Tisdag

Gick upp vid sex i morse eftersom jag började vid sju. Idag hade jag en väldigt soft tur eftersom jag slutade vid 12.00 :)

Om ungefär en timme ska jag väg ner till Betty för att få en helkroppsmassage. Det är verkligen kanon skönt, så det kan jag verkligen rekomendera till er alla.!

Ledig dag!

Jaja jag vet att jag inte har uppdaterat på år och dar men jag har faktiskt vart väldigt upptagen eftersom jag jobbar och sånt så har jag inte riktigt tid men allt som vanligt längre. Nu när man väl är heldagars ledig så vill man gärna ut till stugan och bara ta det lugnt eftersom det är så körigt på jobbet så man blir ju så himla trött. Så jag hoppas verkligen att alla förstår det. Gör ni inte det så vet ni verkligen inte hur det är att jobba på ett sånt jobb som jag har nu under sommaren. För jag har redan hört av många att jag aldrig hör av mig nu för tiden och detta är då oftast anledningen!

Igår slutate jag iaf vid halv fyra så då kom mamma direkt och hämtade mig så åkte vi ut till stugan. Så jag sov där inatt och idag åkte  vi till nora och lindesberg och kollade på bil. Och oooops så blev det även ett bilköp, lite skönt faktiskt med en annan bil än volvon och denna va skit skön att åka i.
Vi kom tillbaka till stugan runt fyra så då gjorde vi lite småsaker och sånt. Så efter ett tag kolla jag på klockan och trodde att ho va åtta men när vi väl sitter i bilen för att köra hem mig så är klockan bara halv sju =/
Har verkligen vart skönt att vara i stugan och bara tagit det lugnt för det behövdes verkligen:)

I morgon börjar en tuff vecka för mig som jag verkligen inte gillar men den måste ju göras.


Det ända roliga med denna vecka är att älsk BELINDA blir hela 17 år den 21 så massa grattiis till henne :)