simning!

Va iväg till filipstad med linnsan och mamma för att bada och simma lite vilket var grymt skönt sedan handlade jag och L en massa inför grillningen imorrn vilket ska bli grymt roligt :-)

ska testa på åh göra någon jordgubbsmouse tårt elr hur det nu stavas såg grymt gott ut på bilden iaf.





godmorgon!

Va ett tag sedan som jag skrev här men har helt enkelt haft fullt upp med allt som dop, vänner, vovven och lillkillen men ska försöka åh bli bättre på det :-)

Dagen vet jag inte riktigt va den har att erbjuda förutom promenad och matlagning. Ska väl även försöka mig på åh få till något fint kort på min lilla älskling i sin dopklänning + lyckopenghalsbandet som han fick. Men det är ju som sagt lättare sagt än gjort med tanke på att han absolut inte vill va still i fem sekunder eller hela tiden ska in med händerna i munnen ;-)




kärlek♡

Man blir så glad varje dag bara av att veta att detta charmtroll är vårat, bara vårt ♥


Första badet :-)

Idag drar mamma och jag in till filipstad för att bada lite, blir första gången för lilleman i badhus. Han älskar ju att bada hemma så det blir nog inga större problem :-)

Blir även att handla saker till dopet som är redan nästa helg, aaah va tiden går fort :-)

Hoppgungan!

Det är roligt att snurra runt och ha sig i hoppgungan tkr amandus :-)


Morgonmys :-D



lite uppochned men det får ni ta :-)

härligt!

Har städat verandan så man ska kunna vara där så nu sitter lilleman oh jag och myser lite medans pappa gräver :-).
Även jag han att tillbringa lite tid i solen medan lilleman sov, så himpa skönt!!!!

Bvc!

Tycker för övrigt att vi fått in en riktigt bra ruin för lilleman. Nämligen att vi lägger han runt halv nio och då sover han ända till halv tre- halv fyra vilket inatt blev halv fyra så upp så han får ite mat men sen är det bra så då sov han inatt iaf ända till halv åtta då pappa åkte till jobbet så lite mat igen och nu ligger han och sover igen, visserligen vet jag att det blir max i en halvtimme till men är skönt att ligga och dra sig i sängen iaf :-)
 
Idag vid halv elva ska vi till bvc för vägning och mätning, ska bli kul att se hur mkt han gått upp för han har ju blivit så stor nu mammas lilla kille :-) 
 

Dop

Förra veckan ringde jag församlingshemmet angående dopet på vår lilla kille så den 18 maj ska han döpas i hällefors kyrka :-)
 
 
Så jag har nu beställt lite bordsdekorationer så det blir lite fint iaf. Så kul att så många kunde komma oxå på vår killes dag :-) 

Agility tävling :-)

Igår va jag och Amandus och kollade på agility tävlingen som va här i hällefors och man kan ju inte ljuga och säga att man inte längtar tills det är cazpers och min tur att ta oss ut på banan för det gör man. Visserligen dröjer det lite till för vi ska ju åtminstone klara alla hinder först galant :-)