Jag är ...


Jag är tröttelitrött trött efter två slitsamma vårbruksdagar!!!
Igår va jag på M-skogen från 08.00 - 16-00
det va ganska bra bara det att det regnade och jag hade ett störande objekt som jag höll på att strypa ett X-antal gånger.
Fick även se de söta griskultingarna och killingarna, blev kär i dem så fort jag fick se dem, så himla söta alltså :O

Idag hade vi först nationella i matte A del 2 det gick väl som det gick men ändå. Sen va jga i lagårn från 10.40-16.30
hade dreet tråkigt fick stå med en vattenslang och spola skit hela tiden tiden typ. Bara sista timmen som jag fick gå te kalvstallet och ta hand om de.

Snart ska jag sova och i möraa har jag sovmorgon :D:D
Har bara två lektioner innan jag får åka heeem !!! :D


Klasskamp!!

Idag vaknar jag av att Sara kollar på klockan och sedan drar upp gardinen bara det att klockan bara är halv sex :O!! Hon kolla lite fel så de blev bara att slå ner huvudet på kudden och somna om.

Idag hade vi klasskamp och eftersom det regnade så var vi inomhus och hade innebandy, basket, volleyboll och stafett. Jag va inte med på nått för jag suger verkligen på det haha, men men skit samma vi vann ju iallafall :D:DD

Först vann vi innebandyn med 11-6.
Sedan vann vi basketen med 32-2 där blev  det en stor vinst :D
Sedan vann D i volleybollen med 2-1
Staffeten blev oavgjord men vi borde ha vunnit för han (domaren) kollade bara på oss och då "fuskade" de flera gånger men när vi gjorde någonting fick vi straff för det iallafall=/ Ajaa vi vann men 5-3 iallafall. Nu äre bara att klå de andra två klasserna oxå.

Efter klasskampen hade vi svenska och då skulle vi hitta en bild och skriva om den i jag form så den vart jag nog nästan klar med, sen hade vi engelska och vi diskuterade lite om vi hade ett sabbatsår och skulle uut och åka vart vi ville åka och bo och en massa sånt sen blidde det att sluta för dagen.

Senare antar jag att vi ska te Fiiah men det spörs hur det blir men så blire noog ;)

tjotjo

vet att jag är väligt dålig på att skapa inlägg här men mitt liv är så jävla booring så man vet ju inte ens vad man ska skriva om men ska väl skriva om denna helg iallafall

Torsdag: Hade vårbruk på mariebergsskogen så fick sluta halv två och då hade jag en kvart på mig att gå till busstation, precis när jga kom in i bussen så åkte den snacka om rötaan jag hade. Väl hemma duschade jag och gjorde mig i ordning för kvällen. Först drog jag till Linn där oxå Belinda va, sen drog vi te törge och träffade en massa föölk.. va inge kul alltså min valborg SÖÖÖÖG......

Fredag:  Vaknade vid nio och gick upp sen ut och solade i det fiina vädret. Det blev oxå grillning med mor och faar :) efter det drog jag ut med Danuu, vi hade mkt att prata om och tillslut kom johanna oxå så vi satt och prata och kääka glass, sen mötte vi jesper. När vi va vid folkets hus så kom dree och belinda och snackade med oss sen drog belinda och vi gick till ica och sen upp mot jesper fast där vare så mkt folk så vi gick aldrig in där.. Sen hade vi ingenstans att ta vägen så jag drog hem för det va så jädrans kallt ute och alla myggjävler va på mig hela tiia så jag droog hem..

Lördag: Bara vart hemma och softat typ, vart hundvakt så jag och snoop gick ut i solen och myste åh pluggade lite sen gick vi in typ sen glutta jag på tv och sötte vid datorn, sen har jag och snoop vart ute och gått, vi va även te ica och handlade lite chips och glass te kvällen. Sen nu sitter jag och pappa åh titter på fotboll, Real madrid - Barcelona. Jag och snoop delar på soffan medans pappa och puppa pratar lite :)