Onsdag 17:32

Nu är onsdagen äntligen avklarad så nu ska vi städa rummet så att det är klar. Måste även hinna att plugga idag för imörrn har jag engelska prov. Hoppas det går bra bara. Slutar vid ungefär halv två i morgon och då blire att ååka heeem :D

Kommer inte hinna skriva nå mer idag för jag kmr ha fullt upp med allt.
Men vi höres, pöss <3

Testad!

Så nu har jag testat denna produkt och det är verkligen något jag rekommenderar!

Efter man använde det första gången så kunde man verkligen känna skillnad. Håret känns så rent och fräscht. Mitt hår brukar annars bli fett varje dag men idag har jag klarat mig ifrån det p.g.a denna så har ni samma problem som mig så är den väldigt bra. Den funkar på mig iaf, den kanske även funkar på dig så varför inte prövaa? ;)

21:15



Såhär kan våra kemilektioner se ut, med andra ord väldigt slappa men väldigt roliga :)

Efter skolan var jag så duktig så jag gick ut och sprang sen det mindre nyttiga va ju att jag, Maria och Michan bakade kladdkaka och satt och mummsade på. Till slut kom Sara oxå och käkade med oss.

Det blidde inge intressant berättat idag för jag hade helt enkelt ingen tid för det, jag var tvungen att plugga men i morgon LOVAR jag.!!
Så vi ses då ;)

M-skogen nästa

Nu har jag lunch till halv ett då vi ska åka till Mariebergsskogen för att vara ute bland djuren och kolla foder och antagligen foderstater.

På morgonen hade vi kemi och det var en soft lektion för vi labbade lite om gaser och sånt. Så nu har vi lärt oss hur mkt en gas kan väga och hur man kan få fram vilken gas det handlar om.

Funderar på om jag ska ut och springa i eftermiddag efter engelskan men vi får se, det kanske är för geggigt än. Sen måste jag iaf göra min matte inlämning för den måste lämnas in i morgon så jag drar till Michan och Maria och fixar den efter skolan någongång.

Skriver om något intressant senare :)

Shampoo

Köpte denna i Filipstad i fredags. Det är ett Shampoo som frisörer använder ochd et ska tydligen vara jättebra så jag tänkte att jag skulle testa det och se om det funkar mot mitt feta hår, hoppas det iaf. Om ni vill ge den ett försök så kostar den där jag köpte den 92 :- iaf men den kan nog kosta mer beroende på vart man köper den. Skriver mer vad jag tyckte om den när jag har prövat den.

Dagens låt!



Varje gång man hör denna låt så får man ett leende på läpparna. Vet inte varför men den gör en glad på nåe vis. Så är ni nere så testa och lyssna på den vettja, den funkar på mejj iaf :)


18:23

Nu har jag nyss dansat lite dansmatta med brormin haha ni skulle ha sett. Det såg skeeta kul ut.
Snart/ lite senare kommer det folk hit, vi ska äga ut dom allihop :)

Copter Mania



Haha snacka om simpelt spel men ändå så spelar jag det hela tia. Mitt rekord är hittills på 2135, Ni borde testa detta. Man blir lite beroende för man vill ju hela tiden slå sitt eget rekord :)


00:24

Kom precis hem från B. Jag åkte dit och kollade på nån sjuk film, var t.o.m på väg att somna där ett tag OPS!
Sedan var dom så snälla så dom följde mig en bit hem så att jag slapp att gå hela vägen själv :)

Igår får jag väl säga nu eftersom klockan är efter tolv så hämtade mamma mig vid busstation så vi åkte och simmade i badhuset där. Sedan åkte vi hem, när vi nästan va hemma ringer brormin och frågar om nått har hänt. Då har de här hemma blitt oroliga över om vi har åkt i diket lr nåe eftersom vi inte kom hem vid den tiden vi brukade. haha det tyckte jag va skit kul :)

Btw idag fick jag reda på en skit kul sak och det är att jag fick MVG i slutbetyg i Bi breddning, HAPPYHAPPY :D

Nejj har faktiskt inge vettigt att skriva överhuvudtaget så jag lägger ner det just nu, I be back in the morning!

Nyduschad

Kom precis ut ur duschen. Har faktiskt inget vettigt att skriva idag så jag har inte tänkt att skriva så mkt mer än detta. Lr något mer kan ni väl få veta...

Är ensam på rummet ikväll, massa gött tkr jag. :)
Imorgon får vi äntligen åka hem igen, inte långt kvar tills vi har lov hlr. Åh gissa vad jag har ÄNTLIGEN lov samma vecka som de i hfs så jag är meega glaad.

Nu ska jag iaf glutta film, sedan måste jag kolla så att alla har städat sina områden och godkänna dom eftersom jag är ordningsman i detta hus.

Nejj ni får hare, skriver mer i morgon :)!!

PUUSS!

dagens låt!


Ptjuuuu!

Nu är jag helt slut. Vi har haft gympa och där hade vi först en rejäl uppvärmning sedan spelade vi först innebandyturnering och sist men inte minst blev det fotbollsturnering. Inte hinner man duscha hlr för nästa lektion börjar om 15 min så fräscht att sitta på engelskan och stinka xD.. Fast det är ju inte mitt problem det är ju dom som får skylla sig själva att vi luktar när de lägger schemana så himla dåligt .

Senare idag ska jag nog plugga lite. Måste ta mig själv i skinnet snart har massor att göra men jag skjuter ju bara på det hela tiden. Det är ju bättre att få det avklarat egentligen menmen det är sån man är helt enkelt.


Nu har även halva veckan gått så snart får vi åka hem igen. Åh nästa vecka får man åka hem redan på Torsdag eftersom fredagen är en röd dag. Så då äre äntligen LOOOOV igen, jag kan lova att jag längtar ju inte lite hlr. Tror även jag har övertalat mamma & pappa att komma och hämta mejj så man slipper ta med alla grejor på bussen. Det är jobbigt kan jag lova...

Rubrik!



You would not believe your eyes when ten million fireflies :)


Jag sitter här i väntan och spelar lite data..

HejsanHejsan, Hur står det till idag då?
Med mejj är det bara bra. Kan ju säga att det är första gången på flera veckor som jag INTE har huvudvärk så bättre kan man ju bara inte må :)

Lotta ligger här mittemot mig och halvsover/sover. Är inte riktigt säker men det spelar ingen kvitt. Så jag ska väl snart passa på att plugga lite samhäll så att den delen blir klar någongång. För om jag inte börjar att göra saker snart så kmr jag ändå bara att skjuta på det tills det är för sent.

Jag tänkte vara lite hurtig idag och gå ut och springa men det går ju inte precis eftersom gissa vrf?
Svaret är iaf att det REGNAR... Har ingen lust att bli förkyld precis, jag får väl hoppas på att gympan i morgon är jobbig så att man får lite träning. Börjar verkligen känna mig så himla lat. Så fort snön är borta så ska jag träna upp min kondition har jag bestämt :)

Brrrrr

Vaknade i morse innan jag började iaf, klockfaan på telen har ju slutat att fungera.
Aja vi startade iaf dagen med engelska och det var en väldigt soft lektion kan jag lova.
Sedan resten av dagen hade vi sällskapsdjur på m-skogen, vi dissikerade bland annat en råtta och det är bland det äckligaste jag gjort. Först öppna den sen skära av revbenen och göjsa där inne.. Tillslut mådde jag så illa så jag var tvungen att gå därifrån, den där lukten var inte det trevligaste precis =/

Fy å blää, det är svinkallt på vårt rum så nu ligger jag i sängen under täcket :)

Nu har ljudet på datorn slutat att fungera oxå, greeajt säger jag bara. Inget går min väg längre..
näe nu ska jag joina Lotta lite så vi hörs!

Resultat!

 

Före

Efter

Fick inte till någon bra bild men denna får väl duga. Man ser inte så väl hur det blev att se ut men ja.
Ursäkta bilden i övrigt är utan smink åh allt så. :P
Ska se lite senare om jag kan fixa en bättre bild-


HairCut

Va nyss iväg och klippte mig hos Sandra. Det vart jättebilligt så jag är bara glad :)
Resultatet lägger jag in ikväll när jag kommer till skolan eller om ni har tur lite tidigare. För nu har jag lite saker som måste göras. T.ex. att plugga är ett måste. Orkar inte men man måste ju om man ska hänga med i skolan :)

Nejj nu har jag inte tid, skriver när jag har tid senare :)!!

Sooool :)



Idag har det varit en massa fint väder, så idag har man faktiskt varit på riktigt bra humör.

Dagens outfit:

Blå kofta: Bikbok
Linne: Fått av en
Jeans: Ullared

Var nyss iväg till Lene och färgade håret. Man är ju tvungen att färga utväxten tills i morgon då jag ska iväg och klippa mig så att allt i hövvet blir fixat. Färgen jag köpte hette iaf warm choklad och det är brunaktigt :)


Inte blev det sovmorgon inte!

Usch jag som tänkte sova ut idag eftersom jag inte mådde så bra igår men tror ni att jag fick det lr?. Svar: Neej utan jag vaknade som vanligt. Alltså vid halv åtta, usch säger jag bara. Så det var väl lika bra att gå iväg på det där mötet eftersom jag redan var vaken, hade jag inte vaknat så hade jag skitit i mötet helt enkelt. Men vi beslutade iaf att vi ska åka till polen i Maj.

Imorgon ska även bästa Sandra få klippa mig, det kmr nog bli nice :D

Saknaden kommer alltid att finnas kvar!!




Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Tankarna blir att snurra när man tillslut kmr på att du faktiskt inte finns mer. Man tänker alltid att yes till sommaren när du fyller år så får vi äntligen träffas igen men så äre ju inte längre. Vi kmr att åka dit men vi kmr inte mötas av en glad och väldigt positiv underbar tjej.
Saknaden kommer aldrig att försvinna för allt känns så tomt utan dej. Jag vet att det var din tid och att det var bäst för dejj men jag kmr alltid att minnas dejj, du kmr alltid att finnas i mitt hjärta <´3


Hemma!

Nu har jag kommit hem iaf. Bussresan gick väl bra men på slutet vart jag illamående för jag såg inte vägen och det va så många kurvor där. Lotta va iaf snäll och gjorde mig sällskap på bussen så en massa ++++ till henne.
Vaknade idag och trodde att jag mådde skit bra men senare kom det. Nu sitter jag här och har massa huvudvärk så ikväll blire att tare lugnt och glutta film.

Nejj nu kom brormin och bjöd på glass men skriver ett litet inlägg senare

Puss!

Äckeldag!

Vaknade och mådde skit, gick en hel skoldag och mådde skiit. Denna dag kan verkligen inte gå segare tkr jag. Orkar inte skriva mera nu men skriver i mörrn igen. Mår verkligen inge bra idag. Hela kroppen är helt slut, huvudvärk + ont i magen =/

Blunder slår snart in...

Idag hade vi ju frilufsdag som sagt och jag varknade vid åtta för då gick Lotta upp och fixade sig så jag slog på Criminal Minds, jag tittade på två avsnitt innan jag packade mina badkläder och allt och vandrade över till Pigstugan. Där satt vi ett tag sen kollar vi på klockan och då är hon mkt så Erica bara bussen går nu så vi sprang ut för att hinna med men för första gången på länge så va bussen i tid så vi såg den åka iväg så det var ju bara att gå tillbaka och vänta i en timme på nästa buss in till Karlstad.
När vi kom fram började vi att gå till Sundsta badhus för att bada, efter badet blev det att basta ett tag. Grymt sköönt kan jag lova. Sen gick vi ännu längre bort för att käka på en pizzeria. Där kunde även jag äta Pizza så det var massa mums i magen.
Efter det gick vi in till stan igen och handlade lite eftersom bussen precis han att gå så vi fick vänta i en timme på nästa. Jag köpte inte så mkt men jag införhandlade:

* Reflex halsband till Simba 79:-
* hårborse i trä typ 80 :-
tänkte testa den för den verkade vara skit bra :)


Så ni ser vad hurtiga vi har varit idag först simmade vi sedan blev det ju att gå typ 5 km fram och tillbaka :)

Nejj nu har jag huvudvärk så jag ska dricka vatten och sedan bara slappa framför en film!

Auf Wiedersen!

Tisdag

Jahaja nu är det tisdag igen och veckan är i full fart. Idag har lektionerna inte varit så krävande kan jag lova :)
Nu är jag ledig tills kvart över fem då jag har tyska. Orkar egentligen inte men jag måste väl, urk!!
Åh ingen god middag är det hlr....

Imorgon har vi frilufsdag här så endel ska väl vara med på innebandyturneringen men eftersom det inte var obligatorsikt så är det många som skiter iden och åker hem ist. Jag, Sara och Erica däremot åker inte hem utan först åker vi och badar sen äter vi nog ute skulle jag kunna tro.
Hoppas dagen blir massa trevlig iaf.


Glad.se

Gud vad jag verkligen längtar till sommaren, den kommer ju bara att bli bäst.
Idag fick jag reda på att jag har fått sommarjobb så jag är skapligt glad kan jag lova. Tjäna lite pengar är alltid bra, pengarna kmr att komma till stor nytta kan jag lova :)

Tänkte bara meddela min lycka. Nu ska jag se på film men ni får hare bäst!!

-----

Först och främst måste jag bara tacka brudarna för gårdagen, så tack för god mat, trevligt sällskap, massa snack, åh våra fina lekar såklart ;)
Kom väl hem vid halv två inatt, jag höll på att somna hos Belinda så då tyckte jag det var lika bra att gå hem. Så fort jag kom hem la jag mig i sängen och sussade, så himla SKÖÖÖNT.
Dessvärre vaknade jag vid först åtta i morse av att det va så himla varmt men jag lyckades lyckligtvis somna om igen tills halv tio. Då tyckte jag att jag lika gärna kunde gå upp :)

Vid typ halv elva åkte the hole familie till Lene och hälsade på, jag böt säsong med henne av criminald minds. Har sett säsong ett nu så nu blire att nörda säsong två.

Har även fått hem tre säsonger av förhäxad som jag oxå kmr att nörda ganska länge eftersom det är minst 15 h på varje säsong.. MMMh säger jag bara, då har man äntligen någonting att göra på kvällarna.

Puppa skulle sluta tidigare idag så vid sex så bär det av till skolan idag. Jag ska även köra så se upp på vägarna, haha nejjråå så dålig är jag ju inte ;)


sjukt alltså



Detta är ju någon som inte har alla getter hemma tror jag. Jag kan bara skratta när jag ser det här klippet. Såg det för länge sedan men hade glömt bort det och så såg jag den av en slump idag så jag lägger väl ut det fina klippet såklart ;)


TJEJKVÄLL!!!



Idag blire tjejkväll för hela slanten hemma hos B så vi hörs i morgon för nu måste jag fixa mig för att sedan gå hem till Honey <3


MUMS

Idag fick jag och Lotta skjuts hem från skolan och det var en massa sköönt kan jag lova. Jag övningskörde även hela vägen. Vi får även skjuts på Söndag utav puppa så snacka om att jag är happyhappy, det betyder då att jag får övningsköra då med :)

Nyss satte vi här hemma ihop vårt nya vardagsrumsbord, det är svart kan jag oxå tala om!
När vi var klara åkte brormin och mamma till Mexicano för att handla mat så ikväll ska vi sitta här och mummsa en massa kan jag lova. Det blir alltså en myskväll med familjen..
Så ni får hare göttans :)


Dagens låt!



Kan ju inte säga att det är min favvo precis men låten har verkligen fastnat på min hjärna så det är ju bara ett måste att lyssna på den då :)
Egentligen vet inte ens vad som är bra med den xD


Snart fredag :D

Idag har skolan vart väldig tölig, först hade vi en debatt på mikrobiologin sen hade vi matte.
Efter lunch blidde det fysik. Vi skulle plugga te provet vi har i morgon men vi gjorde ingenting så tillslut fick vi gå och sist på dagen hade vi samhällskunskap....

Jag är så trött på skolan just nu kan jag lova!
Vill bara hem och ha kul typ, här på kvällarna finns det inte ett piss att göra typ.
Börjar bli så himla utråkad på detta.
När veckan börjar så längtar jag hem redan och så ska det ju inte vara utan bor man på ett elevhem ska man ha en rolig tid. Men vad finns det att göra mitt ute i skogen. SVAR: INGENTING, förutom att promenera, plugga och kolla film. Inte så spec kul iaf....

Idag har jag ju t.ex. pluggat fysik, nu sitter jag här och senare blire nog att glutta film som varje kväll består av.
Nej jag har inge roligt att skriva, jag vet att jag bara skriver skiit men kmr inte på nå bra så ni som läser får lov att stå ut ändå xD

kmr inte på mer så tschüs!

Dienstag

Idag är det tisdag då, skolan var rättså soft.Vi fick även gå på en mässa och kolla vad andra treor hade som projekt. Jag har ingenaning om vad jag ska göra i projekt och jag måste nästan bestämma mig till nästa vecka. Lr jag har ju en idé men det är ju inte säkert att man får göra den.

Efter skolan så hade jag tyska och då gjorde jag prov, vet inte hur det gick hoppas väl att man får ett G MINST!
Nu måste jag iaf plugga lite svenska eftersom jag har prov i det i morgon.. Bara en massa prov nu men jag ska väl överleva det med hoppas jag. Har ju även prov i Fysik på fredag, endel säger men gud va jobbigt med en läxa och ett prov i veckan men det är ingenting kan jag lova. Ni borde oxå få tre prov i veckan så ofta som vi får det så ska ni allt få känna på annat ;)

Nejj nu måste jag verkligen börja plugga så att jag får ett G!

Soo Tudeluu!!

Sööv dags

Jag lovade ju att slänga in ett till inlägg idag så här kmr det. Det blir inte så värst långt för jag har tänkt att lägga mig nu :)


 Nyss kollade jag klart på denna film. Det är inte den bästa filmen jag har sett men den får ett helt klart godkänt. Började kolla på den innan lovet men då somnade jag till den och glömde bort den totalt tills jag såg den idag så jag var ju bara tvungen att se klart på den.
Så vill ni se en lite crazy film om en kille som spolar över sitt liv typ så äre bara åh titta på den..


Nejj nu ska jag hoppa i sängen. Lite/mkt sömn behövs faktiskt! :)

Plugg dag!

Idag hade vi sovmorgon och det kan jag bara tacka för, det behövdes verkligen. Sen hade vi smådjur på schemat så vi åkte till m-skogen där vi skulle kunna könsbestämma djuren sen hade vi djursjukvård. Vi som trodde hon hade rättat proven som vi gjorde för några veckor sen, men tror ni hon gjorde det lr? Näe skulle inte tro det.
Sen efter det blev det en väldigt soft engelska lektion. Till middag fick vi JÄTTE god mat, det blev typ revbensspjäll med popatissallad + vitlöksbröd :D

Nu har jag iaf insett att jag måste börja plugga till tyska provet som jag har i morgon, orkar inte men man måste ju ibland.
Har liksom tre prov denna vecka, frågan är då HUR f**n ska jag orka plugga? tre prov veckan efter lovet är inte så jädrans snällt faktiskt (enligt mejj då men säkert enligt er andra oxå)

Måste plugga nu men slänger in ett inlägg senare ikväll!

PUSS!

Hej alla glada!

Tjenare på er.. Känner mig inte riktigt på topp idag men gårdagen får ett stort + och tack till allt fölk som var där!
Kom väl i säng vid tre tiden och sen imorse hörde jag Sara säga godmorgon och jag tänkte bara NEEEEJ klockan var då bara halv tio och då kändes det ju lite taskigt att bara somna om så jag låg och halvsov tills halv elva. Så ikväll blire en massa mys framför datorn med glass och film.

När jag och Sara skulle ta tåget från Sunne tidigare idag så sa dom att den redan var så full så vi fick ta bussen, fast visst den gick direkt till Karlstad så det var inga problem, så jag han in på Hemköp och köpa lite smått och gått :)

Skriver mer i morgon för jag orkar helt enkelt inte just nu, min hjärna är inte på topp och behöver sova lite så den blir utvilad och kan tänka. Tänkte bara skriva några rader så mina läsare har nått att läsa iaf, jag vet att jag är snäll ;) 

KlassFest!

Jag har nys packat klart för att vid halv ett åka till Sunne. Vet inte om jag hinner med tåget där för om jag inte gör det så måste jag vänta i Karlstad i FYRA timmar, inte så himla nice men om jag har tur så hämtar min morbror upp mig så att jag kan vänta på nästa tåg :)

Klassfesten tror jag kan bli en massa trevlig, med mkt trevligt folk!!!

Kmr nog inte skriva mer förnst på söndag så vi ses :D

Love / M


SHIIIT :O



Läste nyss detta i Aftonbladet.

Shiit asså det kan man inte tro innan.. Undra jag va Cimon ska säga nu när han har hånglat med henne och Stefan som låg med henne. Visst hon är en tjej nu men hon har ju lix varit en kille enligt tidningen nu då. Detta kan ju vara fejk man vet ju aldrig men om man nu ska tro på det. Själv har jag inga fördomar om detta men hade det varit jag som varit i Cimon och Stefans kläder så hade jag nog tyckt att det hade varit lite konstigt.
Jag följde ju detta program och tyckte det var väldigt bra. När man såg Dalin så kunde man iaf aldrig kunna tänka sig det :O


Fredag!

Idag vaknade jag vid ungefär tio och då blev det bara att käka lite snabbt och sedan åka till Kia. Väl vid Kia så får jag reda på att de ska åka och hämta Lotta så jag skulle vara barnvakt. Men det va ju självklart inte så jättesvårt. Jag läste lite för henne sen satte vi oss och tittade på nalle puh. Ingen kan gissa vad som hände då, jo jag ska berätta det. Vi somnade xD.....
Jag vaknade efter en litenstund och en halvtimme efter det så kmr lotta och dom hem så då blir det att dra hem. Skulle ha följt med till stallet om inte mamma hade sagt till Kia att jag skulle hjälpa till att möblera om så jag gjorde väl det. Det vart väl som det blev får jag väl säga men det duger väl.

Snart ska jag äta och efter det blir det att göra sig i ordning för att sedan vara med Bejb <3

Hövve värk!

Som vanligt så blir jag förkyld på loven, fattar inte hur jag lyckas jämt.
Nu kollar jag på NCIS och det tkr jag är skit bra, måste ju alltid välja mellan det och CSI och det är alltid lika svårt.
Har huvudvärk så blir nog sängen direkt efter detta. Men skriver mer i morgon.

Love / M

Dagens låt!



Detta fick bli dagens låt. Han som sjunger har en speciell röst på nå vis. Han är helt enkelt bra. När han är bra så blir ju atomatiskt låten bra, haha nejjrå låtén i sig är ju självklart oxå bra :)


Torsdag!

Vaknade vid elva och insåg att snart är lovet slut. Fyy vad surt!!

Idag måste jag iaf hinna städa innan mamma och pappa kommer, sen blire att laga mat. vet inte vare blir men nått gott iaf.

blir ett kort inlägg nu för jag måste börja städa typ snart. Brormin kom nyss med mjölk. Gud va snäll bror man har, åker och köper saker så att en själv slipper att gå ut :)

Nyss gick Bejb hem <3

Frågade älski om hon ville hitta på något och självklart ville hon det så det blev att dra till henne och E ett tag och efter det så gick vi ut och gick en sväng. Hon va godis sugen så vi gick till stora ICA. När vi va klara där gick vi hem hit och kollade på greys anatomi ( lr hur det nu stavas ). Det blev en massa prat. Älskar dejj gumman <3




Näe nu blir chips och nån bra film på TV sen blire den efterlängtade SÄNGEN :D


Ensam hemma!

Vid halv tolv åkte mamma och pappa iväg på kryssning så de kmr inte hem förnst i morgonkväll så från sju när puppa slutar och åker hem så är jag ensam hemma. Guud så skönt!!

Har även varit duktig och städat lite i vardagsrummet en snabbis, sen dansade jag lite på dansmattan.
Så nu börjar jag bli lite hungrig så ska nog ut med hunden för att sedan gå till mormor och kääka våfflor, MUMS säger jag bara.. Tur att man har en mormor som offrar sig att göra mat iaf en dag när föräldrarna åker bort ;)

Näe nu får ni hare måste sätta fart för att hinna få lite mat. Byebye :)

Tisdag



Idag när mamma kom hem från jobbet hade hon varit till affärn och hämtat ut mitt paket från H&M. Tyvärr så innehöll paketet bara denna tröja, men jag är supernöjd med den för den är dreet sköön!

Usch någon har gjort mig förkyld så har jätteont i halsen =/

Snööar!

Asså ska snön aldrig sluta att komma ner lr, är så himla trött på den nu. Vid lunch ungefär skottade jag tomten för pappa orkade inte för han har så ont efter allt skottande så jag offrade mig. När jag var klar visste jag inte vart jag skulle ta vägen så himla ont i ryggen hade jag. Nu förstår jag verkligen hur pappa känner varje dag typ!

Har vart lite duktig iaf, efter skottningen tog jag Snoop och gick ner till mammas jobb för att lämna en lapp om sommarvikariat. Hoppas verkligen att jag får det för det skulle verkligen behövas. Lite pengar skulle inte sitta fel nu när man ska ta körkortet och allt. Åh det lär ju inte bli billigt kan jag lova. Fem körlektioner går på 2600 :- om man köper det i paket. En körlektion går på 550 spänn. Sen kommer halkan att kosta 1700:- så pengar kmr det allt att gåå åt.

Har lovat mamma att hjälpa henne att möblera om i vardagsrummet här hemma, hoppas det blir lite små niice om vi nu kmr på någon bra lösning på det hela ;)