Dagens låt!


Måndag!


Har spenderat första natten på länge i min egen säng, kändes konstigt men det funkade allt :)!

Dagen ska nog spenderas hemma, blir nog att städa mitt rum för det är verkligen väldigt stökigt. Sedan ska jag nog antingen titta på titanic 2 elr på den nya jackass. Har inte riktigt bestämt mig än.
Ska nog ta mig en sväng till mormor oxå, har inte vart där på ett bra tag så måste nog dit för saknar min lilla gumma :D

sen får vi se vad mer jag ska göra har lite saker på lur så detta lov blir nog riktigt bra om jag får säga det själv så :D!!

Nejj först och främst blir det nog ett varmt bad!!

Dagens låt!


Slut på helgen!

Har tillbringat hela helgen med min älskling. Vi har vart ute och promenerat och gjort lite smått och gått. Idag va vi även hem hit för mamma bjöd på mat. Så min helg har med andra ord vart helt underbar med tanke på att jag har spenderat den perfekt!!

Så lycklig som jag är nu har jag då inte vart på länge! <3

Dagens låt!


Lovstädning

Nu hör man hur lovstädningen är i full gång i hela huset. Men jag och michelana har vart så duktiga så vi har redan städat våra tre områden så vi kan bara slappa :)!

I mrn kmr min kära mamma och Kia och hämtar mig när jag slutar oxå vilket är väldigt snällt tkr jag. Det  blir alltså att tillbringa eftermiddagen med dessa tokar. Menmen jag överlever nog för det är ju faktiskt ganska roligt ibland!

nejj har inge vettigt att säga så säger hejdå ist :D!!!

btw!!

Fick reda på idag att jag klarade matte E provet oxå, en massa glaad blev jag då kan jag ju tala om. Det satt bra fint de :D


Sånt här får vi t.ex. räkna ut och så. denna kallas de Moivres formel :)

HaHa har även gjort en väldigt rolig sak idag som kunde ha slutat illa lr ja beror på hur man ser det men den grejen tar jag inte här utan det får bara dem närmsta veta och skratta åt. Kan ju inte bli hånad utav alla hlr så räcker med dem ;)


Onsdag!

Nu är det bara två skoldagar kvar vilket är bra gött!

Idag slutade jag som vanligt tidigt och efter lunchen åkte jag in till stan för jag skulle köpa ett nytt månadskort men när ja kom till stan så såg jag att dem hade bok rea på åhlens så det blev ju självklart att gå ned och titta och självklart blev det lite köpt. Men hamnade under 400:- iaf vilket är väldigt bra för sånna böcker.

Dagens bok köp:

* Hundskolan
* Allt du behöver veta om hundar
* Pojken som överlevde förintelsen
* Hypnotisören

Alla böcker jag köpte var det halva priset på så det är ju klart att man passar på för endel av dessa böcker är egentligen skapligt dyra.

Så idag har det sorgligt nog spenderats pengar menmen får ju snart mitt stipendium så är ju inte så farligt :)!

Nu när jag kom hem från stan har jag skrivit klart min diskussion på labrapporten, läst samhällsläxan så nu blir att läsa i svenska boken så jag har fått en massa gjort idag!!


Dagens låt!


Dagens låt!


Dienstag!

Timmen är slagen nu slutar jag för dagen! :)

Nu äre bara tre skoldagar kvar tills jag får loov, jag kan lova att jag räknar ned med glädje..
Det sorgliga är dock att jag tror alla mina sovmornar kmr att försvinna efter lovet för då kmr vi ha matte E lektioner tre dagar i veckan ist för bara en-två.. Dåligt för oss men visst vi får då sluta mkt tidigare men jag har nog faktiskt hlr sovmorgon för man gör ju ändå inge vettigt här på eftermiddagen.
Nog om det, idag blire att göra labrapporten i kemi iaf för den ska in innan lovet men sen har jag då ingen aning så blir väl antagligen ut och gå och sedan kolla på criminal minds som vanligt om inte brudarna har kommit på någon rolig idé som vanligt :D

Nu ska jag lämna er för tillfället iaf :)

NU!

Är man äntligen tillbaka på rummet efter flera timmar ute på vift. Nu väntar några avsnitt av criminal minds innan det blir att slagga :)


Hare gött :)

Seg dag!

Vädret är fint men jag har inte haft någon lektion sen elva i morse för har haft svenska och då läser vi bok påå egen hand så vi behöver aldrig gå dit så jag läste väl en 100 sidor iaf så något gjorde jag allt :)
Nu dröjer det bara en halvtimme tills jag ska ha mentorsamtal oxå. För er som inte vet vad det är så är det ett samtal man har med sin ansvarige lärare en-två gånger/ termin. Då man pratar om hur allt går och allt sånt. Det brukar max ta tio minuter för mig så det känns ganska meningslöst men hon måste ju göra det så:)

Har även matte E idag så slutar sorgligt nog inte förnst vid 18.00 ikväll och sen vid sju så har vi elevhemsmöte. Så dagen idag är ganska fullsatt framåt kvällen iaf fast det handlar bara om tråkiga grejor så!

Konstigt nog så är jag nog den enda som tycker att måndagarna bara flyger förbi, fast det kan ju bero på att jag slutar så pass sent oxå.

nejj jag har verkligen inget vettigt att säga och fortsätter jag så kan det bli ett hur långt inlägg som helst som i princip inte handlar om någonting av värde alls.

Efterlängtade fredag!

Nu är det fredag igen men sorgligt nog så har jag inte lov som vad alla andra har utan jag går en hel vecka till. Det positiva är väl då att jag har lov när alla andra börjar i skolan igen men hur kul kmr jag att ha det? Visst många har redan pratat med med mig som redan vill vara med mig på mitt lov så det är ju bra och sen får man ju träffa pojken en massa och det gillas ännu mera självklart :)

Nu är klockan kvart över åtta och mitt schema ser ut så här för dagen

8:30-9:30 - Sällskapsdjur
10:00-11:20 - Djursjukvård
12:10 - 14:40 - Kemi
14:15-15:30 - Ska jag skriva ett prov


Väldigt soft schema men med väldigt tråkiga lektioner kan jag lova, visst djursjukvården är ju lite intressant iaf! :)
Sedan bär det av hemmet men är väl inte hemma förnst vid sex lr nått.

Nejj nu måste jag snart dra men ni får ha det så bra :)

Ojojoj

Vad är det som händer egentligen, blir bara fler och fler läsare på min skräp blogg. Ajaa det är ju ni som bestämmer så om ni vill läsa så ;)

Menmen matlagningskursen gick jättebra och det slutade i en massa god mat det sorgliga var dock att jag nästan inte kunde äta mkt eftersom det mesta hade vetemjöl i sig men endel saker fick jag äta och även det va redigt gott :)

Nu måste jag verkligen börja plugga inför provet i mörrn så hare bra!


I MRN FÅR JAG ÅKA HEEEM!! :D

Matlagningskurs!

Kom precis tillbaka till rummet efter sista lektionen som vi hade matte E!
Så nu inväntar vi bara att matlagningskursen ska börja, sorgligt nog så börjar den inte förnst vid 17.30 så ska väl försöka komma på något att göra nu. Vi har då tur att dem anordnar sånt med tanke på att jag inte är nåe bra på just matlagning.
Det enda som inte är bra med denna kurs är att vi missar vårfestmötet som vi är med i menmen dem klarar sig nog utan oss ska ni se. Vi får pallra oss dit nästa gång ist!

Nejj nu ska jag antingen läsa lr kolla ett avsnitt av criminal minds. Det är så himla bra alltså!! :D


right here, right now!



Sötisen som ligger i min fotända just nu. Fast denna bild är tagen när jag och sara bodde tsm så har inte samma rum där som nu!

Onsdag!

Direkt efter skolan drog jag in till Biltema för pappsen hade beställning där men jag var tillbaka på skolan 40 min senare så det gick fruktansvärt snabbt vilket var skönt. Sedan har elen på elevhemmet inte funkat så har legat under täcket+filten och ändå frusit. Inte det roligaste precis men det är sånt som händer ibland.
Var även på nv-matten idag för att plugga lite till omprovet på fredag men hade verkligen ingen fokus överhuvudtaget så satt mest och tittade runt lite i boken.

Har även tittat på psalm 21 idag och jag tyckte faktiskt att den va riktigt bra, man tror den ska va dålig för man antar att det bara handlar om kristendom och sånt men där har man fel. Filmen har en historia som man förstår mer och mer ju längre filmen skrider fram. Verkligen värd att ses enligt mig då!

Igår kollade jag på meangirls 2 oxå, många har tyckt att jag ska se den så nu har jag vart så duktig och gjort men jag kan säga att jag inte tyckte att den var så märkvärdig alls... Så ingen film som jag rekommenderar iaf!!

Haha tkr lite synd om sara för tillfället för hon sitter här vid mitt skrivbord och pluggar matte medans jag har kollat film, suttit vid datan och spelat musik. Fast det är ju valfritt att sitta här så, men maassa mys med hennes vovve har jag iaf för hon ligger här bredvid mig i sängen :D

Åter tisdag!

Veckorna rullar bara på nu för tiden vilket känns helt underbart med tanke på att det betyder att studenten närmar sig.

Kom precis tillbaka från middagen, vilket va jättegod för det var kycklingwraps. Innan det var jag och Sara ute och traskade i skogen med Doris i snön i lite mer än en timme. Jag kan lova att det verkligen var iskallt för när man kom tillbaka var huvud, lår, armar och fötter iskalla. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska läsa lite i svenska boken och sedan blir det nog att slå på en film elr något :)

Nog från mej!

tjollahoppsans svejs :D

naaw!

Nu ligger saras sööta vovve på mina fötter och bara myyser, ibland får hon värsta rycken så hon hoppar upp och slickar en i hela ansiktet. Värsta go är ho :)
Men hon tkr nog sara är tråkig som pluggar matte så hon måste ju ha någon att trakessera. Snart blire kvällsfika och efter det ska jag ta en lång och varm dusch!


Alla <3 dag!

Idag är det ju som alla vet alla <3 dag och sorgligt nog så får jag inte spendera denna dag med min älskling men så är det när det är skola och så men fick ju iaf spendera hela helgen med honom så det gör ju saken mkt bättre. Fick även en jättefin sak av honom, så tack så mkt bby <3

Är såå himla glad att jag träffade dig, du betyder så himla mkt för mig. Varje gång du ler så blir man helt varm inombords sedan bara av att titta in i dina ögon så drunknar man nästan helt för du är så underbar på alla möjliga vis! Ja det går helt enkelt inte att förklara hur mkt jag älskar dej! <3333

GE MIG SOMMAR!!

Snön bara öser ned och min och Ericas tripp till Biltema var lite rolig med tanke på väldigt dåligt sikt och massa snö på taket :)
Ajaa vi kom hem hela iaf och det är huvudsaken. Jag som verkligen ville ha vår nu men nejj då så nu kmr det säkert att snöa en massa bara under natten. jag som vill ha sommar, jag längtar verkligen till sommaren för jag känner på mig att den kommer bli den bästa på länge! :)


Torsdag!

Idag fick vi tillbaka matteproven i E kursen och jag kan väl säga att det inte gick så värst bra menmeen bara att ta nya tag till nästa prov och hoppas att det går bra mkt bättre!
Just nu skriver jag lite snabbt för har ganska tråkigt, vi gör ingenting för vi sitter åh väntar på aatt middagen ska öppna vilket den gör om 20 min.
Efter det blire att lämna in etikuppgiften samt att läsa lite i boken "luftslottet som sprängdes". har ju ändå inget annat för mig så vrf inte. Skulle kunna kolla ikapp på onetreehill oxå så jag kan följa det på tvn sen men det får vi väl se om jag gör för internet här är så dåligt och ska man då kolla igen filmer så laggar det hela tiden.

Usch jag som trodde det skulle sluta snööa men icke då nu bara öser det ner jue. Vilket betyder att det är bra länge tills skiten försvinner och att jag hinner att dra mig bra många gånger innan den är helt borta.


Onsdag!

Efter jag slutat skolan vid tolv drog jag in till bergvik för behövde in på Arken zoo och sen gick jag även in på biltema åt pappsen. När jag är klar därborta går jag in till själva köpcentrumet så det blir att handla lite där oxå.
Det blev två par skor, ett par örhängen och ett halsband. En väldigt dyr dag kan man väl säga men ibland behövs sånna dar med :)

Sedan har vår lärare vart så snäll så istället för att ha provet nästa vecka i ekonomin så ska vi ha det i morgon. Man ba jippie för jag vill ju verkligen plugga hela natten oxå. Menmen så fort jag kollat runt lite här så blire att plugga direkt för det här måste jag verkligen få bra på!

Iaf så har halva veckan gått så nu är det bara två dar till innan jag får träffa min älskling igen och jag längtar kan jag lova! :) I MISS YOU, while i´m here<3

Tisdag!

Ja som sagt har vi fortfarande inget internet på vårt elevhem så för tillfället sitter jag på pig med Erica så jag har någonting att göra iaf. Har hunnit att göra etikuppgiften och djursjukvården. Så nu känner jag mig skapligt duktig och blir att fundera över vad tusan jag ska göra i möra eftersom jag slutar så tidigt då. Viserligen har jag tänkt att dra in till bergvik för måste köpa chinchilla sand och sånt så måste väl pallra mig iväg :)
Dagen idag har gått bra segt för har baara haft riktigt tråkiga lektioner men det är sånt man får överleva. Ikväll fick michelana mig att titta på veckans mord i gnarp med henne. Hon ville inte titta ensam så ja var snäll och lova åh hålla henne sällskap.
Nejj nu ska jag kanske läsa samhällen eller läsa boken?
Hmm det är ett svårt val, boken är ju mkt mer intressant att läsa men åh andra sidan har jag ekonomiprov på torsdag så samhällen sitter ju inte så fel till.

Heeej så länge :)

Onetreehill!

Nejj nu ska jag dra några avsnitt av onetreehill, skit bra serie alltså! :D

Ny skolvecka..

Helgen har vart bra, fick dock inte träffa D så mkt mer än på kvällen men det gör inge huvudsaken att jag fick träffa honom överhuvudtaget! Men det förde ju även med sig vissa positiva saker oxå t.ex. att jag han träffa mormor och sedan han man göra en massa sysslor hemma så har faktiskt haft fullt upp ändå. Så blire när man bara kommer hem på helgerna, man ska försöka få allt att funka och så. Men som tur är så har jag snart loov så då blir man hemma i en vecka :)


Sen har jag även nu börjat prata med en kennel om en hundvalp och just nu är jag den första som är intresserad av en tik av just den färgen så nu är det bara att spara pengar och hoppas att mamman får en just sån som jag vill ha, Ägaren är oxå väldigt seriös i det hon gör och det gillar jag. Många frågar mig varför jag köper just från  en kennel för det är ju dyrare men jag svarar alltid att på det sättet har jag full koll på individen. Man vet uppväxten, släkten och så. Man vet att det dem håller på med är seriöst och inte bara för att tjäna pengar utan för att dem älskar det dem gör och på såvis kan man få en mycket mer friskt och trevligt djur. Men iaf mamman och pappan till denna kull är väldigt fina så nu är det bara att hoppas :)

Nejj nu börjar snart svenskan så lär dra. efter det drar jag med Erica in till ÖoB :)

Lördag!

Dagen började med en härlig promenad till mormor för besök, det va himlans kul för man såg verkligen i hennes ögon hur glad hon blev över att se mig. Det var ett tag sen nu. Blev lite yatzy och massa prat som vanligt. Sen drog jag hem och umgicks lite med dem här hemma. Nu blire nog ett avsnitt av onetreehill på säsong 7 skulle jag nog kunna tro. Senare när älsk är klar och hemma frå sin kurs blire dit och bara tare lugnt och glutta på melodifestivalen :D








Stackars dejj gumman hoppas du blir bättre, kryya på dejj!! <3

Nv-sitting


Så nu är nv-dagen äntligen avklarad så nu återstår bara nv-sittingen som börjar om ca en halvtimme.
Har precis fixat mig lite så nu titter jaag lite på när michan fixar sig. Det blir nog riktigt roligt ikväll för jag skulle nog kunna tro att dem spexar till det rejält och det är ju bara roligt. Det brukar alltid vara någon som måste skämma ut sejj jag hoppas bara att jag slipper. Så länge jag slipper är jag nöjd :D

Nu äre inte långt tid kvar innan jag får åka hem, hem och träffa den soom betyder så himla mkt för mejj, går inte ens att förklara med ord <3


Solen skiner köp rullgardiner :D

Herrejösses vad fint väder det är. Visserligen är det inte de varmaste vindarna ute men det spelar ingenroll för man blir så glad bara solen skiner :)
Idag slutade jag tidigt som alla andra onsdagar så nu har jag faktiskt vart så duktig att jag gjort halva min etik inlämning klar, lr mer än halva har bara diskussion och analysen kvar så det är inte långt ifrån mål. Just nu ligger jag riktigt bra till i skolan, ligger faktiskt inte efter med någonting konstigt nog fast det känns nå grymt skönt!


I mörrn äre en lång dag men det kan få gå eftersom det är en NV-dag vilket betyder att vi som går nv ska göra en massa olika saker som har med naturvetenskapen att göra.  Vi ska ha föreläsningar och lite sådan oxå fast under aktiviteterna så kom jag i gruppen som ska baka tårta till nv-sittingen. Tårtan ska dock bara nv-inspererad men det blir nog inte så svårt ändå. På kvällen blir det nv-sitting vilket betyder mkt god mat och en allmänt rolig och trevlig kväll men lite aktiviteter som några elever från trean har ordnat med.

Saknar min pöjk mera än mest :D <3

Semloor!


Jag har inte ätit semlor på flera år eftersom jag inte tål sånna man köper och det är ju inte så ofta som man bakar dem själva hlr. Men idag är det första gången på bra länge och jädrans va gött det va. Jag hade helt glömt bort hur det smakade, det sorgliga var väl bara att man blev nästan trött på dem efter den första.
Det va lite töligt att baka med det glutenfria mjölet men det funkade allt, hade även Sara med och bakade med mig så vi hade bra sköjj kan jag lova :)



Sedan angående min studentklänning och skor så sa även mamma och annat fölk att det var bra snyggt, mamma erbjöd sig t.o.m att betala härta så snacka förvånad jag blev. Men som sagt mamma är bäst som alltid <3
Men idag har jag letat igen bra mkt efter skor och sånt och hittade ett till par skor som var snygga så nu är mitt problem att välja ut ett par utav dem. Men ska nog be brudarna att hjälpa mig lite för det kan nog behövas skulle jag kunna tro :D


.

Natten har inte vart rolig överhuvudtaget med tanke på att jag verkligen inte kunde sova, låg och vred och vände mig. Fast var tydligen inte så ensam om det hlr för michan(min rumspolare) hade samma problem fick jag reda på :)
Nu har jag slutat för dagen elr ja inte officiellt för har lektion just nu men jag orkar inte göra uppgiften för tillfället utan den gör jag i mrn eftersom jag ändå är ledig typ hela dagen! ;)

Igår kväll satt jag även och tittade runt på studentklänning och skor. Åh nu tror jag att jag har hittat dem jag vill ha :D
Har letat som en galning för att inte leta efter allt i sista minuten så om jag köper dem jag hittade nu så är allt till studenten fixat ungefär och det skulle ju inte sitta helt fel precis. Så man slipper att oroa sig för vad man ska ha på sejj!!

Nejj nu ska jag titta runt lite mera innan det blir att baka semlor :)