Sara krm!!

Först och främst så måste jag gratta Fiiie till körkortet, måste erkänna att jag är avis ;)

Sedan måste jag bara berätta att nu dröjer det inte förnst Saras buss kmr rullandes till hfs så då blire ner och möta upp henne på busstationen för hon ska var hos mig, hmm jaa länge iaf.


Idag har jag gjort lite allt möjligt känns det som för jag har varit och storhandlat med mamma inför imorgon och sedan har jag hjälpt pappa att skruva ihop en hamock (stavning). Sedan har jag bara suttit ute i solen och steekt massa sköönt :D


Sooolen <3

Nu har jag och Belinda varit duktiga för i två dar i rad har vi cyklat hammarn runt för att skaffa oss lite kondis.
Åh det slutar inte där utan vi ska försöka cykla varje eller varannandag hela sommaren nu så det blir nice tror jag. Varje dag blir det även en promenad med puppas vovve.

Jag känner mig väldigt duktig idag

Saker jag gjort idag ! :)

- Ute och gått med hunden
- Cyklat hammarn runt
- Tagit i & ur diskmaskinen
- Städat chinchillaburen
- Bytt sängkläder
- Städat rummet
- Pluggat lite teori för bil

Senare idag kmr det två hundar hit för vi ska var hundvakter i en vecka så jag får hoppas att de kan hålla tyst på nätterna så att jag kan sova!



Bodaborg :)

Ställde klockan på åtta i morse så att jag skulle hinna tvätta håret och fixa mig innan vi drog iväg till bodaborg..
Jag åkte dit med Belinda, Èrik och Jonte åh det var faktiskt ganska kul men alla gamla roliga banor var ur funktion så det var ju inte så roligt men ändå :)
Men efter ett tag så fick jag så himla ont i min handled för allt krypande så jag kunde inte bli med på vissa banor och då väntade bästa med mig utanföör.
Knäna har även lite ont men det är allt sånt man får tåla :)




För övrigt så har typ hela helgen spenderats med bästa!! <3

 


Onsdag!

Gårdgen var väl ganska OK bara det att man fick så väldans mycket information som man måste ta in och massor att läsa blev det.
Det roligaste igår var då iaf att åka liften, första gången i sitt liften var jag livrädd plus att det var kul så det kom nästan några tårar fast i ståliften var det inte lika farligt. Jag var i samma grupp som sarah och Lotta som tur va :)

Idag:

Solen skiner så jag ska snart gå ut och steeekA litee för senare blire till stugan en sväng. Vad kvällen erbjuder kan man aldrig veta helt säkert men det spörs iaf:)

Nejj ni får hare så bra :D

Måndag!

Här kmr några bilder ifrån helgen :)



Erik och Belinda snuskar sig ;)



Här kör vi Fia med hutt :)



haha min söötnos är så sööööt :D



mohhah



jao man kan ju fråga sejj vad han gör.



haha jag älskar denna bild, spana in bena påna ;)



Ja här ska dem se vem som klarar flest armhävningar med en arm tror jag xD



Syskonen eriksson..


Nejj nog med bilder nu....

Nu på kvällen har jag vart ut en sväng med bästa!
Åh i morgon väntar en jobbar dag så då slutar jag 16.30 kmr kännas lite jobbigt att behöva gå upp tidigt på sommarlovet men vill man ha pengar så måste man ju ;)


Söndag!

Nu vare ett tag sedan som jag bloggade men det har hänt massor denna vecka
T.ex. Studenten, fest och vart med den bästa hela helgen :D

Här kmr en bildbomb från denna vecka!



Här är när vi låg och stekte i solen hela eftermiddagarna vid skolan.



Michan och Sara på väg upp till tjärnfesten:)



Roooompaaa*



Här fjantar jag och sara mig påväg hem. Jag kan lova att det spöregna så vi är skapligt blööta :P



Jag innan vi skulle iväg till studenten



Studenten




Det var bilder från veckan. Bilder från helgen kmr kanske senare när jag lagt in dem på datorn :)

Men denna helg har haft sina ljusa respektive mörka sidor.    :)



Måndag!

Dagen började inte så värst bra för jag vaknade upp med huvudvärk fast ändå pallrade jag mejj iväg till fysiken. Efter skolan blev det in till stan för en körlektion. Så nu är även halkbanan bokad till nästa vecka. Ska bli skönt att få den avklarad faktiskt.

Denna vecka är så himla soft alltså. I mörrn äre tjärnfesten men ska nog bara dra dit och titta för mer kmr jag inte orka är lix helt slut i hela kroppen konstigt nog.

Egentligen borde jag städa rummet här ist för att sitta här men äsch orkar man inte så orkar man inte så jag får lov åh tare i mörrn ist xD

nejj nu får ni hare så bra. Tyvärr blev det ingen bild för jag orkade helt enkelt inte ta någon. Fy på mejj men äsch shit the same!

Underbar helg

Helgen har vart helt underbar. Strålande sol, underbara vänner vad mer kan man då önska sejj?
Svaret är då inget...
Helgen har bestått av en massa soolande och umgänge med de bästa <3

Just nu sitter jag och håller på att färga håret på mig själv för första gången, så vi får väl se hur det blir att se ut :)
Idag har jag massor som ska göras. Jag ska städa mitt rum, vika tvätt, tvätta, städa åt chinchillorna och gosa lite med dem, plugga lite på det verkligt sista jag har kvar att göra och sedan ta den förbannade bussen till skolan.. Vill verkligen inte men på onsdag slutar jag så...
 På tisdag kommer puppa och monica och hämtar alla mina grejor för på onsdag ska jag ta bussen in till skoghall och sova över hos dem tills på torsdag då mamma hämtar mig för då ska jag tillbaka till skolan för då tar Lotta studenteeen. :D

Nejj nu är det bäst att torka håret för att se hur det nu ser ut xD.. Har ni tur så kanske jag hinner med en bild oxå :)