Nya hårfärgen.. Bättre sent än aldrig ;)


Första bilden är innan jag färgade håret medans dom andra två är efteråt!

Ja som ni ser på bilderna så blev mitt hår väldigt mörkt, vilket inte var meningen men ajaa jag överlever så :D


Måndag!

Försökte engång tidigare idag att lägga in bilder på min nya hårfärg men bloggen vill nog inte att jag ska visa mitt fula fejs för er, så måste det va för dem vill inte ladda upp bilderna :D

Så jag försökte iaf ;)

Nejj snart blire nog sängen, måste ju orka upp i morgon oxå!

Imrg ska jag åka in till stan. Måste till telia för går ju inte att beställa så att jag får gratis sms, jag blir ju galen kan ju inte sms med några nästan för då försvinner ju alla pengar på engång :O så jag har kommit på det där att inte smsa någon för tillfället så får ni inget svar så kan det bero på det ;)
Blir så sur att det inte ska fungera utan att man måste åka in till Telia för att få det fixat..


Söndag!

Färgade håret idag fast det blev inge bra för det blev att se svart ut :( menmen med tiden så bleks det till ganska ljust igen!
Bild på färgningen ska jag verkligen försöka med att lägga upp i morgon, kan inte lova något eftersom jag slutar så pass sent men jag ska verkligen försöka!

Idag åkte jag tidigt till skolan eftersom jag lånade pappas bil och skulle köra själv. Inte det roligaste att sitta och har gör tråkigt i typ lite mer än en timme men jag kom fram och överlevde perfa!

Har så tråkigt så blir nog att kolla på ännu ett avsnitt av förhäxad! :D

Fy f**n vad hemskt :O

Satt nyss med mamma och morbror och tittade på bulgariens hemlösa barn. Den var verkligen hur hemsk som helst. Barn hur magra som helst/ jättesjuka men personalen insåg inte att dem var sjuka utan tyckte att dem verkade helt ok. Man blir verkligen ledsen inombords när man ser sånt här. Hur f**n kan man behandla barn på detta viset. Lr ja människor överhuvudtaget. Tror dom inte att dessa barn oxå har känslor!
Personalens uppgifter var bara att tvätta, klä på och mata barnen. Alltså skulle dem inte ge dom kärlek lr omtycke utan gjorde endast sina uppgifter. Man kunde se på dessa barnen hur illa dem hade det och hur dåligt dom mådde. Man blir inte så glad efter att ha sett denna dokumentären lr vad det nu var :(






Nejj nu ska jag städa mitt rum så att det blir lite fräscht iaf :D

Nyduschad :D

Kom precis från duschen, bra gött vare som alltid:)

IMORGON får jag åkaa heem igen, finns inget bättre kan jag loova :D

Vi får hoppas att internet håller hela kvällen nu för har verkligen ingenting att göra ikväll överhuvudtaget... Haade inget igår hlr men då glutta jag film ist så


Torsdag!

Igår försvann vårt internet redan innan klockan sex, fett besviken blev jag för jag skulle plugga men jag kan verkligen inte plugga utan att ha datorn igång så att man blandar nöjen med plugg så det sket sejj väl kan man säga. Ville inte störa er via sms hlr för det gör jag redan så pass ofta :$

Idag gjorde jag matteprovet iaf och det kändes bra när jag gjorde det iaf men det är oftast då som det inte brukar gå någe bra men man får väl hoppas på det bästa iaf :)

Tänkte kanske skriva lite mer men mina polare ville dra och äta så lär joina dem, det kanske kmr in ett litet inlägg senare vem vet!

Tschüs !

Onsdag!

Nu har halva veckan gått iaf så jag är massa glad :D

Dagen började skapligt bra iaf med en sovmorgon som verkligen behövdes kan jag lova, sen matte i en timme, efter det hade vi samhäll vilket innebar att vi hade debatten igen men denna gången så gick jag faktiskt aldrig fram och argumenterade.. FYYYY på mejj men orkade inte säger vi lr nåe!

Nu har vi håltimme i typ 2 h och 10 min så ska väl försöka driva bort tiden tills engelskan börjar.
Sedan ska jag någon gång idag gå till ulf och klaga på han lite, ( alltså inte pappa utan vår internatföreståndare )

Kvällen består av plugg eftersom jag har matteprov i mrn som ändå kommer gå åt skogen men man kan jju alltid försöka lära sig nått mer. Lr vi får väl se om jag pluggar nått för har ju inte gjort det förut när jag sagt att jag ska göra det. Orkar inte längre med NV det äter upp mig innifrån men man får försöka stå ut. Är ju faktiskt inte så himla länge kvar till lovet. är ju bara 5 veckor kvar nu plus att vi har en måndag ledig innan dess oxå :D

Ska försöka gå ut lite idag och ta lite kort oxå kanske, skulle inte sitta helt fel men vet inte om jag har tiden för det för är bonusmatte i kväll oxå så ska väl försöka gå på den oxå men vi får väl se hur jag gör :)


Dagens låt! :D


Tisdag!

Min dag började verkligen inte bra!!
Vaknade med skit ont i magen och det har bara fortsatt hela dagen, så har knapprat alvedon idag för att orka med skolan :(

Sen så är dagen förstörd för att miin spotify inte vill fungera, vilket betyder att jag måste vänta tills helgen innan jag kan fixa det... ÅÅH på allt ibland nu måste jag ju klara mejj utan musiiik bra länge jöe!

Sen gräddet på moset så stängde dem av vattnet imorse för att laga en vattenläcka som typ vart klar för en halvtimme sedan. Så snacka om att vi inte haft nå vatten på hela dagen vilket betyder att vi inte kunnat gått på toa så man har fått gått pissnödig en hel dag.. ojojoj vad rooligt..

Känner att detta är en riktig gnälldag,så ni snälla människor kan ju försöka göra mejj glad igen så får ni KANSKE en puss på kinden som tack nästa gång vi ses :D


Måndag!

Slutade vid sex som varje måndag så har inte precis hunnit göra något speciellt än. Vid åtta äre iaf kvällsmat åh efter det ska man hinna göra lite allt möjligt + en vaarm dusch måste verkligen hinnas med innan pensionärsjävlar börjar. Blir så jädrans glad när man titter på det så det går ju bara inte åh missa :D

Har även fått för mig att köpa en ny telefon så det blir nog så oxå skulle jag tro :D
Fast nejj det blir inte värsta hai teck telefonen eftersom jag ändå tkr att dem som köper sånna har skit mkt problem så jag avstår gärna från den då ;)

Har lagt bud på den idag så vi får väl se om jag får deen iaf,  vad det är för nån får ni veta senare!




Söndag!

Idag har jag vart hurtig för va iväg en sväng åh tränade, sen hare inte blivit så mkt annat gjort idag. Hatar verkligen söndagar så himla mkt!!

ska bli så sköönt när man tar studenten så att jag slipper åka till Karlstad varje söndag!! :D
fast ja fortfarande är det ju ett bra tag kvar men ändå.

Helgen har väl vart som den har vart, den kunde helt klart vart bättre om man säger så.. :)
Menmen har verkligen inget mer vettigt att säga så byebye :D

Dagens låt!


Lördag!

Det har redan hunnit att bli lördag vilket betyder att helgen snart är över ännu en gång :(

Idag vet jag inte riktigt 100 vad det blir men har för mejj att Belinda skulle höra av sig så vi får väl se, men vill ni hitta på nått så äre bara att höra av sig för man vet aldrig om det blir som man tänkt sig :)








Min älskade gammel mormor Ebba!


Nu har det gått ett tag och saknaden är fortfarande lika stor, du kmr alltid att finnas i mitt hjärta!! <3

Dagens låt!


Sent inlägg..

Dagens inlägg kmr lite sent men det är dock för att det inte är så intressant och jag har inte orkat helt enkelt!

Provet som gjordes idag gick käpp rätt åt helvete kan jag ju säga, efter provet gick hon igenom några frågor och ingen utav dom hon gick igenom hade jag svarat rätt på.. JIPPIIIE, lr oxå inte!!!
Han med 14.35 bussen från skolan iaf så kom till filipstad vid halv fem ungefär och då drog vi iväg och simmade några längder :)!
Hem och inte göra ett skiit typ, bra gött :D

Nyligen gick ett par mongosar hem igen, dem kom hit för att försöka få med mejj ut men dem lyckades bara få ut mejj på gården, jag höll på att FRYSA ihjäl kan jag lova. Har inte blivit varm än ens! illa ;)


Dagens låt!!


Tillbaks från stan...

Kom precis hem från stan, vi fick skjuts från en kompis ex och jag har då aldrig vart så rädd att åka med nån som då kan jag lova :O

Men  iaf filmen var göör bra, verkligen att rekomendera!! :D
Alltså var det inge slöseri utav en av mina tre gratis biobiljetter ;)

Usch imrn har jag prov i djursjukvård och jag kan ingenting lr där ljög jag nog kan nog endel från lektionerna. Så från och med nu ska jag plugga tills jag går till sängs för natten. Men som sagt ni får gärna störa :D


Biotime!!

Dagen har väl gått sådär, haft två timmar Matte D på morgonen.. satt mest och glodde orkade verkligen inte.. oops.
Sedan hade vi samhäll som vi skulle ha debatt i och jag är fett stolt över mig själv för jag gick fram tre gånger och framförde mina argument jag som inte ens brukar gå fram en gång annars så detta är då ett stort framsteg för mig. Brukar annars bara sitta med och acceptera vad som sägs, fast alla lärare är ju på mig om det så ett litet framsteg vart ju gjort iaf :)

Slutade ganska tidigt idag så vid ungefär halv sex så drar jag med brudarna in och kollar på bio "unstoppable"
Den handlar om ett tåg med farligt gods som inte går att stanna :)
Egentligen borde jag plugga till provet i morgon men förhoppningsvis så klarar jag utav det ändå, om inte annat har jag ju lite tid på mejj ikvääll iaf!


Dagens låt!


Stipendium! :D

Fick precis ett sms från pappa där han berättade att jag va 3500 kr rikare. Så alltså har jag även i år fått stipendium från per eriksson stiftelsen. Man får totalt 7000 kr därifrån bara det att dom delar upp det så att man får halva nu och halva till våren. Skapligt glad jag blev kan jag ju tala om. Det sitter göör bra till min kassa för bil sen :D
Har vart skit nervös och trott att jag inte skulle få det eftersom att alla andra redan hade fått det menmen nu sitter det på kontot iaf :D







nejj nu ska jag nog ta och plugga lite har ganska mkt att göra men orkar inte bry mig det slutar alltid att jag hämnar här vid datorn igen men en sak ska jag definitivt ta tag i iaf, wiie duktiga mejj :D

SNÖKAOS!!

Blir ju bara deprimerad av all denna snö kan inte fatta att fölk kan vara så himla glada över det. Det ända som är roligt med snön är att man kan åka pulka annars kan det kvitta tkr jag!  :)

Anledningar till att snö inte är roligt!

* Man blir bara blööt!
* Om man är jag så drar man sig med jämna mellanrum ;)
* Det är nå grymt kallt ute!
* Man trampar alltid igenom snön på något ställe så switch så ligger man där

Haha nu tänker ni säkert fan va tråkig och pluttig hon verkar då och ja jag kan ju säga att detta inte är min bästa dag, enda sen jag stuckit mig i fingret så har jag blivit helt slut. Det va ju inte lite blod dom tog från mig hlr för det funkade ju inte annars...åååh typiskt oxå! :P

nejj nu ska jag inte beklaga mig mer utan ni som älskar snön ut och lek med er ;)

Tänkte ladda upp en bild på snön här borta men tyvärr så ville det inte riktigt!


Blodsockerlab

Idag på kretsloppet så skulle vi göra en blodsockerab vilket menas att man ska mäta hur mycket sockerhalten ökar när man äter olika saker. Vi tog först ett blodprov innan vi åt de olika sakerna sedan efter olika tidpunkter tog vi ett nytt blodprov, sammanlagt tog vi sju stick i fingret så jag kan lova att det känns ganska så rejält i fingret just nu :O!
Fattar inte ens att jag våga men jag tog t.o.m helt själv fick även ta på dem andra för dom vågade inte annars.. Skapligt coool jag e då :D



Finally....Buren är klaar :D

Eftersom jag efter mycket om och men är klar med min bur så kan jag ju slänga upp några bilder här iaf :)




Och här är själva bygget klart iaf :D


Gick upp i skaplig tid iaf...

Idag vaknade jag vid nio och gick faktiskt helt otroligt upp direkt :)

Drog och tränade vid elva så har nyss kommit hem, ska så fort som möjligt ta mig ned i källaren och göra klart min förbaskade bur som jag har tröttnat skapligt på, men som tur är så äre inte mkt kvaaar :D


Här kmr några bilder från halloweendiscot för barnen igår





Torsdag!

Jao idag tänkte jag att jag skulle städa mitt rum men gick det, nejj för belinda ville ha med mejj ut på en promenad men inte blev det bara det inte, utan det blidde lite allt möjligt sen drog vi och sola och efter det blidde det mat så har inte kommit hem förnst typ nyss..
Man får väl lov att försöka städa nån annan dag :)

Onsdag!

Igår va ju jag och Belinda och tittade på Saw i 3D i örebro, fett äcklig var den iaf. Sorgligt nog han vi inte se slutet för vi var tvugna att springa till bussen så att vi kom hem oxå.
Här kmr iaf några bilder från igår!


Fett sexiga i våra 3D glasögon :)



Haha bejb somnade till en liten sväng ;)




Idag - Har jag vart nere lite i källaren och snickrat lite men klumpiga jag klämde mig, fett ont gjorde det jue :O Sen när jag berättar det för pappa så blir det bara jaha det är därför man ska ha handskar xD, snäll han e va?
Senare blire att dra till Belinda och mysa till en film :) <3


Måndag

Idag vaknade jag faktiskt ovanligt tidigt så jag gick upp och klädde på mejj. Vid tolv ungefär begav jag mig till mormor men hon va ju självklart inte hemma så jag satt och prata lite med Ragnar ist innan jag drog hem igen :)

Ska snart ned i källaren och bygga lite på buren om bilen är urtaagen ur garaget då för annars går det ju inte precis för då får jag ju inte plats.

Ikväll blire att testa på Zumba med gammeltanterna, ska bli kul och se om dem har någon taktkänsla överhuvudtaget xD