Jag vill ha sommar....



Nu känns det verkligen att vintern är påväg in igen. Blir så trött!
Det är ju nästan så att man behöver ha vinterjackan på sig nu på kvällarna. Vill att sommaren ska komma tillbaka, den svepte ju bara förbi så man han ju inte med någonting nästan. Solen tror jag va på månen lr nått för den va då aldrig framme när jag var ledig från jobbet iaf =/. Nejj jag ska väl sluta klaga och lägga mig i sängen till en film. Bra idé tkr jag :)


Praktiken!

Jag har ju glömt att berätta för er att jag har faktiskt skaffat en ny dator som jag är riktigt nöjd med. Den enda nackdelen med den är väl att den inte har adobe flash play så jag kan inte titta på något lr spela något så detta måste verkligen fixas till helgen alltså!

Jag tänkte lix lägga upp en låt här men det går ju inte nu när ni inte ens kmr att kunna se den så då äre lika bra och strunta i det helt enkelt jaja skit samma...



Jag är inne på min andra vecka utav praktiken på arken zoo och ja det går väl bra men det är väldigt tröttsamt med tanke på att det är väldigt många tunga lyft som måste göras så min rygg mår inte så bra just nu. Det roliga är ju allt trevligt folk som kommer och vill ha hjälp med saker och ting. Det är inte den roligaste praktikplatsen men jag har lärt mig "grymt" mkt under förra veckan bara. Man lär sig något nytt varje dag faktiskt.

                                                   


Det va ett tag sen...


Ja nu var det allt bra längesen som jag skrev här men jag har jobbat och vart med kompisar så det har helt enkelt ine funnits tid för det. men nu ska jag väl försöka att komma igång igen för nu har ju skolan börjat så nu har jag verkligen fått tid för det. :)



Usch vad jag hatar mitt huvud. Nu i några veckor har jag haft ett rent h*lvete med mitt huvud rent ut sagt. Jag har haft huvudvärk varje dag till och ifrån. Så nu ska mamma beställa tid för ögon så att jag kan kolla upp detta för såhär skare inte vara alltså!!



Jag har även hittat värsta söta valpen som jag verkligen vill ha men troligtvis kommer det inte att bli så för ulf är så seg på att ordna möte. Så om man skulle få ha valpar här så skulle jag ha tagit henne på en gång, Men nu när dem har haft sitt möte och bestämt så äre säkert för sent kan jag ju lova för då är hon säkert såld. Lr så går det så många veckor innan dom ens har sitt jädrans möte... ÅÅh jag blir så suur, jag vill ju verkligen ha henne.  Men inget kan man göra åt det ändå. Det är bara åh vänta och se. Så om två veckor är jag antingen hundägare lr inte. Det är helt beroende på skolan...HOPPAS!