Montag!

Nu sitter vi på vårt rum för vi börjar inte förnst vid fyra igen då vi har matte prov. Hoppas verkligen att det går bra för bra illa vore det om man faila på första provet. så slutar väl vid fem och då ska vi nog kanske dra till fritiden och baka chokladbollar :)
I mörrn har dem även ordnat så att vi kan baka semlor så det ska vi oxå göra så denna vecka består mkt utav bak och skojj så då har vi nått att göra iaf :D

Nejj det blev ett ytterst litet inlägg nu men jag  tror att ni överlever ;)

.



When the stars go blue! :)


torsdag :)

Vad skönt det var med sovmorgon, vaknade nyss så nu blire att deega lite i sängen innan skolan drar igång. Solen skiner för fullt ute och man kan inte bli gladare idag tror jag :D
Har inte så mkt mer att skriva för tillfället så jag struntar i detta just nu:)









Du säger att jag är ute ur ditt liv men ändå så forsätter du att läsa min blogg och skriva det är liiite konstigt du! Om jag är så ute ur ditt liv så behöver du inte bry dejj längre ;)

:D

Vänner kommer och vänner går men dem bästa består! :D


<3

On the days I can't see your eyes,
I don't want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

But to get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me,
You're everything, yeah that's beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we'll find,
Oh I stutter my words I say never mind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occupied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Ohh I'm swept off my feet,
My heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me, Ohhh
You're everything, Yeah, that's beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah you're beautiful...
Yeah you're beautiful...
God damn, you're beautiful,
To me,
To me.


Ingen bra dag!

ÅÅh att jag aldrig lär mig. Har nu ännu en gång skrivit ett ganska långt inlägg men sen så försvinner allt bara. Så tyvärr så kommer jag inte skriva om allt ännu en gång..

Men iaf så vaknade jag av att jag inte mådde så bra imorse men jag pallrade mig upp och gick till skolan. Under lektionerna blev jag sämre och illamåendet och huvudvärken kom snabbt fram. Men jag stannade kvar och stragglade mig igenom det. Lunchen ville jag bara få överstökad för orkade inte sitta i matsalen så skyndade mig tillbaka till rummet för att ta en alvedon och lägga mig i sängen. Så här har jag spenderat min dag. Varje gång jag gått upp ur sängen har illamåendet kommit så därför jag ligger kvar än. Men det börjar bli bättre iaf som tur är.

Haha sen när jag kom in på bloggen och såg min statistik blev jag helt förbluffad, inte trodde jag att det fanns så pass många som troget, alltså varje dag kommer hit och läser min blogg. Själv tycker jag att det är lite konstigt eftersom jag bara skriver om tråkiga saker men aja det är upp till er :)

Nu har iaf halva veckan gått och jag vill bara hem för den har gått så segt tkr jag!
jag saknar kissekatten, chinchillorna, familjen men framför allt D <3


Skolstart!

Hehe jag kan nog tala om att på helgerna är det ingen idee att ni läser min blogg för har inte skrivit här på görlänge när jag väl är hemma. Har inte tid för det helt enkelt är så mkt man ska hinna med :D

Menmen nu har jag haft sovmorgonen och det va väl inte för så längesen som jag vaknade. Fast börjar inte förnst vid tio så än sålänge behöver man inte kliva upp. Jag börjar dagen med Matte sedan efter lunch har vi svenska. Det mest tråkiga är att vi har håltimme på nästan två timmar och sedan har vi matte igen. Så väldans soft schema har vi idag iaf xD

Nejj klockan närmar sig så det börjar bli dags att klä på sig oxå ;)

HEEEELG!

Så nu är jag äntligen hemma efter en vecka i skolan, när jag kom till filipstad så drog mamma med mig till badhuset så det blev lite simning. Skulle egentligen ha åkt till örebro idag till kusinen men brormin har vart sjuk hela veckan så vi skippa det och tar det en annan helg ist! :D

Ajaa har inte så mkt mer att berätta nu så byebye :D





Love, oh love, I gotta tell you how I feel about you




Fiint väder!

Åh vad trött jag blir, satt och skrev ett inlägg nyss men sen bara försvan allt. Orkar tyvär inte sitta åh skriva om allt men skriver iaf att jag vaknade imorse med ett leende på läpparna och det fortsatte hela dagen även fast jag hade tre timmars matte. Solen har vart framme och värmt oss under hela dagen vilket har vart skönt. Idag blev jag även lite hundvakt åt Ericas vovve så på lunchen var jag ut med henne :)


( Dessa bilder är tagna förra året då dessa söta killingar fanns i m-skogen)
Ville bara lägga upp dessa bilder för dem är ju bara för söta och goa ska ni veta!

Men men snart är det middag och efter det blire nog ut på en promenad så har ni tur så kan ni kanske få någon bild sen att titta på :D

hare bra!

Mitten på veckan då :)

Denna  vecka har gått fort men det kan ju bero på att jag bara har gått två dagar oxå men ändå.
Jag har vart dålig på att blogga under veckan oxå men har gjort en massa annat så har inte haft tid + att jag inte har kommit på nåe att skriva. Egentligen har jag inget vettigt att skriva nu hlr men ett inlägg blire ändå :)

Dagen har bestått av först sovmorgon till tio och sedan två lektioner till tolv då man slutade för dagen. Då stack jag iväg till Evelina och köpte hemmagjord glass, bra god va kolaglassen iaf kan jag lova!
Jag gick tillbaka till rummet och gav mig fan på att jag skulle plugga så duktig som jag är så gör jag klart och skickar in min projektrapport, jag gör även klart mitt kristendoms arbete och skickar in. Jag börjar att göra lite i Matte E så jag inte ska ligga så värst mkt efter. Så nu kan man väl säga att jag är back on track för nu ligger jag inte efter med några inlämningar och det känns så himla skönt. Har nog inte vart med såhär i skolan på ett bra tag, annars har man alltid legat efter i nått.

Mitt liv är verkligen på topp och allt känns så himla bra just nu!

jag har då bästa familjen, bästa pöjken, bästa vännerna och bästa släkten alltså <3




Saknar hästryggen!


Torsdag!

Urkommen ur duschen så nu har jag lagt mig i sängen och dratt täcket över mig.
Usch min mage mår inge bra idag har sketa ont så blir att ta en alvedon och bara tare lugnt och hoppas på bättre tider ;)

Idag har jag gjort ett matte D prov och det gick väl sådär bara hoppas på ett G minst iaf. Sedan efter skolan var jag t.o.m duktig för jag har skrivit en sida på min religionsuppgift och sen har jag finslipat min projektrapport så den ska jag nog skicka in snart :D

Nejj nu ska jag nog dra igång en film lr nåe men vi höres, ni fick en liten update idag iaf :)


Onsdag!

Gick upp vid nio ungefär och begav mig in i duschen, bra gött!
Sedan vid tio började skola, fast gick inte så länge utan slutade dagen vid tolv igen och sen dess har jag legat i min säng och inte gjort ett skit. Men vid halv två där så försvann såklart vårt internet som vanligt och nyss har det kommit tillbaka så under tiden blev det massa prat med michelana och att spela kort med na. Har t.o.m hunnit slänga i en tvätt idag oxå, inte iilla inte :D

Nu är hon på jägarskolan och jag sitter här men funderar faktiskt på att för en gång skull få nått gjort med skolgrejorna nu när jag ändå har internet. Blir ju liksom själv här tills halv åtta då hon kmr tillbaka så aah så fåre bli!!




Saknar min pojk massor<3

Tisdag!

Igår låg jag och pugga hela kvällen för att vi skulle göra prov. När vi väl kommer till skolan så blir det inget prov för då är läraren sjuk och han har inte ens gjort provet än. ÅÅh va trött man blir för det kunde dem inte skickat mejl om igår så vi slapp att plugga i onödan...

Dagen var väldigt lätt lr kanske inte jag vet inte för jag hängde inte riktigt med för var i min egen lilla värld. Va så trött så orkade inte bry mejj men det ska väl ha gått bra iaf :)
Nu sitter jag här och ska väl snar börja med att plugga lite matte, det kan verkligen behövas med tanke på provet vi har på torsdag. Ligger ju liiite efter egentligen men det är inget jag orkar bry mig om för tillfället. jag som tänkte att jag för en gång skull skulle ta tag i mig själv nu den sista terminen men efter första dagen så är jag redan skoltrött så man funderar ju vart detta ska ta vägen =/. Men jag börjar lite lugnt nu säger vi och sedan ska det bli fart på mig. Jag ska ha allt färdigt och klart när det ska va inne hädanefter, kmr jag verkligen att hålla det? ja det får vi väl se men hoppas kan man ju alltid.

I morgon har jag sovmorgon och efter det så har jag bara två lektioner innan jag slutar igen. Vissa har det bra på onsdagar iaf (Y)


Kissekatten <3


Skolstart!

Nu har skolan dragit igång på allvar igen. Har redan ett prov i morgon så egentlligen borde jag plugga till det men istället fastnade jag här som vanligt ;)
Dagen har typ bara bestått utav skolan och sedan drog vi iväg en sväng till ÖoB så det blev lite inhandlat därifrån oxå.

Igår innan jag åkte till skolan va Sandra hem och klippte mejj och det blev väl ja okej har alltid hatat mitt hår så finns nog inte mkt mer att göra xD
Men iaf det blev att klippa topparna, klippa upp det så att det inte ska vara så himla tjock och sedan blev det en snelugg. Tänkte ta en bild och lägga upp på hur det blev, jag testade att ta några men ingen blev bra lr ens någolunda utan jag såg verkligen ut som hej kom och hjälp mig så jag skippar nog den delen.

Tog precis en varm dusch, det kan inte bli bättre men så fort jag satte mig här igen så kom tankarna igång. Så nu kan jag inte sluta tänka på min pöjk hlr, shit asså. Saknar honom redan och det är bara första dagen borta. Ajaa ska vara stark nu och försöka tänka på nått annat som nog inte så säkert kmr att gå men man kan ju alltid försöka ;)

Du betyder väldigt mkt för mejj <3


It´s friday i´m in love!

Idag drog jag iväg med mamma och mormor till degerfors och kollade balklänning. Hittade några som jag fastnade för men till slut så fick det bli en lila klänning :D
Efter besöket va jag tvungen att köra hem och vägen mellan karlskoga-hällefors var då inte bra plogat kan jag lova men vi kom hem helskinnade iaf !
Kanske lägger upp en bild på klänningen sen eller så håller jag på den, har inte riktigt bestämt mig än men troligtvis så håller jag den nog hemlig tillsvidare ;)

Om ett tag blire att dra iväg till belinda för en tjejkväll ska bli massa trevligt, blir även att färga håret på na :)
Usch hoppas denna helg går bra segt för på söndag blire att åka tillbaka till skolan och det vill jag verkligen inte menmen kan väl vara bra det med antar jag, i morgon måste jag även göra klart min projektrapport och göra religionsuppgiften och börja plugga till två prov =/


Annars så mår jag jävligt bra, är så jädrans lycklig så det går inte att beskriva i ord <3

4/1-2011

Natten var inge vidare vaknade vid tre och var tvungen att gå upp och ta en halstablett som domnade bort halsen för jag hade så ont att jag inte ens kunde svälja. Gick och la mig igen men vaknade titt som tätt så vid halv elva pallrade jag mig upp ur sängen. Käkade frulle och sedan drog jag iväg ut på en promenad med hunden. Då blev det självklart ett stop hos mormor där vi pratade om allt mellan himmel och jjord som vanligt <3

Jaa dagen har bjutt på lite mer med men orkar inte skriva exakt allt :)

Just nu ligger jag iaf i sängen och degar, tittade på en film men i mitten av den hakade den upp sig så nu går den inte ens att spela så ja, pappa ska bju ppå glass nu så lär dra. Det är bra gött när man har ont i halsen för det kyler så gött :D


Hare bra!

Varmt, kallt?

Usch tokken dag det här blev.. Har haft ont i halsen, huvudvärk, några hostattacker. Har frösit och svettats om vartannat. Usch på detta tror att jag håller på att bli sjuk, vill inte, vill verkligen inte. Just nu ligger jag i sängen och bara tare lugnt funderar på att krypa ned under täcket och försöka sova och hoppas på att man mår bättre i morgon!

Ja det köör vi på, HARE BÄST!

2/1-2011

Här kommer en tre dagars redovisning lr vad man kan säga :)

Nyår: Började med att jag drog ned till Belinda vid erik vi spelade nått spel om zombies och började fixa i ordning våra drinkar. Efter ett tag kom lite folk och sedan kom det lite med jämna mellanrum. Det blev kortspel och mycket prat. Sedan vid tolvslaget blev det att gå ut för då skulle en skjuta raketer åh sen vare bara att gå in igen. Sedan runt ett/halv två drog jag iväg hem till min älskling där jag spenderade natten, en riktigt lyckad dag alltså :D


Samma skräcködla som alltid var man även på nyår :D

Igår: Vaknade upp hos älski och spenderade hela dagen med honom, massa myys på de vaah!!  kom sedan hem runt 00.00  och då blidde det sängen direkt <3

Söndag: Vaknade vid elva alltså bra sent, insåg då att katten vart så duktig och hävt ner in blomma så hela blomkrukan var trasig och låg på hela golvet men man kan ju inte klandra en sån söt sak som bara tittar helt oskyldigt på en! :) Just nu ligger jag i soffan med hunden och gluttar lite på tv

Det nya året kunde inte börja bättre än vad det gjorde! :D


Ni får hare så bra och ha ett fortsatt trevligt år!