Tisdag!

Vaknade ganska tidigt av att älsk skulle åka till Sala med Robin, men jag lyckades iaf att somna om i en timme extra. Gick upp vid nio och ringde mamma så nu får jag mat där ute vid halv ett för sedan ska jag börja att jobba klockan tre, jobbigt men det blir ju lite pengar iaf så man kan inte klaga. I morgon drar nog älsk och jag in till filipstad efter jag slutat och handlar lite inför i helgen då våra familjer ska träffas och äta lite så det ska bli kul :)

Nejj snart ska jag nog bege mig ut till stugan och bara umgås lite med min mamma och pappa sen fåår vi se om älsk hinner hem innan jag börjar för annars får Emilia vara hundvakt en stund!


Sommar!

Sommaren är i full gång och allt flyter på som vanligt...

Älsk har hållt på och bytt tak nu i fyra dagar så idag blir det äntligen klart, dem är så duktiga så medans jag bara slappar.

Jag själv har börjat jobba för tre veckor sedan så det känns bra att tjäna lite stålar så man överlever. Cazper och jag lever ett toppenliv med vårt hjärta Daniel allt är helt underbart!


På fredag drar vi 7 pers till ullared och spenderar hela helgen där, ska bli bra gött att komma bort ett tag och bara ta det lugnt och göra något som är så himla roligt.

Jag vet att jag på senaste tiden har  vart väldigt dålig på att uppdatera men jag har liksom inte tid plus att min kamera är puts veck, jag kan inte hitta den någonstans så kan ju inte lägga ut några bilder heller vilket är väldigt tråkigt tkr jag men sånt är livet ibland ;)

Lär dra ska snart träffa sötaste B en sväng ;)