kan jag boka tid till soc oxå och skriva på papprena :-)




woow faktor !

Världsrekord, fick sova nästan 5 timmar i sträck och det har inte skett sen lilleman kom ut vilket va väldigt skönt. Nu äter han men sen ska vi allt försöka somna om en stund till, om han tillåter det förstås. Vilket vi hoppas på ;-)

så see yaa lateer !!

Ryggvärk!!!

Usch och fy vilken fruktansvärd smärta jag har fått i ryggen. Vet snart inte vart jag ska ta vägen.. Knappt så man tar sig upp när man ligger ner, sen om man har lilleman i famnen så kan man inte alltid ta sig upp för då hugger det bara. Känns samma som när jag hade foglossning så hoppas det snart går över för nu när man ändå är så slut i kroppen så är detta faktiskt droppen. Kroppen kan ta mkt men inte all skit, det orkar jag verkligen inte!!

Besök hos bvc :-)

va iväg till bvc idag igen och nu har han faktiskt gått förbi födelsevikten då han vägde 3455 gram när han föddes så vägde han nu 3470 gram.

Känns så himla skönt nu när han går upp ist för ner. Lillen har nu börjat följa med mer med sin blick när han är vaken vilket är väldigt roligt så nu inväntar vi bara leendet som vi får se lite då och då när han sover :-)




Nybadad :-)

Nu är lillen nybadad och han gillade det verkligen, inget skrik eller nått utan han bara låg och kollade på oss. Nu blire vila en stund i sängen innan mamma och helka kmr och hälsar på:-)


coolingen :-)

Lördag

Dagen har vi spenderat inne framför tvn med vår son då han är förkyld och vi vill då inte gå ut när det va -15 grader och göra det värre. Så himla skönt att ha älsklingen hemma hela helgen så man får lite hjälp med lillskiten då det känns som att min rygg ska gå av!

Får oxå ha han i sängen i natt vilket betyder guld eftersom vi inte sovit tsm på en vecka pga att han jobbar och måste då få sova om nätterna. Det är svårt att sova själv då man inte gjort det på 1,5 år men måste man så måste man ju..


I love u <3

kärleken till ens barn är obeskrivlig!




God morgon världen :-)

Ligger och göttar oss i sängen och tittar på tv efter många vakna timmar inatt, åh då får man vila länge!!

Snart kmr älsk hem i några timmar och umgås med oss innan han börjar jobba igen vilket BEHÖVS eftersom han är borta hela dagarna annars och nu när lilleman är sjuk så vill han va i famnen hela tiden för lägger du ner honom så skriker han så ska bli skönt att få lite hjälp med honom för har så ont i ryggen!!

Pusspuss från oss <3

Sjuk :-(

Mitt lilla hjärta är så förkyld den stackarn. Han har slem i hals och näsa och har idag börjat hosta lite. Pågrund av slemmet har han svårt att andas oxå så va neer till apoteket och köpte nässug och koksaltlösning så hoppas han blir bättre snart!
Varje gång han skriker så kippar han efter luft.
Tkr så himla synd om honom, tur vi ska till bvc i morgon så vi får höra vad dom säger och tkr vi ska göra så han blir bättre!!

Ner till bvc

Eftersom mitt lilla hjärta har gått ner så pass mkt fick vi ett återbesök idag nere på bvc för vägning och så. Så nu har han gått upp 200 gram och väger nu 3050g..

Känns skönt att det är påväg åt rätt håll nu. Med både bröstmjölk och ersättning så går han iaf upp lite i vikt :-)

hembesök av BVC!

Idag är första dagen som jag är själv med vår lilla son då älsklingen började jobba igen.
I morse kom då bvc på besök och mitt lilla hjärta har då gått ned ytterligare lite till så nu måste jag även ge honom ersättning så  han börjar gå upp i vikt ist, har troligen inte mat så att det räcker riktigt eftersom det går neråt på vågen ist för uppåt. Ska in med honom till barnmorskan i morgon för ytterligare besök och vägning så då hoppas vi på några gram + iaf!!!
 
Har även vart till tandläkaren idag så då kom mamma och Kia och var barnvakt medans jag va iväg!
 
Nejj har precis tänt i brasan så nu hoppas jag lillen ska somna ordentligt så att jag kan ta mig en varm dusch. Annars blir jag tvungen att invänta Daniel tills han kmr hem!
 
Men hare gött, pusshej!

skrikiga nätter!

lilleman har fått för sig att vara vaken på nätterna och bara skrika! verkligen ingenting duger åt han förnst efter några timmar försök med allt möjligt!

Under dagarna däremot så är han hur underbra och go som helst :-)




Örebro

idag va vi in till örebro för att gratta älsklingens bror så först åkte vi till marieberg för att handla lite och sedan drog vi till Robin på lite mat och tårt. Massa prat och skratt blev det iaf. Påvägen hem somnade jag och det va välbehövligt eftersom lilleman vaknade tolv i natt och somnade inte förnst vid halv fem-fen i morse!




Kärlek <3

Kärleken till lillkillen är obeskrivlig, världens bästa pappa har han oxå :-)




Nu är han här :-)

inatt vid 01:52 tittade vår lilla Amandus ut på 3455gram och va 50 cm lång. Helt underbar kille!


värkar!

Va in till kga på kontroll eftersom.vattnet gick inatt men efter några timmat där och pga oregelbundna värkar vart vi hemskickade igen. Ska åter in i morgon om inget sker innan dess. Så ont.se just nu. Menmen bara att gilla läget tills det sätter igång på riktigt :-P

vattenavgång!

vid halv tre i natt gick mitt vatten så vid nio ska vi in på kontroll i kga och se så allt ser bra ut. Om inte värkarna kmr vill säga :-)

Magmys!




Mensvärk!?

Har haft som mensvärk i flera dagar nu samt som man har blivit tvungen att tömma tarmen *väldigt* ofta ( inte så intressant info kanske men ni behöver inte läsa!! )
Har även fått en genomskinlig flytning som är lite klibbig och jag har läst att det kan vara slemproppen som visar sig på detta viset. Om det nu är den så kan det vara ett tecken på att förlossningen inte är alltför långt bort iaf.

När man tänker på det så blir man lite nervös över hur svår smärtan kmr att vara elr när det väl kmr att starta. Har ju BF på måndag så bara 3 dagar kvar. men kan ju även dröja två veckor till om jag har otur!
 
Nejj nu inväntar jag på att älsklingen ska sluta jobbet och komma hem till mig :)

Hos mammsen!

Dagen har bestått av ja vad ska man kalla det nått liknande "mensvärk". När jag va ute och gick så högg det till i nedre delen av magen några gånger innan det gick över till en molande värk. Kom hem och la mig i sängen ett tag tills jag skulle hänta älsk så vi kunde luncha tsm. Efter det drog jag till mamma för puppa och monika va där så hälsade lite på dom innan dom skulle fortsätta sin resa hemmåt. Snart ska jag bege mig till affären väntar bara på att toab ska bli ledig så man kan slå en drill först :-)

något pågång elr bara falskt hopp?

Inatt har jag haft som småvärkar och varje gång jag går upp blir dom lite värre och trycket neråt ökar. Kan det vara något på gång inom en snar framtid eller är det bara ett falskt larm kanske ?

Idag ska jag iväg till BM för ett besök så får vi hoppas att allt ser bra ut som vanligt :-)

ska även träffa bästa linn idag på lite snack och så, sedan runt sju någongång slutar älsk. Tkr så synd om han för han började sex i morse och slutar sju i kväll. Längtar till helgen då jag får ha honom här hemma :-)

Seg dag!

Denna dagen hade man kunnat skippa, inte ett dugg rolig. Vaknade med värsta illamåendet så tog lite nyponsoppa och försökte sova lite ytterligare. Nu har jag vart ute och gått med vovven och spenderat några timmar med pappsen. Nu väntas handling och duschning så hejsvejs :-)