Pust!

Va iväg en sväng till gymmet, grymt skönt men nu är jag helt slut ska väl strax knalla hem ifrån mammsen och se hur länge det dröjer innan älsklingen kommer hem från farsin oxå :-D

God morgon!

Ja nu får vi lov att säga god morgon för nu vill inte lilleman sova mer ;-)




solmys :-)





passa på att njuta lite ute i det fina vädret :-)

Picture











Har vart lite dålig på att lägga upp bilder så här kommer det några :-)

Onsdag!

Dagen började vid åtta så gick upp och började bädda rent i sängen, han halv vägs innan lilleman vart otålig så blev att ta upp honom, byta blöja och klä på honom lite kläder och ordna lite mer käk åt både honom och mig.

Jag åt och kollade lite tv och tillslut slumrade han för sin dagliga powernap så tänkte gixa i ordning allt men precis när jag börjar med aäbgen igen ja då vaknar han men jag hinner klart innan han blir otålig.

så efter någon timme ger vi oss ut på en promenad för att sedan bege oss hem och börja med maten åt älsklingen när han är hem på lunch.

Sen när lilleman vaknat efter promenaden blire lite käk för honom innan vi beger oss till samhället för att handla litegrann och det går skitbra, han är vaken hela tiden men ligger bara och spanar som tur är så nu är vi hemma igen och myser med lite prat i sängen :-)

Agility!

Ikväll är det äntligen agility igen som jag och vovvi ska iväg på så vi har längtat kan jag lova. Är ju så himla kul och se sin vovve så himla glad som va han blir när vi kör det :-)

natten harven vart skit bra, la lilleman vid halv nio då han var jätte trött och han sov då ända till halv tre. Han fick då lite mat och sov sedan till åtta. Utvilad mamma kannjag ju lova som fått åtta timmars sömn då vi gick och la oss runt halv elva :-D

grillning :-)

Nu pågår premiär grillningen så det får bli flintastek med majskolvar + potatisgratäng och grönsaker.. mums, älskar verkligen doften av grillat :-D

kom nyligen hem med för har vart till svärmor först på lite fika sedan drog jag och linn till gymmet för att döda ett pass. Så nu känner man sig duktig fast lite slut i kroppen så ska bli otroligt gött med lite käk !!

Egen säng!

I förgår la jag Amandus i sin egen säng på kvällen för tänkte att nu måste jag börja få han att sova själv för jag får nästan ingen plats i sängen längre. Natten slutade med att jag fick gå upp typ 5 gånger.

La han åter i sin säng igårkväll och han somnade väl runt halv tio och sov i 5, 5 h ända till klockan tre sen sov han i ytterligare tre timmar efter lite käk sen vakna han hungrig igen men lyckades somna om i ytterligare 2 timmar så jag är riktigt nöjd måste jag säga :-)

Fredag!

Vart hem till mammsen för folk från köping kom för att gratta mormor eftersom hon fyller år imorgon så det blev smörgåstårta, mumsmums vare! Stannade där i några timmar innan jag begav mig hemåt igen för mys med mannen en sån här blöt dag..

Lilleman har skött sig exemplariskt idag och vart vaken nästan hela tiden förutom vid powernapen då på några minuter så han har visat dom sin bästa sida att smila och prata för fullt så nu har vi en trött kille som ligger och sussar litegrann :-)

fika!

Va till dana på lite fika eftersom hon fyllde år igår åh vi hade jättetrevligt vill jag då säga. Får vi verkligen göra om :-)

Frukost!

Mums va gott med en rejäl frukost.

Dagens frukost fick bestå av
- 2 smörgåsar
- tomater
- gurka
- sallad
- skinka
- ost
- yoghurt
- kaffe
- juice



en vovvi på köpet oxå :-)

vår!

Sitter och göttar mig i solen intill huset. Så himla skönt nu när snön nästan är helt borta här på baksidan  :-)
 

Torsdag

Jag kan sitta själv jag utan att någon håller i mig, bara jag har lite stöd vid ryggen så går det jättebra!


Gymmet!

Fått handen ur arslet och äntligen börjat träna igen med linnsan så nu ska gravidfettet bort, gärna lite till då men en sak i taget ;-)

3 månaders besöket hos Bvc!

 
Va ju som sagt till bvc igår!

Så lilleman vägde 6130 gram och var 63,5 cm lång, börjar bli stora killen :)
Han fick ju även spruta i vardera låret och det va ju inte populär men det gick ganska snabbt att lugna ner honom igen som tur va så allt var bra just då men sedan på kvällen märkte jag att han inte va riktigt bra så kollade tempen och då hade febern smygit sig på, han hade även feber i morse men som tur är så har han inte så hög feber än så hoppas det inte går upp nå mer nu utan går åt andra hållet ist!
 
 

resultat!




Bakdags!

Nu är vi hemma från våran promenad åh lilleman sover så nu ska jag passa på att baka något matbröd till älsklingen, finns tiden så gör jag till mig med men man vet aldrig hur långt man hinner med en liten :)
 
Vovvi är ute i solen på gården och göttar sig, vill jag med men nejj måste göra lite annat ist!

Roligt!

La lilleman på mage så han skulle få träna nacken medans jag bäddade sängen och vad gör han inte då, jo han rullar runt till rygg för första gången!
Är så himla kul och se när han utvecklas man blir lika glad varje gång man ser nått litet nytt han hittar på :)
Ska iväg till bvc vid halv tolv för vägning, mätning+ vaccinering då lilleman i lördags blev hela 3 månader <3

charmtrollet mitt ♥

Man blir så lycklig över att just du är vår, charmar oss med nya saker varje dag ♥

torsdag!

va på begravning för käraste Lars och det var grymt jobbigt för oss alla men nu har vi fått säga adjö och att han får ha det så bra och vänta på oss andrs när det väl är dags för det vet man aldrig. Allt kan ändras på ett litet ögonblick kom ihåg det pch ta vara på tiden man har tillsammans!!

påskhunden :-)



lilla vovvi blir till påskhund men dock bara i några sekunder ;-)

Tisdag!

tjenare, va ett tag sedan som jag skrev här men det är bara för att det har vart så mkt.

På påsk va vi hos svärmor på mat sedab i söndags drog jag och Amandus med Mamma och magnus till örebro på Walles 1- års kalas.

Sedan igår då så blev det en massa pyssel här hemma så som att plocka om alla leksaker uppe på sedan plockade jag ut och rensade samt vek mina kläder fint tillbaka. Blev två stora ullareds påsar med kläder som jag inte vill ha/använder längre. Min garderob va ju överfull av en massa kläder men nu så får man plats i den igen :-)