Söndag!

Nu är det söndag och ikväll blire att åka tillbaka till skolan =/
Känner mig fortfarande dålig men klarar inte av att missa mer nu har ju lix 3-4 prov nu i veckan så det gäller att kämpa. Inte bara prov hlr utan inlämningsuppgifter ska oxå in te veckan... SÅ snälla skjut mejj så jag slipper detta tar verkligen kål på mejj :O

Iaf va nyss ner på möte och fick lite julmat, vi fick även en så kallad "julklapp" haha det va en munktröja :)
Brormin har ju oxå vart så go för han har lagat lasagne till mig för jag bad om det igår, så det blire åh äta lite senare innan man ska med bussen.


Pöss!

Sjuk =/

Ja nu är jag här igen och det är ju bara för att jag har gått och blivit sjuk!
Jag som nästan aldrig är sjuk har blitt sjuk nu och det suger verkligen..
Har ingenting att göra på elevhemmet mer än att glutta film och plugga, men plugga orkar jag inte göra än så det blir bara en massa mys i sängen för min del !

Hare/ Mella

Plugg,plugg och plugg

De här två veckorna kmr va ett rent helvete för mejj. Jag har allt då så det är inte så säkert att ni kmr se mig här men jag ska försöka ta mig tid en liten stund i varje fall (om det går). Hatar verkligen att lärare ska lägga prov och inlämningar på exakt samma veckor sen gåre flera veckor då man inte har något och sen kommer man dit igen att man har skit mkt på en vecka. Hur tusan ska jag orka detta? Svar: Jag vet inte men det är bara att ligga i och man har ju alltid vännerna som stöttar en så det är ju skeeta bra. Jag ska KLARA det till jullovet! jag bara SKA!

Idag har jag iallafall vart lite duktig för jag har gjort klart kemirapporten (min del av den) sen så har jag börjat på fysikrapporten och där har jag bara diskussion och sammanfattningen kvar sen är jag klar där med. Men nu när jag är klar här blire åh plugga kemi eftersom jag har prov i det i morgon. Får väl se hure går :P

sen i morgon måste jag oxå plugga för på torsdag har jag tyska och på fredag har jag fysik prov. urg!!

Aja ni får hare bäst / Mella

--


...



Goo Grannie !!

klassfest (Y), Lördag

Fredagens klassfest i vålberg får en stor tumme upp  (Y)..
Skiit kul vare och jag tror nog att vi på något sett har kommit varandra närmre efter all sanning som vi har berättat för varandra nu haha :) Men ja Kvällen va fett värd att stanna kvar för kan jag lova. Detta måste göras om till våren <3

Vid kvart över åtta i morse gick jag och sara upp för vi skulle med bussen från lillerud som gick halv nio in till stan. Väl i stan gick vi in och handlade lite frukost för vi va ändå tvugna att vänta på bussarna hem i ca en timme. Medans vi väntade slog jag, sara och josephine ner rövarna på mcDonalds där Emil och Dennis satt och käkade så vi gjorde dem sällskap innan bussarna skulle gå. Jag kom väl hem vid en tolv och då käkade jag mat. Sedan dess har jag inte gjort ett skit förutom att gosa med Simba och Chinchillorna <3

Ikväll blire nog MYYS framför TV:n
Nejj nu har jag inge mer åh berätte för er, men det spelar väl ändå ingen kvitt ;)

HejSvejs/ Mella

sova?

Sova snart, JA tack. Är faan helt slut i hela kroppen. Vill egentligen hem i morgon men icke då det blir det på lördag ist. Ajaa ska väl plugga lite engelska nu sen blire faan sängen åh tare lungt bara :P

Torsdag!

idag är det då torsdag alltså näst sista dagen på skolveckan :)

Idag började vi med att ha sovmorgon till tio och då skulle vi ha engelska egentligen så vi sitter där till halv elva innan vi går och frågar vart läraren är och då säger hon att hon trodde vi va på en "föreläsning" sån vi hade bara engelska i en halvtimme. Sen matten blev det inget med för hon vi skulle ha där hade åkt hem eftersom hon inte trodde att vi hade lektion hlr. Efter lunch sen så har vi en väldigt lång fysik lektion och efter den slutar dagen med samhällskunskap !

Ikväll blire ingen tyska hlr!! JIPPIE... vad glad jag blir :) så det blir att bara slappa och göra lite läxor och öva på prov kanske!

Ska nog iaf öva lite engelska och plugga glosor eftersom vi har nationella i det i morgon, HOPPAS, HOPPAS att det kmr gå bra men det kan man ju aldrig veta ;)

Nv-Dagen

Dagen börjde med att en fysiker från karlstads universitet kom hit och föreläste lite för oss. Denna dagen fanns det olika stationer som vi skulle gå till och göra olika saker vid. Så först skulle min grupp till draman där vi skulle spela en teater om Galileo Galilei sen så gick vi på en till "föreläsning" lr vad man kan kalla den om Charles Darwin och där på slutet fick man kakor (lr iaf de som tålde dem) ;).

Efter lunchen hade vi origami och det är att man ska vika pappers saker så jag byggde en snurra. Haha det gick ju som det gick men ändå. Sen skulle vi testa på nåe matematiskt lr nåe det va iaf att vi skulle sätta in bitar på rätt ställen (skit svårt faktiskt). Sen avslutades dagen med att vi fick visa upp våra teatrar för varandra (Alla grupper hade inte om samma personer utan om sex olika).

På kvällen blev det iaf sitting som trean hade anordnat och det va massa god mat, efterätt. Underhållningen var oxå skit bra så ett stort + får dem för att de gjorde den kvällen möjligt. DET VAR SKIT KUL KAN JAG LOVA!

Takida <3


Lördagsmyys!

Istället för fredagsmyys så säger jag nu Lördagsmyyys. Vid sju drar jag iväg och har massa myys med de bästa <3

Idag har jag inte gjor så mkt, lr jag har vart på ett möte sen när jag kom hem installerade jag mitt wii så det har jag spelat i flera timmar. Nyss tyckte jag det räckte för jag måste ju tare lite lungt idag oxå :)

Jag är duktig jag för ja har redan hittat/köpt en julklapp till pappa!
Sen vet jag vad mamma ska få av mig och pappa, bara det att jag inte köpt det än.
Sen så ska jag köpa en julklapp till både mamma och pappa, det vet jag oxå vad jag ska köpa.
Jag har bara ett problem med julklappar och det är att jag inte vet vad jag ska köpa till brormin :O

Hoppas jag kmr på nåe bra bara!

/ Mella

Nyklippt nurå !



Klippte av ganska mkt hår den här gången, kanske inte syns men :P

Äntligen helg!

Denna veckan har gått skiit tkr jag, fråga mejj inte vrf för det vet jag inte!

Jag tog ju sprutan i onsdags och efter jag tog den så va jag ju trött både på onsdagen och torsdag, va lite trött idag med men inte lika mkt. Har verkligen vart så trött så en lärare bara men du är väl typ klar så du kan ju få gå och vila om du vill, om du har tid för det för jag ser hur trött du är. Men gissa vad jag hade INTE tid för det. Gissa vad, tror ni inte att jag har fått en röd bulle på stället jag tog sprutan. Den gör fett ONT oxå!

Sen igår hade jag ju tyska till kvart i åtta, det överlevde jag konstigt nog oxå!
Nu i helgen har jag egentligen en massa läxor att göra men vi får se vad jag orkar. :P

Fick förresten reda på att jag fick ett stipendium på 7000 kr så jag är väldigt glad faktiskt :)

Kollade nyss på idol, det går ju bara inte att missa men nu är det reklam till ca halv elva så då sitter jag här vid datorn så att jag har lite tidsfördriv.


Hejdå/ Mella

Friday!



Det här är nog den mest lyssnade låten för mig just nu. Det är verkligen min och Lottas låt!! Jag är helt såld på den tkr verkligen den är skiiit bra!!

Vaccin!

Imorse blev jag vaccinerad mot svininfluensan. Det kändes inte så mkt det gjorde bara lite ont när de sprutade in vätskan. Sen efter en timme typ så blev jag slut i hela kroppen jag vart så trött så jag ville egentligen gå och sova men istället halvsov man på lektionen. Nu har tröttheten försvunnit iallafall men nu har jag skit ont i armen istället, kan nog säga att jag är nog hlr trött än att har ont i armen menmen :P


Braa lååt!!



Denna låten fastnade jag för för länge sen och jag lyssnar fortfarande på den <3

Liverpool?



Men vadå gillar jag liverpool lr???

svar: JA, SJÄLVKLART!! så jädrans grymma är dem, visst de forlorade i helgen men det va bara för att de fick två spelare utvisade på ingenting. J*vla domare!!!!


Slänger iväg e...

Nu slänger jag iväg ett litet inlägg här innan det blir kvällsmat :)

Idag hade vi sovmorgon till tio i tio och  det va ju grymt skönt. Har även sovmorgon på onsdag därför att jag inte läser Historia, happyhappy!

När vi började tio i tio så åkte vi till m-skogen där vi hade sällskapsdjur, jag och Sara hade reptilerna denna gången så vi fick göra dagliga rutiner hos dem innan vi fick göra uppgifterna. Sen efter det blev det lunch. Jag LOVAR det va verkligen skiit äcklig lunch på sjukhuset (där vi äter) det va typ mos/potatis med strömming alt nudelwook. USCH!!!

Sen efter lunch hade vi djursjukvård, vi fick ge hundarna vaccin sen så fick vi ta bort stygn på en av dem. Denna dagen va lugnt den slappaste hittills tror jag.

Vid åtta öppnar kvällsmaten så efter det någongång blire att gå dit sen hit igen och hämta min handduk i tvättstugan sen blire att ta en varm och sköön dusch, lär behövas eftersom det regnar och är svinkallt här :O!!