Onsdag!

Denna dagen har vart skapligt soft, haft tre lektioner varav ett prov som faktiskt gick väldigt bra.
har även räknat ut att om det inte kommer till någe mer i skolan så har jag bara 13 uppgifter/prov kvar att göra innan man slutar :)..

Har även pratat med valpens ägare så v.19 blir det att åka iväg och kolla på min lilla prins :)
har bara ett litet problem för måste komma på ett namn som börjar på F ( ett fint namn som ska stå i stamtavlan ) Skulle kunna lägga in en bild på honom men tror jag väntar lite till, vill ju så klart göra er lite mer nyfikna på hur han ser ut egentligen. :)
Idaag blir han iaf en vecka så några veckor till är det allt innan jag får ha dig i mina armar :)!!

Denna vecka bjuder på:

Torsdag: Städning och pluggning till hästsjukvårdsprovet.
Fredag: Sara blir med hem till mig
Lördag: Fira valborg med sara och belinda och några till. Blir att grilla och spela kubb förhoppningsvis! Även lite gott att dricka :D
Söndag: Slappardag innan man drar till skolan igen!

Wihooo slipper att åka buss eftersom Sara har bilen med siig :D

Saknar min pöjk en massa! <3

Tisdag!

Jisses vad skönt det är med lov kan jag lova, det behövdes verkligen. Nu dröjer det inte förnst det blir studenten som är väldigt efterlängtad.
Igår drog jag och sara in till Vingåker och handlade lite, hittade inte så värst mkt utan blev´mest besviken utav affärn menmen sån som sker.

Idag drog jag in och besiktade pappas bil och självklart gick den igenom så med ett leende på läpparna begav jag mig hemmåt igen. Nu har man precis ätit och väntar på att B ska bli klar så att man äntligen får träffa henne och snacka lite skit för nu var det ett bra tag sen ;)

Nejj nu får ni ha det så bra, :D

Home!

Hemma igen efter en underbar helg hos älsklingen. Nu har jag precis käkat så ska väl hoppa in i duschen och fixa mig för att sen bege mig till Källmo där Sara bor. För i morgon blire Örebro med henne, först tandläkaren för henne och sedan shopping! :D
Nej hare så bra.. byebye :)

Fy på mejj!

Jag trodde jag var tillbaka men tydligen inte. Är lite svårt bara för jag glömmer totalt bort att jag har en blogg som gärna vill bli uppdaterad ibland.
Denna vecka är sista veckan innan lovet och under lovet har jag lite att göra.
* Ska besikta bilen
* Ska till hudläkarn
* Sova hos Sara och följa med henne till Örebro
* Umgås med Belinda är ett måste!!!
* Äta påskbord med älsk och min familj på brormins jobb
* Städa mitt rum + till chinchillorna
* Hoppas på att min valp föds det är ju beräknat till v.16 så :D

Ajaa nog om det i tisdags hade vi redovisning inför massor av folk och jag klarade faktiskt av att ställa mig där och säga mitt. Trodde aldrig att jag skulle våga men med klasskamraternas stöd tog jag mig upp dit och fixade det med darrandes ben. Fick t.o.m beröm av endel i klassen på att jag gjorde det skit bra. De sa att jag verkade jättelugn och vibrerade inte på rösten när jag talade medans jag i själva verket var helt uppstressad som bara den.

Dagen har jag inte gjort så mkt mer än att räknat matte i skolan. Slutade ju tidigt så har redan packat ganska mkt, inte allt men nästan iaf. Så nu ska jag bara vänta på att michelana ska komma tillbaka så att vi kan börja städa vårat rum inför lovet. Blir även att städa omklädningsrummet och ute idag.

Denna vecka har jag vart duktig, jag skickade in min projektrapport igen så nu är allt inne som ska vara inne. Jag ligger inte efter i något vilket känns helt underbart kan jag lova!

I morgon väntar nationella i svenska den skriftliga delen och efter det slutar vi vilket känns otroligt skönt kan jag lova :D

nejj nu har jag bara babblat på så nu ska jag vara tyst och säga hejdå! :)

i´m back on track!

Har haft lite dålig uppdatering men det beror på olika saker. Har t.ex. inte haft tid för fem öre för har haft prov nästan var och varannan dag i dessa två veckor nu så förhoppningsvis så kommer suget att skriva tillbaka :)

Veckorna som vart har vart otroligt jobbiga och helgen var jobbig oxå med tanke på att jag inte han träffa min älskling alls nästan p.g.a högskoleprovet bl.a. Så nu kan jag lova att jag längtar till helgen så att man får umgås lite med honom :)

Nu känns det verkligen att våren är påväg för solen skiner nästan hela dagarna. Åh igår va jag hundvakt åt Saras vovve så vi va ute i skogen och gick i en timme åh det va OTROLIGT skönt kan jag lova. Längtar tills jag ska köpa en egen liten krabat, det dröjer ju inte allt för länge nu!! :D