Snark*Snark*

Haha jag tittade precis upp från datorn och märkte att det var kolsvart runt omkring mig. Förra gången jag tittade upp så satt mamma iaf vid den andra datorn men inte nu inte. Jag fattar inte hur de bara kan smyga iväg sådär, det klarar jag aldrig av jue.

På onsdag åker dom på kryssning UTAN mejj som vanligt. Istället blir jag djurvakt åt katt, chinchilla och Hund. Fast jag har en underbar mormor som ska göra våfflor till mig. Min mormor är ju bara bäst, älskar dejj <3

Näe nu har jag skrivit nog många inlägg idag så detta får bli den sista. Skriver mer i morgon.

Tschüs!

Söndag = en menlös dag!

Ja idag så är det verkligen en skit dag. Det är Söndag och då gör man verkligen ingenting.
Men eftersom man inte gör något egentligen så har jag tänkt att göra världens tråkigaste sak. Jag skastäda mitt rum så att det går att vistas där inte, vilket inte går så bra just nu. Är verkligen kläder ÖVERALLT, ooops!

The song of Today!



En gammal sång men den får allt vara dagens för jga tkr Han sjunger så bra :)

Örebro

Kom nyss hem från örebro. Mamma väckte mig halv nio i morse och bara ah nu ska vi åka till Örebro. Vi åkte dit med Lene och mormor. Jag handlade mkt men inte för mina pengar utan för mammas :P
Men det var mest bröd och chinchilla mat!

Sen denna jäkla snö som inte tycks villja försvinna, jag blir helt tokig på den alltså. Tänk när den väl smälter bort då kmr det bara bli en massa slask och vår källare kmr att bli översvämmad, GREEEIT!!!

Senare ska jag till brormin på mat, de ska supa men jag drar nog hem efter det och kolla melodifestivalen!

Hare!

LOOOOV!!



Jag gjorde om mig till en avatar och detta vart då resultatet :)


Hemfärd imorgon :)



Nyss blev jag klar med rummet och då har jag städat i 1,5 h! Det tar tid när man måste damma exakt överallt, missar man ett ställe så får man 300 kr i böter. Helt sjukt tkr jag!!!
Ajaa är så skönt när det är klart iaf. Usch mamma elr pappa hämtar mig inte i morgon för dem jobbar så jag måste ta med all packning på bussen och jag kan lova att det inte är lite!

Måste nog snart ta fram och göra samhällen eftersom vi har typ en debatt om det i morgon. Allt ska verkligen va precis på engång. Sen blir jag så störd för efter lovet så har jag tre prov. Asså fattar dom inte att när det är lov ska vi slippa att plugga, men nejj då ger dom oss TRE jädrans prov på en och samma vecka. VI HAR FAKTISKT ETT LIV UTANFÖR SKOLAN OXÅ!

Ursäkta för det men var tvungen att skriva av mig lite för jag blir så himla snee!
Näe nu kmr jag inte på nåe mer och skriva om just nu men kanske skickar in ett litet inlägg senare. Men hare så bra people :)


Love / Mella

Sry!

Förlåt för denna väldigt dåliga uppdateringen denna vecka men nu är det så att det händer så mkt i skolan och så så jag orkar helt enkelt inte.
Är inte på humör för någonting just nu. Vill bara lägga mig i IDE och bara sova i några dagar, gud va skönt det skulle vara.

Idag åkte vi då skridskor på idrotten och det gick förvånansvärt bra så TACK till Belinda för att jag fick låna skridskorna <3

BARA två dagar kvar nu till lov och jag lovar att jag verkligen längtar. Ända nackdelen nu är ju att jag måste ta bussen hem för mamma jobbar men det är det f**n värt för att få ha loov :)



Det är ganska många nu som inte har förstått hlr att jag inte har lov denna vecka utan nu skriver jag det här med så att ni kanske vet. Jag har sorgligt nog lov veckan alla er andraa alltså v.10!

Montag

Idag gjorde vi prov på djursjukvården och jag tyckte faktiskt att det gick väldigt bra så man får ju hoppas på att det blir bra betyg på det provet. Vem vet jag kanske har skrivit fel på nästan allt. Lr näe förresten det händer nog inte!

Efter skolan så joinade Sara mig på mitt rum tills Erica slutat, då vi gick och åt middag. Det var GRÖT till middag =/. Efter middagen gick vi till Ulf och snackade lite skit och sedan till Pigstugan där vi skulle ha jobbat med projektredovisningen men det var först OS på tvn som vi tittade på sen tittade vi på 2 1/5 man. Fast till slut tog vi oss i kragen och skrev klart. Vi tkr iaf att vi är klara.

Nu har jag iaf precis duschat. Duschade väldigt varmt faktiskt och till slut gick det inte att få varmare men jag tror det beror på att skolan är så snåla för vattnet var då inte ens varmt!

Nejj nu driter jag i detta och sätter på filmen Fish Tank ist.


Love/ M

Tillbaka till skolan idag då!

Snart blire att åka tillbaka till skolan, usch vad töligt


Tack för gårdagen måste jag då säga det var en massa trevlans. Sen tack för lånet av skridskorna, inte för jag vet om jag kan stå på sånna har jämt åkt konståkningsskridskor och nu ska jag åka vanliga. Haha det märks väl om jag kmr hem helt blå eller något xD

Idag har jag inte gjort ett skit typ förutom att:

* Duscha
* Städa chinchillaburen
* Packat
* Pluggat litegranna

Os - Silver Igår

Usch vad seg bloggen är, tänkte lägga in en bild och skriva lite till den men nejj det funkar ju självklart inte.!

Iaf satt jag och kollade på Os i natt och jag kan ju berätta för den som inte vet att Anna Haag tog silver. En riktig kämpe var hon, i det loppet gjorde hon sitt bästa lopp! Jag satt här hemma uppe för mig själv och bara kom igen, kom igen nu. Trodde aldrig hon skulle ta silver för hon låg fyra och såg väldigt sleten ut fast på slutspurten gav hon allt!!
Efter det kollade jag lite på super-G karlar, det va väl oxå ganska nice bara det att när klockan närmade sig halv två så låg jag och nästan sov i sängen xD

Nejj nog om det idag har jag inte gjort så mkt förutom att jag har läst 60 sidor i min bok så nu har jag bara 40 sidor kvar att läsa tills på måndag så det ska jag nog allt hinna. Man hinner ju läsa minst 20-30 sidor på bussen beror på hur läs sugen man är.

På måndag har jag prov så det gäller att

Home sweet home!

Idag när jag kom till Filipstad så mötte mammsen upp mig så åkte vi till badhuset och simmade ett tag, sen blev det att handla lite. När vi väl kom hem så gjorde mamma hamburgare med bröd och det var skiit gott :)
Sen skulle kissen gosa, han va bara föör sööt. Ni skulle ha sett han !

Just nu tittar jag på lets dance och ja nyss tittade jag lite på bandy med pappa. Nu är det ju egentligen OS i hockey men det hinner jag att titta på när dance är slut.

Imörrn blire att umgås med BÄSTA B om allt går som vi tänkt <333333

Nej nu måste jag dra för nu kmr katten igen, han är jättemysig jue  ;)


Torsdag!

Idag är det då Torsdag och det betyder att vi får åka hem i morgon, JIPPIE!

Ska se hur mamma jobbar så att vi kanske kan åka och simma i morgon för det skulle vara lite skönt :)
Hade nyss fysik och gjorde bara en labb så när vi var klara så fick vi gå, vi blev då klara ganska snabbt så nu dröjer det en timme tills nästa lektion börjar. Lite töligt menmen så äre.
Har även haft huvudvärk nästan hela dagen idag så tog nyss en alvedon eftersom vi på samhällen ska debattera typ och det klarar nog itne mitt huvud av annars.

Efter skolan när Maria kommit tillbaka någongång så ska hon, Michaela, Erica, Sara och Jag plugga till matteprovet som vi har imorgon.

I mörrn har jag även sovmorgon för vi har självstudie på fysiken på morgonen sen har vi prov och efter det kemi. Sen blire bara att sätta sig på bussen och åka hem :)

Näe nu ska jag hitta på nå annat, vi hörs sen!Snart syns vi älsklings kissen <3

haha snacka roligt!

Hahahaha jag är inne på något chatt ställe som jag fick av Erica och där inne skriver man med människor från andra länder, skit kul äre :)

Snackar iaf just nu med en 19 årig kille från USA som är väldigt trevlig :)

Skulle ha pluggat nu på eftermiddagen men jag orkade inte helt enkelt, det är ju så ibland så vi får väl se hur det går på provet. Fast har det ju inte förnst på fredag så det finns ju en dag imorgon oxå att plugga lite!

Film dags

Nu efter en hård dag med huvudvärk så blir det att lägga sig framför en film.
Filmen jag har tänkt att titta på heter Flickan, ingen aning om vad den handlar om men hoppas att den är bra iaf :)

Nejj nu drar jag, godnatt!


Dagens låt!


Tisdag!

Idag äre tisdag och långt kvar till helgen.
Vaknade upp idag med huvudvärk och den fortsätter att hålla i sig. Nu har jag rast men efter det så har jag PoF. Vi får väl se hur det funkar där, om färjestad har lust att bli klara snart :)

Senare idag har jag egentligen tyska men vi får väl se om jag orkar att gå på den.



 Igår var jag och skrev in mig på traffic trafikskola så så fort jag har betalat så börjar allvaret :)
Var även in och handlade ett par mysis byxor på intersport, de hade ju lite REA så bäst att passa på tkr iaf jag. Sen köpte jag nån äggkokar grej så att äggen blir perfekt kokade. Mumma jag kan inte koka ägg bra annars men nu ska de bli perfekt :D


Nejj skriver nog senare men ni får hare så bra tills dess!

Love / Mella

EMOT!



Jag tycker då inte att det är ok för småbarn att se ut på detta viset, de ser ju faktiskt ut som dockor. Hur kan föräldrar tillåta detta det är något jag aldrig kommer att fatta. Jag blir så förbannad när jag ser detta. Barn ska ju liksom vara barn och inte sminka sig som små docker, det finns tid för sminkningen senare i livet men när man är så liiten så ja. När jag va i den åldern visste jag ju knappt vad smink var nästan. Tycker ni seriöst att det är okej att småbarn tävlar i skönhet?!
Tänk vad dåligt självförtroende alla andra småbarn ska ha när de ser sånna som verkligen ser ut som barbies. De här barnen kommer aldrig kunna gå utan smink och det är jag nästan säker på för de måste alltid se så himla fina ut annars så skäms de för sitt utseende.

Nejj usch för sånt här!!
Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om detta men jag väljer att låta bli!


Klädur :)

Ett par haremsbyxor från Ellos blev det. Byxorna hade skit skönt materiial så de var väldigt sköna att använda kan jag lova!


 De här skorna köpte mamma till mig och de kmr ifrån ellos. Väldigt fina är dem, kan ju även tala om att det är mina första skor med klack så vi får väl se hur detta slutar :)



Denna tröja kom från H&M och den var faktiskt väldigt fin i verkligheten enligt mig!




Även denna tröjja kmr från H&M. Det va inte riktigt denna färg jag ville ha men det var den som kom. Fast ganska nöjd är jag med den ändå!

 Det fick även bli ett par jeansshorts från H&M. Köpte för stor storlek men de ska nog gå och ha ändå.




Resten som jag har beställt kmr senare för det fanns inte på lager just nu, längtar :)


Lördag!

Idag vaknade jag vid sådär halv tio så gick upp och åt frukost sen bar det iväg till Kia. Första uppgiften jag får när jag kmr dit är att gå ut med hunden så snäll som jag är så gjorde jag det..
Sen åkte vi till billiga nicklas m.m. vi åkte hem till Kia och gjorde tacos och efter det bar det iväg till stallet. Nu var det inte länge sedan jag kom hem: Sitter och funderar på om ajg ska följa med mamma till lene och titta på melodifestivalen lr om jag helt enkelt ska stanna hemma och tare lugnt :)

Usch för blogg.se har försökt lägga upp inlägg i flera dagar nu men det är bara några som kommer upp!!!!!

Har  iaf fått  hälften av mina kläder som jag har beställt från H&m, de kom i fredags och resten kommer att komma lite senare. Kan ju lägga in lite bilder på vad jag har köpt senare ;)

Hare! / M

FREDAG!!!

Idag är det äntligen fredag. Jag skriver ett kort inlägg nu för jag kmr inte att hinna det senare idag för jag ska till becci ikväll och fira att hon blir 18 år :D

Idag har jag :

Fysik A

Matte C

Kemi A

Engelska B



kanske inte världens roligaste ämnen men de funkar helt klart. älskar alla fredagars lektioner, vad det än är för man vet att man får ta bussen hem efter dagen :)


Skriver i morgon igen =)

Shiiit

Ikväll har jag massor som ska göras innan man kan sööva..
Först måste jag städa mitt område, packa lite. Städa rummet, läsa 40 sidor i min engelska bok. Sen ett måste är ju att ta en dusch efter allt :)

Nejj nu måste jag leta reda på en dammsugare så att jag kan börja gö lite nytta, är faktiskt skapligt trött just nu så =/


Hare!

Dagens Låt!



Finns många bra låtar men just denna fick det bli idag :)


Onsdag

Idag äre då Onsdag och det är mitten på skolveckan så snart får vi åka hem igen :)

Skoldagen:

Matte: Vi räknade på derivatan och en massa sånt, teckenstudium m.m
PoF: Jag skrev lite på vår inledning
Svenska: Haha det va skit kul nästan hela klassen tog på sig burka bara för att jävlas med läraren för vi hade pratat om just burka och sånt så vi satt där sen när hon kom inte stog hon bara och log åt oss. Sen satte hon sig på stolen men hon visste inte riktigt vad hon skulle säga så hon bara började skratta som bara den sen försökte hon säga något igen men hon klarade inte av det hon bröt nästan ihop av skratt. Sen frågar hon om vi tyckte hon var fördomsfull när hon gjorde så och det tyckte vi ju självklart så då ville hon få en ny chans så hon gick ut och sen in igen och försökte vara som vanligt.

Hon bara: Hur äre med er då?
Hon : Vad är det för mat idag då?
En i klassen: Det är körv och mos.
Hon: Jaha äter du sånt?

Haha sen kom hon på sig själv för det var ju oxå en fördom om att de inte äter korv (alltså de som har burka)
Så hon ville ha ännu en chans så hon gick ut och in igen och med sig denna gången hade hon en annan elev på skolan med sig in för hon hade undrat vad vår lärare hade haft så kul åt ute i korridoren innan hon skulle gå in igen. Denna gången sa hon inget fel men alla skrattade så hon skrattade oxå.


Haha nu tror hon säkert att vi kmr att sitta nakna nästa gång eftersom vi pratade om det med henne. Fast skulle vi vara det så har hon sagt att hon skulle gå och avskriva lektionen xD

Det var nog den roligaste lektionen vi har haft :)

Idrott: Vi gjorde ju typ vad vi ville men vi som var kvar i gympahallen spelade först volleyboll och sen Fotboll. Det var länge sedan så jag blev glad.

Efter idrotten skulle jag ha läst i en engelsk bok på engelskan men jag sket i det, det hinner jag nog göra någon annan gång!

Jag gick och gjorde ett kemiprov istället.
Nu sitter jag här och har precis skrivit lite på tyskan ska väl även försöka städa rummet här borta litegranna..

 

Nejj nu blev det ett väldigt långt inlägg men ni får överleva;)

Men hare bra!

Love/ Mella


jao

Skrev ett inlägg igår men det publiserades inte ens, åååh på blogg ibland!
Hinner inte skriva nå värst mkt nu för har snart PoF som jag ska iväg på. Men jag skriver lite senare iaf :)

Love/ Mella

Riskettan!

Sorry att jag inte skrev om melodifestivalen men jag SKA, jag lovar. Är bara det att jag åkte till skolan och innan det så rann bara tiden iväg, konstigt va ;)

Näe snart ska jag och Lotta gå och äta sen vid fem så ska vi gå på riskettan och den är i typ TRE timmar, jag skojjar inte!!
De kmr bara hitta på en massa konstiga saker man ska göra innan man tar körkortet bara för att tjäna en massa pengar, inte snällt. Tänk på dem som inte har råd med det för jag menar det finns faktiskt sånna människor oxå!!

ajja nog om det detta har jag gjort idag då:

Först på morgonen hade vi engelska, där skulle vi bara skriva lite om boken vi håller på att läsa nu så det var ju inte så värst jobbigt.

Sedan va vi till m-skogen och sorgligt nog så skulle vi ha praktiskt i parken och stallen och så, så nu kan jag lova att jag luktar get fastän jag har tvättat mig.
Men när vi kom dit på morgonen så skulle vi ha hantering av frettarna, vi klippte klorna och badade dom. Sen efter lunch blev det att ha pälsvård och sånt på getterna.

Ansiktsmask

Nyss hade jag en ansiktsmask i ansiktet och det va grymt skönt att dra bort den efteråt. Haha men brormin och pappa bara kollade och skrattade åt mig, eftersom man ser ju inte så väldigt snygg ut i en sån ;)

Nejj ska nog hoppa in i duschen nu för jag MÅSTE verkligen städa mitt rum idag för det ser verkligen ut som ett bombnedlag kan jag lova. Ikväll blire till skolan och på måndag blire att gå riskettan (Y)

En summering efter melodifestivalen om vad jag tyckte får ni efter att jag har duschat tror jag :)




Btw!

GRATTIIS Johanna 18 år idag !! <3

Hoppas att din dag blir bäst

Sommarplaner

Nu har jag kommit på lite saker jag ska göra i sommar så min sommar kmr kosta väldigt mkt :(

* Jag blir 18 år
* Försöka ta körkortet
* Kanske gå på pip med tjejorna!
* Sandviken :)
* Ullared
* Mammas 50 års fest
* Sola
* Bada
* Va i stugan

Ja här fick ni några ideér som jag har för sommaren :)


ULLARED!

Idag kom pappa med en fantastisk överraskning. Han ba jag har beställt en resa till ullared i några dagar typ i Augusti. Snacka glad jag blev, trodde aldrig att pappa ville åka dit igen men det ville han tydligen !!

Vem har världens bästa föräldrar jo jag för de vet alltid vad jag vill :)

Älskar er mamma och pappa ni är ju bara bäst <3

Förkyld =/





Usch va töligt är jätteförkyld, känner att jag inte vill tba till skolan i morgon men jag måste ju eftersom jag sk aha riskettan på måndag!

Senare idag blire iaf att äta på Mexicano med brudarna, massa myys.
Va skönt att få träffa er igår igen, en myskväll framför tvn med snyggingarna blev det iaf. Måste göras om :)
Nu kan jag ju berätta vad johanna fick av mig eftersom hon nu har öppnat !

* Ett paket med tre olika burkar och i burkarna var det, badkulor, body creme och body lotion.
* Sen fick hon en polly påse

Ja ni ser vad dålig jag är på att komma på saker :P


Helgen är här :)

Nu har jag precis ätit, ska snart byta om och fixa mig. Sen packetera Johannas present sen blire att dra ner till Johanna och fira henne för hon fyller 18 år den 7:e :D

Blir ett väldigt kort inlägg idag för jag har ingen ork för att skriva nå vettigt, är jätte trött!!

Simhall

Det blir bara ett kort inlägg för jag måste verkligen plugga för jag kan ingenting  :P

Idag va vi iaf till sundsta badhus där vi hade simning, livräddning och fri lek. Det va faktiskt grymt skönt att få simma lite.


Igår handlade jag iaf

*present
*present
*Parfym
*2 anisktsmasker
* Deo
*lipsyl

Allt tsm blev väldigt dyrt!

Men iaf när jag kmr hem nu till helgen så ska jga beställa kläder :D

Näe nu har jag inte tid att skriva mer! Byebye på er


Stan

Nu har man precis slutat från mikrobiologi/genetiken och det är gryymt sköönt.
Väntar nu på bussen som går vid halv fyra för att åka in till stan och handla lite, måste ju köpa två presenter iaf. En till johanna och en till Rebecca som snart blir stora flickor! <3


Kanske till och med är på det humöret att jag visar vad jag har köpt. ( Dock visar jag inte vad jag ska köpa i present för då kan de ju se vad de får och då äre ju inge roligt)!

Sara kmr in till stan efter att hon har slutat historian iaf för vi ska väl titta på bio äre tänkt, vi vet inte vilken film än men någon blire nog iaf :D

Ni får hare så bra för det kmr jag ha i STAN!


Praktikplats?

Usch det börjar närma sig praktik och jag har ingen aning om vart jag vill/ska vara. Så kan inte ni vara väldigt snälla och komma med förslag till mig?

Är TACKSAM om ni hjälper mejj!!!

Btw det måste ha någonting med djur att göra
Tex: *veterinär
        * Ladugård
        * Svinhus
        * Hunddagis, katthem

Ja vad som helst bara det ingår djur i det.

Sammanfattad frågorna!

Vart finns dem?
Något förslag på något bra ställe?





Jag BER er att svara :D

ÖoB

Idag efter skolan blev det en sväng till Öob med Sara, Erica och Ericas bror Daniel. Jag handlade för hela 78 kr :O

Handlade:
 * Tvättmedel
 * Risnudlar
 * Grillkrydda
 * Engångs rakhyvlar
 * två burk drickor
 * Dumle påse

 

Näe nu har jag precis kommit ur duschen. Duschade skit varmt idag och det var jätte skönt så nu ska jag väl slå på en film och glutta lite granna :D


Måndag

Dagen börjar väldigt bra tkr jag. Den började med sovmorgon till tio i tio. Efter den så åkte vi till m-skogen där vi hade två lektioner (alltså två långa lektioner). Fick även reda på att jag fick MVG på mitt reptil prov snacka om att jag blev glad. Fick 39/41 poäng:D

Haha vår lärare ba om provet:

Sara: Du får göra om för du klarade det inte!
Jag: Vaaah!!
Sara: Jag bara skoja med dejj det gick ju jättebra
Sara & Pia: Hahahaha
Jag: huu jag tänkte väl jag som typ skrev ii allt
Sara: Ja eftersom det gick så bra va jag ju tvungen att jävlas lite men det kanske inte var så snällt
Jag: Jodå det är snällt nu när jag fick så bra.

Tänk att lärarna jävlas oxå ;)