Studentmössa!!

Idag kom våra efterlängtade student mössor och inget var fel på den :D
Fick även det ingraverade champagneglaset och pennan idag så nu är man extremt glad för det betyder att allt närmar sig med stormsteg. Det är ju faktiskt bara 10 veckor kvar i skolan nu...
Det betyder ju balen och studenten och jag har allt fixat inför det så om jag får tid lite senare kanske jag kan ta en bild på kläderna och så som jag tänkt att ha här men på mig får ni inte se förnst efter studenten för er som inte kmr då :)

Nu måste jag plugga matte E för jag har prov i morgon vilket inte gillas så värst mkt =/
Sen måste jag göra en miljöberikning till ett litet djur+ett stordjur så jag har lite att göra idag med andra ord :(

Det är bara tisdag och jag saknar min D nå otroligt mkt och till helgen hinner vi inte ses så mkt för jag har ju högskoleprovet och han ska gå på kurs, menmen det är sånt man får ta ibland :)


Huvudvärk...

För tillfället har jag värsta skallebanken så funderar på om jag ska lägga mig och vila ett tag. Men vet inte om jag har tid för det för måste plugga till Matte E proven oxå eftersom vi har två prov i det denna vecka =/

ÅÅh va trött jag är på skiten. sen till helgen blire högskoleprovet och det känns som om det kommer gå åt helsike. Och nästa vecka väntar två prov + den muntliga delen i nationella i Svenska. Så denna och nästa vecka kmr att vara väldigt stressande så ja jag ska gå och begrava mig en stund för att kanske orka ta tag i matten =/


Torsdag!

Nu sitter mina muppar i detta rum och undrar vad jag brukar skriva om dem i min blogg men det får dem inte veta tror jag, mohahaha! :D
Lr vem vet det spörs :)



Dagen efter skolan har bestått av att plugga med mina muppar till akvaristik provet som vi har i morgon. Han även plugga några tal i matten så jag tkr allt jag vart duktig nu :D


Happy Face!!

Har precis fått reda på att jag får tillbaka ganska mkt pengar på skatten vilket inte sitter helt fel faktiskt kan jag lova :D

Onsdag

Mitten av veckan gjord så nu återstår det bara två dagar till..
Skoldagen var kort och bra och sen drog jag in med michan till vårdcentralen i Vålberg. Vi lånade även Ericas bil så den kom allt tillbaka hel och bra, vi va även in till konsum och handlade lite chips :)

Efter det har jag inte gjort så värst mkt, har faktiskt tvättat iaf och sen har jag sett slutet på en film som jag påbörjade igår, kollade även på bb avsnittet ifrån igår ;)

Just nu sitter jag här och inte gör ett dret medans michan pratar i telen med sin pöjk och Sara sitter och pluggar matte på vårt rum :P  Fråg mig inte vrf hon sitter här men antingen vill hon inte sitta själv lr så är det för att hon ska kunna fråga oss ;)


Tisdag!

Dagen har gått ovanligt snabbt idag faktiskt, slutade dagen med att göra mitt Islam prov och det kändes faktiskt fruktansvärt bra att få det gjort och jaa. Jag skrev i alla frågor iaf men man vet aldrig på hans prov för på hälften av frågorna ska man diskutera och argumentera med sig själv och det är inte jag så värst bra på. lr jag är väl bra på det men när man ska få ner det på papper så blir det inte samma sak utav allt utan man förkortar det. Aja nog om det...

Tittade precis på bröderna karlsson för första gången och jag tkr faktiskt att den var skapligt bra :)!

Vad kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte utan det märks, måste iaf städa trapporna innan nio då Maria går städkontrollen men det är ju inte så jobbigt.. Kanske blir att läsa ikväll? lr blire en till film elr att titta på bb? lr kanske plugga??
nejj det sista blir det nog inte har ju inte prov förnst på fredag så det hinns på torsdag. Men däremot har jag matteprov nästa vecka så jag måste nog plugga och kolla igenom så jag gjort alla uppgifter, ( vilket jag inte gjort överallt ) göra dem jag inte gjort så att jag får godkänt på Matte E provet. Det skulle inte sitta helt fel faktiskt :)

Nejj nu har jag babblat på om ingenting så nu ger jag mig för tillfället :)

Måndag!

Nu är det måndag igen och här satt vi och deppa, vi tyckte allting verka meningslöst :)

Haha nejjdå, dagen har väl bestått av mest matte men lite annat oxå. Efter middagen gick vi till fritidskontoret och bakade negerbollar.
Snart måste jag verkligen plugga oxå, har prov i morgon och vet inte riktigt hur det kmr att gå menmen bara att läsa lite till kanske? ;)

Sen måste jag bara säga att jag mår asbraa igen!
Har fått tillbaka kontakten med min bästa vän och det känns verkligen gör bra. Allt som har hänt var dumt och jag hoppas att det aldrig sker igen lr rättare sagt det SKA aldrig ske igen för jag klarar mig inte utan dejj, du betyder så himla mkt. Det har alltid varit Billa & Bulla lix. Med andra ord det känns jättebra just nu!! <3


Veckans låt!


Torsdag!

Dagen har bestått av tre matte lektioner och sedan hade vi arbetsmiljö och säkerhet. På den lektionen fick vi lära oss hur vi skulle lyfta saker. Men klant som jag är så tror jag att jag sträckte min axel när jag gjorde som han sa så enligt mig så vare inge bra sätt att lyfta på menmen så man måste göra för att få godkänt i kursen.

Hmm vad ska man hitta på idag då, det vet jag faktiskt inte för jag har redan plockat undan på mitt bord och så så nu har jag bara att packa kvar och det är inte så svårt för jag har aldrig med mig så himla mkt hem. Funderar på om jag ska plugga något idag elr om jag helt enkelt ska strunta i det och kolla på en film ist :)



Är på så pass bra humör så dessa bilder bjur jag på ! :)


SLU i skara

Idag åkte vi till SLU i skara för att kolla på universitets utbildningar och jag kan ju säga att jag blev skapligt intresserad av att gå där men samtidigt inte. ÅÅh vad jobbigt detta är för jag vet verkligen inte vad jag vill syssla med! Det är ju ett skit svårt beslut men måste ju snart bestämma mig =/

Vill jag gå etologi och djurskydd lr djursjukskötarprogrammet elr vill jag bli ekonom?? ÅÅÅÅHH!!!!

Tisdag!

Nu är min längsta dag denna vecka gjord!
Slutade vid 14:50 vilket jag egentligen inte tkr är så länge men annars slutar man vid typ ett - två tiden. När vi sluta drog vi in tilll Vålberg för att handla lite dricka och godis till bussresan i morgon. Vi slipper en hel skoldag om vi åker till SLU i skara så det är ju klart att man gör, egentligen slutar jag redan vid tolv så på såvis blir det en mkt längre skoldag för mig för vi kmr inte komma tillbaka förnst vid fem. Men det händer ju lite mer iaf :)


Måndag!

Har haft en väldigt slapp dag idag faktiskt. Slutade vid 13.15 och sen dess har jag gjort lite allt möjligt faktiskt.
Blir så glad för nu har solen börjat att visa sig och det är ju verkligen tecken på vår när t.o.m. våra vägar här på skolan är helt borta från is i princip.
Idag har jag kollat på filmen Impys Wonderland och den var riktigt roligt. Visst det är en teknad men en del grejor kunde man bara inte hålla min till.


Tänkte vara lite duktig idag eftersom jag ändå är ledig så pass länge så nu har jag suttit och korrigerat min projektrapport, är nästan klar har bara resultatet som ska ha en liten text också. Ska bli så skönt att ha den ur vägen sen. Funderar även på om jag ska göra lite i matte E oxå för på onsdag drar vi till SLU i skara och kollar på universitetet så då missar jag hela dagen och då får man så mycket att göra då så man får ju passa på när man ändå har en massa tid över. :)


Helgen!

Helgen har vart lika bra som vanligt, har umgåtts med min älskling hela tiden och det är inte fel alls :)
Drog till honom i fredags när ja kommit hem. Sedan på lördags morgon åkte vi med hans familj till hedemora för att hälsa på hans syster. Sedan hem och titta på melodifestivalen, vi la oss även skapligt tidigt för vi var helt slut. Idag vaknade man upp och kom på att idag är dagen vi åter skiljs på och inte ses på en hel vecka. Inte roligt men sånt vi måste klara av, vilket jag tkr vi gör oxå så massa+++ till oss :D
men sammantaget så har helgen vart helt underbar :)!

Nu äre bara 2 h tills jag åker iväg mot karlstad =/

Ögon i kors..

Nu har jag pluggat så mkt att det känns som att mina ögon står i kors. Trots detta så tkr jag inte att det är så mkt som har gått in i min hjärna, menmen bara att hoppas på det bästa i morgon. Har först prov och sen blire praktiskt arbete i parken. Usch orkar inte, ska man va ledig från sista lektionen kanske lr hmm? vi får väl se men det slutar väl som vanligt att jag pallrar mig dit.

Nejj nu ser jag snart inte ens vad jag skriver längre så det blir allt att ta och sööva nu så god natt på er :)


Veckans låt!


Dreet dag!

Denna dagen är helt värdelös, har tre lektioner på hela dagen. Vaknade med smärtan i handleden så nu har det kommit tillbaka igen. Skit oxå, har varit utan smärtan sen i sommras och nu var det tvunget att komma tillbaka. Blir galen på detta!

Idag ska jag iaf städa och plugga på djursjukvårdsprovet. Blir säkert en film som toppar det oxå :)


Just nu vräker snön bara ner....

Saknar min pöjk dreet mkt! <3

Karlstads universitet..

Har inte haft en enda lektion idag utan vi var till karlstads universitet och kollade på olika utbildningar. Just nu tkr jag två olika utbildningar verkar intressant, dem har ingenting gemensamt utan det är två helt skilda utbildningar.
Jag är inne på Ekonom lr socionomprogrammet. Vet inte hlr vart jag vill plugga det?
Men jag tänker iaf inte flytta utan det ska va pendelavstånd lr en distansutbildning. Men troligtvis blir det att jag söker till Örebros universitet för bussförbindelserna är bättre dit och hem än hit till karlstad.

Men vill även vara hemma ett tag så det skulle vara grymt skönt med en distansutbildning så att jag kan plugga hemifrån men då är frågan har jag den diciplinen på mig själv så att jag klarar av att pusha mig själv till att göra varje uppgift??

Men hur som helst så söker jag nog itne till höstterminen för jag är så pass skoltrött att jag åtminstonde behöver en termin ledigt så blir nog att jag söker till vårterminen så har ju lite tid att bestämma mig för vilken utav utbildningarna det blir! :)

Yogi Bear



Blev faktiskt att kolla på Yogi Bear och den var faktiskt ganska bra. Brukar inte tycka att hälften riktigt medans djuren är i tecknat men denna var faktiskt bra enligt min åsikt.


looking from a window above...

Solen skiner fortfarande och klockan är lix halv sex. Detta betyder verkligen att våren är påväg vilket jag tkr är väldigt bra. Nackdelen med våren är dock att det blir så slaskigt men annars äre finnemang för det är varmt ute då :)

I kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen ska jag börja korrigera min projektrapport och så lr så ska jag kolla på Yogi bear lr love and other drugs :)


Det är bara tisdag och jag saknar redan min pöjk, inte bra inte bra alls!!! menmen bara att längta till helgen då man får träffa honom igen :D <3

Projektmässa!

Nu blire snart att gå ned till gympasalen och ordna det sista inför projektmässan. Projektmässan innebär att alla treor ställer ut sina projektarbeten så att ettor och tvåor kan gå och kolla och få inspiration till sina egna arbeten.
Min monter är dock inte så värst seriös för jag tkr itne detta ska bli kul ens så jag har bara gjort en monter och satt upp bilder och sen så har jag gjort en powerpoint. Ska stå där i två timmar, sen städar vi och efter det slutar jag!!


Mitt projekt för er som inte kmr ihåg :)


Måndag!

Usch och fy hade ingen sovmorgon idag. Vilket jag inte kmr att ha någon dag i veckan för dem mupparna har ändrat schema.. Visserligen slutar jag tidigare men en sovmorgon sitter ju lix aldrig fel.
Idag fick jag tillbaka min projektrapport så då fick jag se vilka kommentarer som gjorts och vad som ska ändras så att jag kan få ett MVG på den. Just nu innan justrering hade jag ett starkt VG, så självklart ska man justrera lite så man kan komma upp lite i betyg. Hon tyckte iaf att rapporten var jättebra det var bara vissa saker jag glömt att nämna i sammanfattningen som jag ska ordna till. Sedan detta med språket jag använder när jag skriver.. *OOOPPS* jag skriver som jag pratar och det ska man ju inte riktigt utan man ska använde ett mer sofistiserat språk. menmen annars var den toppen bra så :)

Nu är det bara att göra det sista inför projektmässan som vi har imrn!


pick & pack

Nu är jag färdig för avfart mot skolan igen så om 50 min tar jag mitt pick och pack och sticker iväg till bussen. :(


Slut på lovet..

Sista dagen innan skolan börjar igen. Inte så värst roligt med tanke på att jag under veckan spenderat en del tid med älsk så det kmr bli väldigt jobbigt denna vecka utan honom. Men det är sånt man måste klara av så det är bara att bita ihop..

I fredags va mormor så söt att hon bakade en sockerkaka till oss så vi skulle ha nått att gotta oss med under helgen.

För tillfället mår inte min mage så bra hlr, ibland är det inte kul att vara tjej alltså!!

Måste nog snart börja packa och duscha oxå så allt är klart för att bara åka. ..

Myys med djurena!!



Katten är grymt gosig och ligger på mig medans snoop ligger och gnyr i fotänden. Vissa har det bra :D

tittut!

Slog precis upp ögonen så tänkte sitta här en stund innan jag drar igång med dagen.
Saker jag funderar på att gö idag är:

- Tvätta
- Städa lite
- Baka chokladbollar lr semlor
- fortsätta på min powerpoint och göra den snygg med effekter och så
- Säkert ut med hunden oxå för det antar jag att dem andra struntat i bara för att jag är hemma så :)
- Umgås med mitt hjärta!

Inte så många planer men endel iaf vilket är bättre än att bara ligga och lata sig som många gör när dem är lediga. ;P


trött!

Ligger i sängen med snoop i fotändan. Är så himla trött så nu blire allt snart sänga så man kan krypa ned och götta sig.
Sover hemma inatt för jag tyckte älsk skulle få sova lite extra inatt. Känns bara lite konstigt att sova själv nu förtiden men man överlever ju här har jag ju hunden iaf men usch när skolan börjar igen då blir det ju att jag sover HELT själv. Inte kul alls!


Förut kunde jag inte fatta hur mkt man kunde älska någon, kan fortfarande inte fatta det men sen jag blev tsm med D så har mina känslor blivit starkare och starkare för varje dag, det är ju helt otroligt. Går ju inte ens att förklara med ord vad man känner. Han har verkligen det lilla extra som inte många har. Det finns ingenting med honom som jag inte gillar han är helt perfekt i mina ögon!
Älskar honom så himla mkt <3



Nu tar jag natten men ni får hare bäst!

pysspyss :)

Torsdag!

Nu är det redan torsdag och jag kan inte fata vart veckan har tatt vägen.
Idag drog älsk till jobbet tidigt men jag låg allt kvar och götta mig i några timmar till ja för inte gick jag upp förnst tio iaf. Så vaknade och gick till affärn och handlade en massa frukt och veckorevyn. Fortsatte hemmåt för att beställa balskorna + lite mer kläder. Sen har jag faktiskt läst ut min bok +sett filmen nu så nu är jag helt redo för redovisningen på måndag.

Till filmen gjorde jag en fruktsallad som blev fruktansvärd god!
fast nu finns det väl inge mer kan jag tänka mig för lät det va framme så nu har väl alla här hemma vart i bunken.

ska nog börja med min powerpoint till projektmässan som vi har på tisdag, måste ju ha någon form av redovisning iaf så det får bli en powerpoint så att jag slipper prata så himla mkt!
 

Hemma igen!

Nu är jag hemma efter en heldag ute, Besiktade bilen och den klarade sig helt felfritt, va till Annelie. Åkte ut till C och pratade åh kolla film. Hem åt mat sen var det bara att åka iväg igen för Seija fyller år idag så var där och grattade henne. Så idag har jag alltså bara varit ute och flängt.

Nejj har inge mer att säga för dagen så hare bra!

En tanke slog mig..

En tanke slog mig att ni kanske tkr det blir för mkt låtar om jag har en ny låt varje dag så ett tag framöver f.o.m nu så ska jag försöka att bara publicera veckans låt ist :)

Nu har jag fixat i ordning mig för snart bär det iväg på Zumba!
Vad som hittas på ikväll vet jag inte riktigt men det ska jag nog allt komma på :)
ni får hare såbra för idag blire allt inge fler inlägg tkr jag vart nog flitig på den fronten nu..


Dagens låt!


Saker som ska hinnas med på lovet!

  • Vara med C ( vilket sker i morgon ) :D
  • Åka in och besikta mammas bil med Kia
  • Läsa ut svenska boken
  • Kolla på filmen till boken
  • Göra klart min presentation till projektmässan
  • Tvätta
  • Träna ( verkligen ett måste )
  • Beställa mina balskor
  • + beställa lite kläder
  • Umgås med antingen B lr U  elr båda helt enkelt :)
    Umgås med älsklingen, fast det hinns alltid med så :D

Tisdag

Vaknade vid tio och låg och drog mig till Puppa kom hem igen. Skiickade sedan ner han för att handla lite för idag ska jag stå för maten. Det ska bli en riktigt god kyckling gryta. En maträtt som är väldigt lätt att göra men som blir bra gött. Sedan blev deet en massa prat med puppa tills han skulle iväg till jobbet så nu ligger jag här i min säng med snoop och bara slappar. Ska snart läsa i svenska boken och slänga i en tvätt.
Ikväll ville mamma ha med mig på zumba men vi får allt se om jag blir med på det :)