Året 2010...

Ja vad kan man säga detta året har gått fruktansvärt fort.

Jag slutade tvåan och började på mitt första jobb någonsin (sommarjobb) och det kändes väldigt skönt att för en gångskull få tjäna egna pengar. Förutom jobbet så hade jag mina underbara familj och vänner som jag spenderade väldans mycket tid med. Sommarlovet tog slut och jag började skolan igen. Mitt sista år på gymnasiet ät börjat och paniken började stiga inom mejj för nu var jag tvungen att verkligen ta tag i mig själv och börja tänka ut vad jag vill bli. En hel termin gick och under hela terminen var jag fruktansvärt skoltrött, gjorde verkligen inte ett skit i skolan och det kändes verkligen inte bra med tanke på att man kommer få så fruktansvärt mycket att göra när vi börjar igen. Men tack vare mina kära vänner på lillerud som gav mig ett sånt stöd och fick mig att göra några inlämningar innan vi slutade för julen. Några veckor innan jullovet började jag att träffa en underbar person som jag blev att gilla bara mer och mer. Så nu är jag nog världens lyckligaste kan man ju säga iaf :)!! Jag har världens bästa D, vänner och familj ni är guld värda <3

Sedan har alla dessa tjat om nyårslöften ännu engång börjat, själv vet jag inte om jag vill ha något löfte som man ändå vet att man inte kommer att hålla så jag skiter nog i det även i år skulle jag nog kunna tro.

Det nya året närmar sig och jag ska iaf försöka ta tag i skolan den sista terminen nu för till våren nalkas
*Helgjour i m-skogen
* Studentkryssning
* Balen
* Studentdagen

Lr ja det är dem viktigaste grejorna iaf :)


Tisdag!

Idag drog jag med B till marieberg och shoppade lite. Blev lite inhandat iaf :)

Blev:

* Två par jeans
* Ett par leggins
* Två olika linnen
* En tröja
* sms för ett år :D

Dagen blev väldigt lyckat hade jättekul med mitt troll... who´s a sexy bitch xD.. ppfft haha du är bara bäst gumman! :D




Annandag jul!

Dagen har vart väldans bra måste jag säga :)

Ska bara fixa mig lite sedan drar jag iväg till B och håller henne sällskap medans alla andra drar iväg på juldansen skulle jag kunna tänka mejj. Så vår kväll ser nog ut att bestå av film och spel? tror jag hon ville köra oxå så vi får väl se hur kass jag är :D

Inte längesen jag kom hem ifrån mormor, va dit med pappsen och drack lite kaffe. Det är ett av få ställen som jag dricker kaffe på jag fatter inte varför det nästan bara är där men jag lär mig väl snart att dricka på fler ställen skulle jag nog kunna tro ;)



Du är bara för underbar <3


ho ho ho...

GOOOOOD JUUUL everyone!!!


Uppesittarkväll :D

Ojojoj i morgon är det redan julafton och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget!
Idag körde jag runt på johan för han höll på åh greja med bilen i vårt garage så var ju tvungen så han kunde hämta allt grejer och komma därifrån. Efter deet blev det hem och då bakade jag bröd till mig och det blev faktiskt skeeta gött :D.. När jag ändå va i farten gjorde jag även en mjuk pepparkaka lr vad det nu heeter, allt fick bra betyg av pappa så det är ju en massa plus.

Kom precis upp ur mitt mysiga bad, hade ordnat med skum och tända ljus. Innan badet blev det en ansiktsmask oxå så nu känner man sig riktigt fräsch! Detta badet var behövligt, det var verkligen avkopplande kan jag lova.

Haha pappa och jag kom på värsta idén idag, vi ska spela bingolotto på uppesittarkvällen. Vi har inte spelat bingo på hur många år som helst men nu ville vi ge det ett försök :)


JULLOOOOOOV!!

Nu är jag äntligen hemma för jullov. Hade även sån tur att pappsen kom och hämtade mig vid skolan. Vi puttrade hem och så släppte han av mig vid mammas jobb där jag skulle och hälsa på en sväng för hade hört att några av dem hade frågat om mig så tänkte vara lite snäll såhär vid jultid. Det blev hem och tänkte börja göra en massa småsaker som måste bli klart innan jul men det blev inte så mkt sånt utan får nog ta det i mörrn med mamma till hjälp ist. :)
Nejj nu blire att dunka musik och bara tare lugnt :D


Du <3

Soft dag :)

Dagen började redit bra, började vid tio och slutade kvart över ett. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag fast egentligen borde jag plugga + städa men det blir nog en dator stund innan jag börjar med något utav det.
Iaf på svenskan idag skulle jag och Gerke försöka få fram en rosdoft men eftersom vi använde rör och sånt från en annan grupp så blev vårt försök helt misslyckat eftersom det blev att luukta apelsin/blomma så vi sket i det och la ner. Har lektion i mörrn med då vi istället ska försöka få fram en citronolja fast då blire att använda våra egna grejor! :D

I mrg går jag till halv tre och då kommer min kära pappa och hämtar mig här så då ska vi in på bergvik en snabbis för pappa ville ha hjälp att hitta en julklapp till mamma så det ska jag hjälpa honom med + att jag ska köpa en ny julklapp till mamma för den senaste jag köpte hade jag ju sån otur att hon redan köpt två dagar tidigare, exakt samma grej. Snacka om att jag blev besviken :( menmen bara att ta nya tag och komma på nått nytt då :)

Imr börjar JULLOVET oxå, kan inte bli mer glad,:D
fast nackdelen är ju att vi har två prov veckan vi kmr tillbaka =/









You´re beautiful <3


Fredag!

Nu äre äntligen fredag, bara två dagar kvar i skolan innan jullovet då :D
Jädrans va det har snöat mkt idag kan jag lova, kom till filipstad och vi åkte åh simma sen va mamma så fräck så jag var tvungen att köra hem och efter en bit förstod jag varför. Jo man såg KNAPPT vägen det var hemskt att köra för vägen va ju inte plogat precis hlr.
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt för tillfället men det märks nog :)






<3


Happiness :D

Mitt liv är nästan i topp :D
Enda negativa är att jag inte orkar med skolan men förutom det så kan det nog inte bli bättre!
Är väldigt inaktiv här på bloggen med så förstår inte hur ni fortfarande kan besöka den men ajaa vet inte hur många inlägg jag kmr att göra under jullovet sen hlr kanske inte blir så många beroende på hur mkt tid jag har men det märker ni så klart :D

Har inte så väldans mkt att berätta för er mer än om min LYCKA! :D


Onsdag!

OOps en vecka sen sist men det bara råkar bli så ibland :D

Idag kom michaela iaf på att jag måste vara grymt skoltrött med tanke på att allt vi har fått att göra har jag bara skjutit på och inte orkat gjort så idag pushade hon på mig så nu är både svenskan klar och inskickad och matten gjord för en gångs skull. Ska fortsätta med projektrapporten sen med men först måste jag få vila lite efter min kraftiga ansträgning ;)
Tänk vad mycket efter jag skulle ligga om jag inte hade michaela i samma rum som får mig att göra saker, hon borde få en guldstjärna! :D

Snart blire mat oxå är fan grymt hungrig just nu men är ingen go mat men ändå!



Torsdag!

Nu vare ett tag sen som jag skrev här men har inte haft nåe vettigt åh skriva, har inte det denna gång hlr men ni kan väl få reda på lite vad som hänt iaf !

Förra veckan skrev jag för andra gången nationella i eng B, i mörrn har jag den sista delen. Så min dag i mörrn känns väldigt värdelös för har ingenting på hela förmiddan, börjar vid 14:40 och slutar 15:20
Så ja man kan ju fråga sig vad jag ska göra fram tills dess... Plugga? Sova? lr hmm ja det spörs :D

Dagen idag har gått bra men den har vart otroligt segt

Matte D (1 h) - Hade bara genomgångar hela lektionen

Rast -

Matte D ( 1 h) - Jobbade vi lite med förskjutning i x-led och y-led sedan kurvan y = a sin x + b cos x

Samhäll: Höll på med lite vardagsekonomi och sånt, faktiskt ganska intressant tkr jag :D

Lunch -

Engelska B - Hade bara en massa hörövningar

Haha förstår verkligen att ni fatta det som hade med matten att göra ;) men jag kan lova att det är lätt jämfört med matte E som jag oxå läser :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men blir väl kanske att slå på en film lr gå ut och gå en sväng kanske?

Jao har inte så väldans mkt mer att berätta än att jag mår SKIT bra och i mörrn får jag åka HEEEM! :D