slutet på lovet

Idag äre lördag och näst sista dagen på lovet. I mörrn åker jag tillbaka till skolan, inte för att jag längtar precis men!

Idag har jag vart ute med pappa och övningskört, Vi övade på start i backe och det gick faktiskt ovanligt bra. Sen va vi ner till kyrkogården och tände ljus för farmor, farfar och morfar. Det är alltid så fint vid kyrkogården på halloween :)

Sen skulle vi åka till mormor och hälsa på men då va hon ju självklart inte hemma så vi drog hem och åt lite glass med frysta blåbär sen satte vi oss vid tvn och kollade på fotboll, Fullham - liverpool. Liverpool förlorade =(, men de va ju bara för att de fick två spelare utvisade. Den där domaren kunde ju inte dömma för överhuvudtaget. Jädrans va arg jag blev men finns inget man kan göra så bara att byta kanal. Ikväll blire även en match med barcelona vet inte vilka de skulle möta men det märks ju :)

Ajaa ni får hare bäst!

voodolls

Nu är jag med i en tävling som man kan vinna en egen voodolls, så gå in och kolla på tävlingen http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/10/jultavling-1-vinn-en-voodoll.html#comments . Ni kan även köpa egna på voodolls.se :)

Movie time!

Idag har man inte gjort så mkt mer än att ha varit en stund med Viktoria :) sen så har jag bara kollat på film. Har sett någon skräckfilm sen så har jag kollat på Navy CIS som är så jädrans bra !
Nu ligger jag i min säng och hör mina små troll hur de busar, de är verkligen överallt i den dära buren. Fast så fort man tittar på dem så tvärstannar de och tittar tillbaka som att de säger vi har inte gjort nått, smarta de där sötisarna :)

Titt det blev ett litet inlägg idag med, helt otroligt nu har jag bloggat flera dar i sträck men vänj er inte så mkt vid det ni ;)


Knatte disco

Ja ett knatte disco lr vad kan man säga, jag och brudarna ska iallafall jobba på ett disco för småbarn ikväll. Hoppas det blir kul så att det inte blir sånt kaos och att alla ungarna bara springer runt och förstör. Jag hoppas på en skapligt lugn och trevlig kväll :)

Igår va jag ju med Belinda och på bdb kan ni se vårat lilla samtal och där erkänner hon en sak som hon aldrig erkännt förut. Sen tänkte vi att vi skulle kolla film paranormal activity men delvis avbröts den när vi skickade den och sen va vi ute och snackade lite med fölk så då tyckte vi det blev så sent så vi drog hem och sööv.


Ni får hare bäst !


jaojao

Gå in på hennes sida och va med i olika tävlingar jag är med i denna tävling iallafall :)

http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-hudvardskitt.html


Och så vare det här med rubriik ;)

You are a person not like any other, you are unique, a rarity of your own and an important matter.
friendship is something that is building up, you have to work hard and not giving up.
even thus your friend only wants to give you his aid, it can be hard to let someone into your life but don’t be afraid, the only thing he wants is to give you his aid, and in the end you shall see that the price for friendship is already paid.

Don’t misunderstand, friendship isn’t free, it exceeds any amount of fee, but for you it is free because friendship between you were meant to be. You give of yourself, always with a smile, it gives him the strength to cheer and help you mile after mile, he will stand by your side as an guardian light. glowing bright in the night, so you can borrow his strength to carry on in every fight. And it is you who give him his might, so he in turn can keep glowing bright and guide you through the night.

Now if you wonder, where could I find that friend, maybe he is somewhere far away yonder… Look inside yourself and how you feel, if you can find that connection of friendship harder than steel. because that person can be anybody and only you can make him real. search through yourself and how you feel… make that person real, let him free and break the seal and when you know, just speak his name to let him free… I really hope you will say that him is me…that is the person I want to be…


loov!



Jag är dålig på att blogga och det kmr jag aldrig komma ifrån men nu kommer ett litet inlägg igen iallafall.

Igår när jag kom hem så stack jag till Belinda, där så åt vi tacos med benjamin, ronja och hennes mamma. Sen så tittade vi på idol + andra filmer på tvn sen han vi spela ett spel med ungarna. Efter vi spelat så gick vi te tvn igen och då somnade benjamin så han gick efter många om och la sig och då började en skräckis på tvn som jag och belinda titta på(hon titta bara lite) sen pratade vi och strax efter ett drog jag hem för då va jag så himla trött så direkt jag kom hem så gick jag och la mejj. Men nu kom folket som skulle komma idag på vår minifest så jag lär dra men vi hörs byebye!


En kortis!

Har inte så himla mkt tid men jag ska slaffsa ihop något nu!

Men i mörra har vi skördefest här på skolan så det ska bli grymt sköjj och se vad lärarna nu har hittat på och sen måste jag städa rummet inför lovet och innan lovet nu så har jag två prov som jag måste göra och ett muntligt engelskt nationellt prov men det är ju inte så värst svårt.
Men nu måste jag plugga så vi hörs

Hej då/ Mella

En kortis!

Har inte så himla mkt tid men jag ska slaffsa ihop något nu!

Men i mörra har vi skördefest här på skolan så det ska bli grymt sköjj och se vad lärarna nu har hittat på och sen måste jag städa rummet inför lovet och innan lovet nu så har jag två prov som jag måste göra och ett muntligt engelskt nationellt prov men det är ju inte så värst svårt.
Men nu måste jag plugga så vi hörs

Hej då/ Mella

NEJ TILL PÄLS!

Jag säger självklart nejj till riktig päls, fattar ni inte ni som använder päls hur mkt djuren blir plågade!! De drar av skinnet när djuren fortfarande lever bara för att vi vill att pälsen ska stå upp och vara så fin som möjligt och låter dem dö själva efter det så då ligger dem där och bara lider.
NI kanske tänker men det finns ändå inget att göra åt det så jag köper en pälsjacka iallafall, men där har ni FEEL för när du köper din jacka så sponsrar du med pengar som gör att detta aldrig kmr att upphöra. Du köper jackan dem får pengarna, skaffar mer djur och detta fortsätter då, det kmr aldrig att få ett slut om inte vi slutar att köpa in riktig päls..!!!





Kolla in på http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142# detta är då en hemsk video så varning för starka bilder! Denna video har smygfilmats på olika slakterier, detta är riktig djurplågeri!!

PUSSELBITAR!

Mitt huvud är bortblåst, jag måste leta mig till alla pusselbitar som saknas känns det som. Jag tkr skolan går sämre än vanligt jag vill bara ha loov nu så jag kan va hemma och bara tare lugnt, inte behöva tänka på någonting. Kunna gå upp på morgonen och känna att man inte behöver göra något utan man kan gå upp och va sur lr glad. I skolan vill man va glad så att man inte verkar som en surkärring,fast väldigt många gånger skulle jag villja / kunna vare. Jag skulle vilja kunna gå upp och ha hörsellurarna i och lyssna på musik hela dagen. Det skulle kännas så himla sköönt ibland, kanske det som behövs för att hitta mina pusselbitar? men jag kan ju inte göra så=/. Kmr ihåg när man gick på högstadiet då hade man musik i nästan hela dagarna. Man kom till en annan värld och jaa svårt att förklara. Hoppas jag hittar mina pusselbitar för när min hjärna inte fungerar så fungerar inget, jag är skit trött på kvällarna så jag ligger bara i sängen och tare lugnt. JAG ORKAR verkligen ingenting annat=/ Ajaa nu ska jag höll käfta och tare lugnt så att jag orkar med morgondagen!!


Hare bäst/ Mella

Linköpings universitet




Idag åkte Nv-2an till Linköpings universitet för att kolla på olika föreläsningar om allt möjligt. Så man va tvungen att gå upp vid sju för vid halv åtta skulle vi åka och sen va vi framme kvart över elva vid universitetet. Vi gick på ca 5 olika föreläsningarna och av dem 5 vare kanske två som man fattade någonting utav annars vare bara en massa svåra ord som dem använde så man fattade nada verkligen, menmen vi slapp ju en skoldag iallafall men det va grymt segt att åka buss.


Bästa helgen ever!

Ja jag vet att jag är skiit dålig på att uppdatera, ska försöka bli bättre men har lix inte tid :P

Lördag:
Denna helgen med belinda har vart bäst på länge alltså. Tror inte jag har skrattat så mkt på hur länge som helst.
Jag kmr tyvärr inte att berätta vad som hänt för det är lite pinsamt och helt upp till oss men skit kul vare iallafall. :D. Skit kul att va igen efter flera veckor,

Söndag:  igår va vi iallafall och solade och det va grymt skönt sen gick jag hem och duschade. Sen började jag att göra engelskan och tyskan och jag vart klar med det vid typ sju så det tog ett bra tag iallafall.

Måndag: Idag ska jag städa lite, ta en lång dusch.  Plugga kemi är ett måste för jag har prov i morgon, usch säger jag bara. Många har sagt att provet är svårt så det känns som att jag inte kmr klara det så väldigt bra men det märks väl. Sen måste jag börja skriva på min svenska oxå, skiit svårt tkr jag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för något. Idag vid kvart i sex går min buss från filipstad till karlstad så jag är väl i karlstad vid tio i sju och sen den andra bussen går prick så är väl vid skolan ungefär fem i halv åtta. Alltså så kmr jag va där ganska tidigt =/..

Om ni undrar vrf jag är hemma idag så är det bara för att vi har typ kompledigt för lillerudsdagarna så vi e lediga, gryymt sköönt :D