Resultatet!

Såhär blev avtrycken så nu ska jag bara trixa in dem i ramen och sedan invänta bilden som ska passa  mitten. Blir nog gör bra i slutändan. ( handen synd inte så jätteväl på bilden syns bättre i verkligheten ) 

Förkyld!!

skrev ett långt inlägg igår via telen men när jag tröck på publicera aå försvan allt för det hande konstigt nog inget internet just då så då blev jag så trött på det att jag sket i att skriva något alls ;-)

menmen natten har varit färjävlig rent ut sagt för jag har fryst och svettats typ hela natten och när jag nu vakna så dunkar det i hela ansiktet, t.om i öronen. Usch och fy säger jag bara!

Ny header!

Har nu suttit och knåpat ihop en ny header, vilket jag inte vet hur man gör så den blir på mitt eget lilla vis. Alltså inte jättebra men duglig!
Funderar även på att byta stil helt men har inte bestämt mig än så det får vänta ett tag till på den fronten! :D

Hand & fotavtryck!

Har pysslat större delen av förmiddagen med att få till ett skapligt hand och fotavtryck vilket inte är det enklaste när man trixar själv med en liten kille som efter många försök blir grinig på mammsen, fast slutresultatet blev skapligt bra iaf och bild på det kommer snart upp här :)
 
 

Fredag!

Nu så är älsklingen ledig i flera dagar vilket känns otroligt skönt!
 
Igår satt jag och knåpa ihop en fotobok som vi fått gratis, temat är Amandus från dagen han föddes tills nu, ska även när jag beställer det beställa lite förstoringar och vanliga småbilder oxå :-)
 

Hemskt!!

Kan bara inte fatta att du försvann från oss igårkväll sådär plötsligt, kan inte fatta att man aldrig kommer att träffa dig igen, höra din röst och dina skämt. Aldrig fira jul tsm med dig,ö och att aldrig ha dig i stugan känns tungt, riktigt tungt. Vi alla kmr att sakna en sån god människa som va du va!
 
Vi älskar dig, glöm aldrig det, RIP♥ 

Ellos!

Har nu på morgonen knopat ihop det sista som jag ville ha så nu är beställningen skickad, vad jag beställde får ni se när det väl kmr hem :)
 
Idag är Daniel hemma vilket är otroligt skönt att ha han lite för sig själv ibland oxå.
 
Ska även knopa ihop och beställa en fotobok som vi får gratis fast blir nog några förstoringar oxå på vårt lilla gullhjärta, måste ju ha lite bilder på han här hemma på väggarna oxå <3

Måndag

Idag klev vi upp klockan åtta och fixade i ordning allt för att sedan bege oss ut på en långpromenad,  som var både behövligt och skönt. Dock så var jag tvungen att duscha av cazper under magen och på benen för jisses va skitig han va ;-)
 
Nu kör älsklingen till kga så jag och Amandus myser i sängen medans vovvi ligger så snällt på golvet. Ska väl snart bege mig till affären och handla lite oxå!
 
 

Skruttunge :-)

Har fått sovit i 8h inatt och behövde bara gå upp en gång för mat vilket var längesen sist så gud va gött, känner mig skapligt pigg bara för det :-)
 
Igår va jag och johanna till Dana en sväng och prata och fikade lite, fick även en fin " onepiece " av hennes mamma till lilleman oxå. Men vid sex drog vi hem igen för hade lite hemma som skulle göras och Amandus va så himla trött så han skulle få lite lugn och ro :-) 
 

Babygym!

Igår hämtade jag ut babygymmet som jag vann på tradera, lite udda men har inte sett någon som har en sådan plus att lilleman godkände den med massa leenden och prat :-)
 

Mina två ♥

Tillsammans klarar vi allt, älskar er så himla mkt!
 
Mina två godingar som har det gött för någon kväll sefa
 

Soliga Torsdag!

Inatt sov lillen 5h i sträck men sen ville han inte sova mer så sedan halv tre har han legat och krånglat och inte velat sova, så tänkte jag tar väl en promenad för då brukar han alltid somna och sova i några timmar men ja visst han somna ganska fort men efter halva vägen så vakna han och låg och titta så även när vi kom hem men jag lät han ligga kvar i vagnen för att se om han somnade igen. Åh det verkar som jag har sån tur för tillfället iaf för det är knäpptyst. Bara att se hur länge det vara.

Va grymt roligt att träffa Johanna och Dana igår blev som tänkt mkt prat, mat och fika. " Vi börjar bli gamla, 9 år kvar tills vi är 30 ;) "
 
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt mer än att Daniel kommer hem vid 4 men har inte ens någon aning om vad jag ska göra för mat idag, orkar inte tänka på det men måste väl börja fundera på det snart!
 
 

Onsdag!

Håller på att göra tonfiskgratäng tills älsklingen har lunch.
Blir att slänga i sig maten för att sedan möta upp Johanna och Dana som först ska äta vid kinagrejen och sen beger vi oss nog hem till johanna en stund innan hon drar till sin pojkvän i Nora, Blir väl en massa prat om allt möjligt som vanligt :-) 

Tisdag!

Natten har vart underbar så tror att A var väldigt trött för han sov väldigt bra, först vaknade han vid tjugo i två men sen sov han enda till halv sju vilket aldrig hänt tidigare utan han brukar alltid äta var tredje timme. Så en annan fick ju sova lite mer än vanligt iaf vilket var otroligt skönt *Glad mamma*
Nog för att det säkert bara var en engångshändelse men man kan ju nöja sig så länge iaf :D
 
Är så himla roligt nu när han har blitt mycket gladare och mer vaken än han var tidigare, nu kan han ju ligga och titta och pyssla i en timme nästan innan han blir arg vilket verkligen inte gick förut då han blev arg efter någon minut bara. Man märker ju verkligen att det blir nya framsteg varje dag... Är så himla glad att du är min hjärtat <3
 
Just nu är Robban här för dom ska sätta på extraljusen på bilen så det blir lite bättre ljus, tydligen jättedåligt helljus på bilen så då behövs det ju.
 
Idag slipper jag laga mat oxå för vi ska till Ingalis på mat vilket jag tkr är skit bra för jag hatar verkligen att laga mat men blir ju tvungen eftersom älsklingen inte vill göra det, måste då medela att jag inte kan göra mat heller utan det blir det som man brukar laga ungefär. Testar väl något nytt ibland och konstigt nog har de fått bra omdömen av mannen :)
 
 
 
 

Leksaker!

Beställde ju lite leksaker i torsdags och dom kom redan på fredagen, snacka om snabb leverans!
Eftersom lilleman blivit så intresserad av allt möjligt så kände jag att det var dags att köpa hem lite så vi har när det väl blir dags. Men tänk vad dyrt det är med lite leksaker bara, hujedamejj :)
 
Klickade även hem ett anorlunda babygym igårkväll så vi får väl se hur det blir när det väl kommer hem  för man kunde göra om babygymmet till en slags grotta när dom blir lite äldre :)
 

Nybadad liten kille! :)

Badade lillkillen nyss då jag tyckte han luktade lite spya och det är ju inte så värst fräscht, vill ju han ska lukta så himla gott som han brukar göra så alltså var en tvätt behövlig. Han låg i badet och sprattlade och hade sig som vanligt, börjar bli lite svårt att hålla i han samtidigt som du ska tvätta han eftersom han når till den nedre kanten på badbaljan så kan han ta värsta satsen och trycka ifrån och då gäller det att vara stark så han inte slår i skallen i den övre delen. Men det går allt an. Så nu är han ren och doftar ljuvligt igen så nu kan jag snosa på!
 
Dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom den dagliga promenaden förstås som ska göras nu!
 
 
 

Ensamt!

Många här tycker säkert att det är jätteskönt att vara själva ibland men det gör verkligen inte jag, även fast jag har Cazper och Amandus när Daniel jobbar så känner jag mig så ensam när de båda ligger och sover. Är ju så himla mörkrädd så hatar verkligen att vara hemma själv på kvällarna. Det är verkligen det värsta som finns, men ibland måste jag ju så då är det bara att försöka bita ihop. Tur man har en liten vakthund som håller koll här! :)
 
Nu är det ju bara 2 h ungefär kvar tills hjärtat kommer hem och jag längtar redan!
Väntar även på att ett babygym på tradera ska gå ut så jag kan lägga ett bud, ett babygym som man kan bygga om till en tunnel. Inte världens finaste kanske men det kvittar mig billigt och bra ska det vara iaf för jag ger inte 600-700 kronor nytt för ett sådant, lite väl mkt pengar tkr jag iaf!
 
Nejj nu ska jag gotta ner mig i soffan igen med lite glass, hare gött allihopa :)

9 veckor!

Idag blir vår lilla kille 9 hela veckor!
Jag trodde ju att jag skulle få se mello i går men det sket sig för jag var själv hemma med en liten grinig bebis som inte ville någonting..

idag har vi vart hem till svärmor så amandus har fått träffat farmor och faster, va ju två veckor sen sist.
Men nu är jag åter själv hemma för älskling jobbar kväll så ska väl försöka mig på en promenad snart så lillkillen kanske kan somna igen så man kanske kan få en lite lugnare kväll idag. :-)

Lördag!

Morgonen började bra, alltså mys med mina två pojkar!
 
Vi klev upp ur sängen vid halv tio ungefär, åt frukost och fixade iordning allt för att sedan bege oss ut till stugan en sväng men det blåste så himla kallt så vi åkte runt lite en stund innan vi begav oss hemåt. Väl hemma blev det tvn och jag fick börja med maten.
Så nu är vi mätta och belåtna, lr ja inte lillen för han sitter och äter just nu!
Kvällen får jag sorgligt nog spendera själv eftersom älsklingen börjar jobba runt sex så jag får gotta mig och titta på melodifestivalen själv för kan tänka mig att Amandus redan sover då så bara att gilla läget..
 
Älskar dessa dagar då älskling verkligen spenderar den med oss och inte har en massa att göra <3
 
Tiden går sjukt fort känns fortfarande som nyss då du kom upp å mitt bröst, den bästa stunden i mitt liv <3

Bildbomb!

 
 
 
 
 
 
 

Leksaker!

Eftersom lilleman har börjat intressera sig för saker nu så tyckte jag det var dags att beställa hem lite leksaker så han har något att pyssla med när det väl sätter igång, vilket nog inte dröjer så jättelänge!

Beställde från lekmer så vad jag köpte får ni se när det väl kommer!

BVC!

Natten har vart underbar för lilleman har sovit otroligt bra faktiskt så vi vaknade båda två av att klockan ringde klockan 08:00. Var bara att kliva upp och börja fixa i ordning allt vilket tar tid när man har en liten.
 
Innan 10:00 drog vi till bvc för vägning och mätning!
 
Lillkillen vägde idag vid 2 månaders ålder 5515 gram och var 61 cm lång!
 
Han börjar bli stora killen nu!
 
Snart hoppas vi på att mormor Mia kommer hit så vi får lite sällskap så jag kanske kan smita iväg och handla och även ta en dusch kanske! ;)
 
 

Ny bil, ny dag, nya tag :-)

Vår bil är vi asnöjda med :-)

Amandus sov faktiskt riktigt bra inatt så mamma har fått sovit i 6 h vilket va längesen senast man gjort.

Hitills idag har vi badat, varit på långpromenad och kollat på kär grabbarna jobbar och sliter med veden där ute. Så nu vid halv ett sla vi till ingalis på mat så en annan slipper ju laga något vilket är guld värt.

Sista dagen tsm med älsklingen innan han börjar jobba igen men ändå har han bara jobbat överallt på sin ledighet så jag och A har fått klara oss själva väldigt mkt så nu väntar vi resan på hans ledighet :-)

Imorgon äre ett besök till bvc, så spännande och se vad mkt han växt. jag gissar på att han är 60-61 cm lång och väger 5300 gram ungefär så nu får vi se om jag ens är i närheten ;-)




Tröttare än tröttast!

Eftersom jag typ inte fått sovit något inatt elr inte bara inatt utan på en hel vecka så kommer större delen av dagen spenderad i sängen för nu är kroppen så trött och sleten att den inte orkar ett skit...

Då tänker ni säkert ah men skyll dig själv som skaffade barn.
- Då kan jag säga att det är bland det bästa jag gjort men alla måste få sova för att må bra och eftersom jag inte kan sova på dagarna så blir det aldrig sömn för mig!!

Nu väntar jag bara på att lilleman ska somna ( OM nu der sker eftersom det inte gjort det inatt ) så en annan kan sluta ögonen en stund till. Har ju hela dagen på mig eftersom älsklingen är och byter in båda våra bilar till en ny bil om det nu går vägen vill säga :-)


arg som ett bi !

Happy!!

Solen skiner och jag åh lilleman tog en promenad till morfar medans pappa är till farsin och jobbar hela dagen. Så min dag kmr spenderas här.

Har blitt långa promenader nu de senaste dagarna vilket va längesen så jag har gått och dragit på mig ryggvärk ( antagligen träningsvärk ) men grymt skönt att äntligen komma igång med det igen. ska ju även börja gymma med linn, Sen börjar agilitysäsongen oxå. Så min vår kommer vara full med massa träning och förstås tid för mina goa killar :-)






Långpromenix!

Imorse fick lillkillen sig ett bad!
sedan lite senare tog jag och älsk en långpromenad med vovvi och barnvagnen. Så när vi kom hem vart vovvi helt slut, fast ska inte säga något själv för känner av benen nu.. Men shit va skönt det va eftersom solen sken och det va skapligt varmt ute.

Slapp laga mat idag oxå för ingalis bjöd oss så efter det gick vi hem och jag åkte iväg för att storhandla lite så man klarar sig i några dagar iaf!!

Nu kom jag nyss ut ur duschen så nu är det älsklingens tur för sen blire fredagsmys :-D


Första nattpasset!

Som sagt första nattpasset är snart färdigt förhoppningsvis så man snart får sova igen. Är ju så HIMLA trött för tillfället men det skiter ju han i såklart!!!!

BYEBYE ;-)