vackert väder!

Imorse kom mamma hit med snoop och så fortsatte vi gåendes hem till henne för att umgås lite. Vi testade deras bakmaskin så jag skulle få bröd men det sket sig ju eftersom mamma troligtvis satt på fel meny typ så resultatet blev ju inge vidare, så det får lov att bli pappas uppgift tror jag :), Stannade där ett tag innan jag och Caper fortsatte resan hemmåt!
Där vi har ordnat lite och tvättat :)

Nu äre slut på veckan...

Äntligen är det fredag :)

Igår drog jag och älsk in till örebro för att fixa pass och handla lite..
så idag ska jag väl bara ta det lugnt och damsuga och ut och promenera med lillen. Åh ikväll ska vi till min svärmor för att äta lite mat och gratta Klas och lilla neo..

Just nu så ligger mitt hjärta på mig och sover, han är så trött på morgonen vilket jag tycker är jätteskönt :)


Zuuumbaa!!

Nyss hemkommen ifrån Zumban, har även hunnit att duscha. Kan verkligen säga att jag blev helt slut denna gången så nu blire mys med pojken och vovven framför tvn :)!!

Måndag!

Ursäkta att jag inte skrivit något  helgen med jag har faktiskt haft fullt upp. I lördags drog jag, älskling, emilia, johanna och Klas in till kopparberg på marknaden och kollade lite sedan hem och då var jag ju så klart tvungen att bada lillkillen för han hade rullat sig i något riktigt äckligt.
På söndag drog jag och emilia in till kvinnersta för att träffa cazpers uppfödare med mamma och syster + att vi kollade lite på agilitytävlingen :)

Idag vart det en promenix med Belinda sedan iväg och kolla på hennes lägenhet och en massa prat. Nu har jag ju nyss kommit hem. Men senare ikväll blire iväg igen för då är det äntligen valpkurs igen. Är så tråkigt att kurserna bara är en gång i veckan för det dröjer så innan nästa gång.


Min Älskling är det bästa som finns och jag skulle inte byta ut honom för allt i världen! :D <3