Söndag!

Hemkommen ifrån Arvika efter en trevlig helg där, var på bröllop och det vad faktiskt mitt första så det var lite speciellt. På kvällen blev det partaj och det slutade med att vi fick sova i husvagnen. Inte det skönaste men det funker väl.

Nu är jag helt slut orkar verkligen ingenting och det känns som att jag har glömt något oxå men jag kan inte komma på vad,inte bra !:O

nejj jag orker inte skriva mer så byebye!

Onsdag!

Idag blir min lilla Cazper 5 veckor vilket betyder att det inte är lång tid kvar tills han blir leveransklar. Jag längtar som bara den för tillfället! 
Här kmr några bilder på honom nu när han är 5 veckor :)


Kryssning!!

Kryssningen var fett värd det var skit kul med massa trevligt folk överallt!
Dock kunde man inte sova på hemfärden för då fanns risken att man blev målad i ansiktet med en spritpenna som väldigt många fick testa på ;)
Kom tillbaka till skolan vid 00.00 inatt så ja hoppade bums i sängen för i morse var det bara att kliva upp och skriva ett matte E prov. Woow va kul skit trött + prov passar inte riktigt ihop så jag hoppas verkligen att jag fick ett G iaf vilket inte är helt säkert!

Stressen gör sig påmind!

Jag har nu suttit och räknat ut att jag har 8 hela skoldagar vid skolbänken kvar innan studenten, visst har 2 allmogedagar då vi är ute och håller på och pia och pelle men sedan har vi en veckas ledighet innan studenten. Men varav dessa 8 dagar så har jag 6 prov som ska göras. Så stressen står och knackar på för vet inte hur jag ska hinna plugga till dessa med tanke på att jag inte ORKAR plugga hela dagarna riktigt.
Visst det ska bli så jädrans skönt att sluta och allt men måste man trycka ihop alla prov till sluten vi vill väl känna lite lugn oxå innan "Vuxen livet"

Aja det är ju bara att ta tag i sig själv och kämpa det bästa man kan, in till det sistaa ska verkligen försöka!

Torsdag!

Denna dagen har gått otroligt segt, hela kroppen är helt död och huvudet har en sprängande värk så det blir nog en bra tidig kväll idag iaf.!!
Imorgon får jag äntligen träffa min älskling efter två veckor så man kan ju lova att man verkligen längtar för tillfället! Nackdelen är dock att jag slutar 15:20 här på skolan så kommer inte va hemma förnst vid en halv sju-sju för jag ska och prova min balklänning igen så att den passar efter att den har blivit insydd :)

På lördag ska jag åka till Skokloster och träffa min lilla valp så nu kan jag även släppa en bild på honom här i bloggen :)!

 

Halva veckan klar!!

Nu är det bara tvåå dagar tills jag får träffa min älskling igen!!!! :D
Och på lördag ska vi åka och kolla på min söta lilla valp som blir hela 3 veckor idag :)
Så helgen kan inte bli mer än underbar!

Idag slutade jag redan 10:50 så då gick vi på koutsläpp och med det menas att korna får gå ut för första gången i år och det är skit roligt att se för de springer verkligen ut ur ladugården!
Efter lunchen drog jag in till biltema och handlade lite åt pappa och sedan gick jag till arken zoo för att handla lite till chinchillorna, tänkte handla någon sak till valpen oxå men ångrade mig för har redan köpt typ allt så ska vänta till ullared för där kan man köpa massor av saker till ett billigare pris och ska ju dit i sommar så det är ju inga problem :)!


Solen skiner!

Grymt gött att solen har tittat fram nu så att vi får oss lite värme ;)

Idag sov jag bara till halv nio, det verkar som att jag inte kan sova längre för jag vaknar nästan alltid vid den tiden numera.

ännu en skoldag avklarad så fyra kvar innan jag får åka hem och träffa min älskliing <3

Helgjouren avklarad!

Jisses va skönt det är nu när helgjouren är över, är helt slut efter helgen för det har vart så mycket folk och något att göra nästan hela tiden så nu har jag skit ont ii föttera kan jag lova. Fast det beror nog på att jag inte är van att gå i stålhätteskor hela dagarna.

I fredagsnatt/lördagsmorron så föddes det fyra lamm och två killingar på mariebergsskogen och dem var verkligen jättesöta så dem fick vi ta hand om och väga åh så.
Efter det så stack jag och Erica iväg och kollade på to fast to furious 5 och den var verkligen skit bra så den kan jag verkligen rekommendera (Y)



I dag så rullade allt på som vanligt i parken fast det var så himla mkt folk så det var svårt att komma fram och göra det man skulle. Fast det gick ju till slut så allt blev klart :)
Slutade vid fem och då packade vi in oss i bilen och åkte och köpte mat på burger king. Vi kände oss förtjänta av en hamburgare efter våran helg!

Direkt jag kom tillbaka hit till skolan så tog jag mig en dusch och la mig sedan genast i sängen. I morgon har jag sovmorgon som tur är så att man hinner vila ut innan det är en vecka te i skolan! ;P

 


Snart heelg! :)




Just för tillfället ligger jag under mitt täcke i sängen för jag fryser så innibomben, börjar inte matte E förnst om en timme typ, så hinner tare lugnt ett tag till.
Men har bara det sen så slutar jag vilket känns bra skönt men då blire att pugga till djursjukvården ist hela kvällen för har ju som sagt slutprovet i morgon.
Snart äre helg vilket känns helt underbart på ett vis, nackdelen är väl bara att jag inte får komma hem till min älsking utan att jag ska jobba hela helgen. Hmm undra vad man ska gö på kvällarna då, ja det blir väl att plugga på lite olika saker.. Slutet närmar sig vilket medför en massa inlämningar och prov så på det viset kan det ju vara bra att ha helgjour för då får man verkligen något gjort men annars känns det allt bra onödigt!

nej nu ska jag tillbaka till verkligheten och göra något innan lektionen så nog för mig, hejdå! :D


Onsdag!

Efter tältningen i skogen i natt så är jag bra trött i hela kroppen, la mig ganska tidigt men trots det var det för kallt för att sova såklart. Åh sen skulle vi gå upp vid tre oxå så det va ju inte så nice.
Men iaf jag och michaela begav oss ut i skogen vid tre inatt och båda två är mörkrädda så vi går in en bra bit i skogen och med jämna mellanrum tycker vi att vi ser "djur" som egentligen bara är svarta fläckar så efter många rädselögonblick så vänder vi om för vi känner att vi inte vågar längre så då möter vi på Erica och Sara och följer med dem ännu en längre bit in i skogen. Men när dem tänkt att gå ännu längre så sätter vi oss på en sten och väntar på att det ska ljusna ute så vi kan bege oss tillbaka till tältet.

Väl tillbaka till skolan gick jag och la mig på engång för var så himla trött. Sen blev det lunch och efter deet lyckades jag oxå ett somna ett tag, det var inte meningen men väldigt skönt vare iaf!

Nog om mejj nu ska jag bara slappa och kanske plugga lite om jag orker men vi höres!
Byebye!

Måndag!

Igår va jag så slut att jag somnade till en film och när klockan ringde så glömde jag göra det jag skulle men det ordna sig ändå nu på morgonen kom jag ju på det som tur va ;)
Men jag har verkligen aldrig vart så trött att jag somnar vid nio tiden, menmen en bra fast väldigt jobbigt slut på den =/

Idag slutade vi vid 13:15 så sen dess har jag bara börjat plugga lite påå djursjukvården eftersom vi har slutprovet nu på fredag.

Nu äre bara att tagga skogen i morgon då, inte så värst kul dock att sova där och gå upp vid tre-fyra mitt i natten bara för att kolla på ett tjäderspel, undra jag om det blir något sova överhuvudtaget om jag känner min klass rätt !

Nejj nu lär jag fortsätta att plugga så att jag kmr någonstans!

Söndag!

Nu är jag åter på skolan och helgen har vart helt underbar, sara blev med hem och väl hemma drog vi till daniel. Sen på valborg drog vi till belinda och hade lite party som va mkt trevligt. På kvällen drog vi tillbaka till min pöjk och idag blev det en färd mot skolan igen.

Min rygg dödar mig idag, har aldrig någonsin haft såhär ont just nu måste jag ligga ned för jag klarar inte av att stå elr att sitta för det värker så.

Kmr inte hlr få se min pöjk på två veckor så allt kan ju ta sig någonstans om vad jobbigt jag kmr att ha det nu dessa veckor till studenten. Men bara att bita ihop trots att det är jättesvårt! Älskar han över allt annat! <3