Fredag och lördag ;)

Har inte skrivit här på ett tag men det är för att jag helt enkelt inte har orkar/haft tid för det!

Fredag:)

Dagen började med svenska, där kollade vi klart på en film som hette tristan+isolde lr något sånt och den va faktiskt jättebra efter det så skulle vi diskutera om noveller och efter det fick vi sluta svenskan
sen så hade vi data i 1 timme och 40 min och det är lika segt som vanligt =/ ska bli så skönt när data grejjen slutar och det gör den innan lovet lr om det va efter lovet :). När vi slutade hade vi lunch sen så hade vi matte
på matten fick vi reda på vad vi fick på provet och jag fick VG jävlarns va glad jag blev måste skryta litegrann iallafall för jag var 5 poäng ifrån MVG men jag nöjer mejj gött och väl med VG på ett matteprov :D sen så skulle vi göra ett diagram om djurbeteende och det fick vi göra på rummet eftersom jag hade excell på datorn och det va tur de för då hann jag med den tidigare bussen hem !

Väl i filipstad så stog mamma och väntade på mejj, så jag fick övningsköra hem sen till Inga och gratta henne sen så fick jag övningsköra till Ezpana där jag träffade de underbara Becci, johanna, dana, dree och linn. Sen drog vi på fest och linn skulle inte med men hon gick inte miste om nåe för den sööög verkligen skit mkt så då drog vi och kolla på kvarn fast det sög ju minst lika mkt så vi drog till dree och snackade om allt och ingenting. Denna kvällen va den bästa på länge, har verkligen saknat er skiita mkt. känns så himla skönt när vi pratar om allt  det känns så himla underbart att få va med er igen så detta måste vi ju bara göra om, synd bara att vi inte har lov samma vecka =( men jag älskar er verkligen skit mkt och ni betyder väldigt mkt för mejj !

Lördag :)

När jag vaknade kollade jag på tv sen så hoppade jag in i duschen sen åkte jag och pappa till mormor för jag har verkligen saknat dem :) väl där så har bästaste mormor gjort skit goda våfflor som vi åt sen så satt vi bara och snackade ett tag innan vi åkte hem igen. Typ direkt jag har kommit hem så ska mamma och kia till billiga nicklas och då följde jang med dit och sen åkte vi till Kia ett tag sen blidde det hem :)
Hemma har jag städat åt chinchillorna sen så har jag gosat med dem och de har fått springa lite lösa i rummet, har även gosat väldigt mkt med min älsklings kisse som är väldigt kelig när jag kommer hem på helgerna.
Näe ni har säkert inte ens orkat läsa hiit så nu sluter jag att skriva men vi får väl se när jag örker skriva nästa gång =)

Hem imorgon :)

Dagen började väl med ont i magen och tråkig engelska sen hade vi djurkunskap och det är lite intressant men ändå tråkigt. Efter lunch så hade vi Svenska och skulle redovisa våra "argument" först redoviisa dem som ville i helklass men inte jag för jag törs inte (a sen skulle vi redovisa i grupp vi andra men det va bara två som hann med det så jag slapp idag med men måste ändå göra det nästa vecka =(... Sen efter svenskan så hade vi engelska igen och denna lektion va ännu mer tråkig fast vi gjorde ju inte så mkt men ändå ;).. sen drog jag och kollade på ens bebis och den va jättesöööt :D sen skjutsade mamma,kia och nalle mejj till busstationen i karlstad och där fiick jag sitta och vänta på bussen och det tog ett tag, där började min huvudvärk stiga så innåt h*lvete så va inte så glad när jag kom hit till lillerud för jag visste att jag va tvungen att både plugga matte och att städa men blev lite gladare senare men huvudvärken har inte släppt än.
Va nyss iväg och duschade och nu sitter jag här i mörkret vid datorn för mig själv för sara ligger isängen och sover, hon gick och la sejj innan nio :O!!
aja älskar henne ändå <3 =)
Vill hem vill hem och imorgon får jag åka hem åka hem åka hem :D

Mina bebisar :DSara den tokstållan :DÄlskar dem de är så himla goa :D

Torsdag och imorgon får jag äntligen åka heem!

Vaknade vid sju i morse och gick och käka frukost sen gick jag och la mig igen och gick upp vid tjugo i tio typ, skööönt med sovmorgon. Sen hade vi lektioner och slutade typ kvart-tjugo över tre, sen varte middag och sen kollade jag på one tree hill som jag för övrigt har gjort typ hela veckan, har hunnit åh se hela säsong ett nu iallafall och jag har kommit på att jag verkligen älskar ONE TREE HILL serien. Tur att man har Sara som har tre säsonger :D. Har även vart in till skolans datorer och fixat lite med powerpoint uppgiften som vi skulle skicka in idag. Sen blev det kvällsmat och att titta på ännu mer one tree hill. Har även duschat idag och det känns skiit sköönt, för det är ju verkligen så himla skönt att få duscha.


Har inte skrivit här på länge men det är ju tack vare det jag skrev där uppe one tree hill...
Imorgon ska jag äntligen få åka hem och det ska bli så himla sköönt, har verkligen haft värsta hemlängtan i en heel vecka nu. Och det blir ju inte precis bättre när folk skriver och säger en massa saker som sårar andra hlr blir bara så jävlarns förbannad!!!!!!!!

bwt jag fick IG på mitt kemi prov.. mitt första IG någonsin (snacka om att jag vart skiit ledsen :'(    ) Men det händer så mycket nu så jag vet inte vad jag tänker på det blir verkligen att man tänker på allt och ingenting.. fattar inte hur jag inte kunde klara det förbannade provet va liksom 1 poäng ifrån godkännt och det kommer att grämma mejj hela tiden men det är sånt jag måste försöka klara av å leva med men det är ju så himla svårt.

Näe nu orkar jag inte skriva nå meer för blir bara ledsen när jag tänker på det menmen vi hörs, byebye !

På lillerud igen!

Idag vaknade jag vid halv tolv så jag gick och la mejj vid tvn sen blev det att hoppa i badet och det va väldigt sköönt! sen gosade jag med chinchillorna och kissen. Hann även att bädda rent sängen innan jag skulle iväg så det va skönt.

Nu sitter jag på lillerud kom hit vid halv tio ungefär och det söög men måste man så måste man, när jag kom hit så bäddade jag rent sängen här med så snart blire väl att soova :D

som ni nu märker så har min dag varit väldigt tråkig men väldigt sköön, inte gjort ett piss lr nöe bara legat vid datorn och tvn typ men det lär behövas för att man ska orka en vecka i skolan :P
Näe nu har jag inge mer att skriva men vi hörs byebye!!

Lördag!

Imorse väckte mamma mig vid halv tio så att jag skulle hinna åh duscha innan vi skulle åkta till Örebro. Jag övningskörde till lite längre bort än Nora och det gick förvånadsvis skiit bra, jalla va glad jag bled :D. Väl i Örebro grattade vi min kusin men jag lekte med hans unge ja. Först va hon lite blyg men sen läste jag sagor och vi sjöng tillsammans det va skiit kul, vill ha den ungen faaen för hon är så himla sööt och go!! Sen när vi skulle gå så räckte hon ut armarna mot mejj, hon ville inte att jag skulle gå :)...

Vi åkte till Ikea för att kolla på datastol till brormin men han hittade ingen där så vi åkte till jysk och där hittade han en datastol och jag hittade två kuddar som mamma betala (a   sen blidde det att åka till Jula för mamma skulle köpa en sak till min morbror men dem hade höjt priset så pass så han ville inte ha den då så vi åkte till jula helt i onödan =/ sen åkte vi till coop forum och handlade bröd till mig sen åkte vi hem.
Väl hemma så satte jag mig typ direkt vid datorn/tvn sen blev det att gå och gosa med chinchillorna och nu sitter jag här igen en stund.
 
Imörra blire att åka tillbaka till Lillerud. Blir helt själv då för Sara kommer inte förnst på måndag så, fast det är ganska skönt att få sova själv så =). Aja nu har jag säkert tråkat ut er så byebye, ha det bäst !


Torsdag och hemfärd i morgon =)

Inatt så sov man typ ingenting för att man låg och hosta typ hela tiden! därför så skare bli så himla skönt att få komma hem i morgon och sova i sin egen säng och kunna ta hostmedecin! faan hatar att vara typ sjuk för det blir ju aldrig nöe bättre :@

Vaknade väl vid halv åtta och drog till frukosten sen gick vi tillbaka till rummet och böt om för djurkunskapen. Väl på djurkunskapen så gjorde Sara och jag beteendestudie på grisarkultingarna i tillväxten visst det va väl intressant men ganska tråkigt i längden. Efter det hade vi mentorsamtal men dem hade inte mkt att säga så vi fick typ gå på lunch dirket och efter lunchen hade vi svenska fast jag jobbade på rummet skriver om rattfylleri! efter det hade vi basmaskinkörning och jag körde fyrhjuling, va faan helt skräckslagen för att åka för alla andra har sagt att det är så branta backar och sluttningar och sånt men det va skiit kul att åka och jag lever jue såe =).

Efter middagen drog jag direkt in i duschen för att få bort den äckliga grisdoften, sen la jag mig i sängen och började att kolla på första säsongen av one tree hill. Serien är ju bara så himla bra :D
Efter ett tag kom Sara in efter att hon hade ridit och vi spelade Vem där? och ja  vi vann olika gånger så vet ej vem som vann mest men efter det drog Erica, Sara och jag till kvällsmaten och efter det lyckades Sara få med sig Erica till vårat rum så vi satt och pratade tills typ nyss. Nu är Sara och borstar tänderna och jag sitter här, snart så ska jag bli misshandlad för hon ska häva på en massa finnmedel och tvättningar och sånt och det svider ju så himla mkt men jag får väl ändå tacka henne för hennes försök att bli av med mina finnar, tror dock inte att hon kommer att lyckas xD jag har ju inte lyckas förrut med alla mina olika finnmedel men det spörs väl vad de blir =)

Näe nu ska jag snart byta om till pyjamas och försöka sova, inte för att jag tror det kommer att funka men man kan ju alltid försöka vill ju inte ha repris från förra natten precis =/ .
Aja säger väl god natt nu oavsett och jag går och lägger mejj lr inte så byebye ha det bäst  =)


Tillbaks på skolan igen!

Dagen började väl bra antar jag, vaknade vid elva typ åt frukost, eldade lite så jag kunde bada och det va verkligen behövligt =), sen så blidde det att packa kläder och sånt som jag skulle ha med mejj, glutta även på tv sen så kom pappa hem och då pratade jag lite med honom sen blidde det att fylla på mat och säga hejdå till mina underbart söta chinchillor som nog kommer sakna våra kvällar tsm fast hoppas mamma lyder mejj nu och gör som jag har sagt att hon ska göra med dem!
Sen vid halv två tiden kom mamma hem och då blidde det först att åka till mormor och lämna av snoop sen så åkte vi till kia och hämta henne sen blidde det att hämta en kärra innan vi drog till karlstad, när vi kom till karlstad åkte vi först till Lotta och Johan och tog det lungt sen så blidde det pizza med johan, lotta, david, kia, mamma och jag. Efter det drog vi till grums och hämtade Lottas sista saker i lägenheten. Sen blev det att dem åkte och lämnade av mig på lillerud men det va så kul för david körde och mamma och kia satt bak och slogs med flaskor som små barn xD så dem förvirrade david som då råkade köra lite fel men vi kom allt tillrätta till slut med många om och men ;). Nu sitter jag på rummet och har allmänt tråkigt känns som om jag skulle ha lyssnat på alla i hfs ändå och stannat hemma di här dagarna för jag fick ju det för mamma men jag är ju så jävla långsint att jag inte vill missa någonting i skolan.. Det kallas att jag är en duktig flicka :D lr oxå inte, skicka gärna sms lr nöe för ikväll så har jag verkligen TRÅKIGT!!

Tisdag och lovet närmar sig sitt slut.

Idag vaknade jag lite innan tio, kunde inte somna om för att jag hade sån himla hosta =/.
Sen blidde det tvn sen vid ett någongång sa pappa att vi skulle ut och övningsköra så det gjorde vi, först tränade vi på fickpakering och krypkörning sen så åkte vi iväg till ett "kvarter" och där fick jag köra på väg och testa det med växlarna och så åh ja det gick väl ganska bra bara det att när jag skulle stanna och växla ner till ettan så råkade jag få i trean istället så det blidde kärringstop där menmen det är sånt som händer för växlarna på polon sitter så himla nära varandra! xD
Sen blidde det hem och där stog brormin och gjorde käääk och det va massa gooett!!

sen har jag suttit vid chinchillorna ett tag även suttit vid datorn och tvn.

Ska väl ner till belinda sen när ho säger att jag kan komma sen så drar vi nog ner till erik och slaver åt pöjkera lr nöe (det märks).

HATAR ATT VARA FÖRKYLD OCH HA ONT I HANDLEDEN!!

har varit förkyld sen dan efter nyår nu och det är grymt segt för man sover så jädrans dåligt, fast jag kan ju medela att jag är inte lika hees längre som jag va förrut, happy faces :D
Och min jädrans handled har jag haft ont i i tre dagar så jag får gå med ett handledsskydd så man inte kan vrida på handleden, tkr det borde sluta göra ont snart för jag har ju liksom itne gjort något speciellt =/

näe nu orkar jag inte skriva nå mer för det tar sån tid med tanke på att man är typ handikappad i ena handen så vi hörs byebye =)





Måndag

Jaha då blidde det att man skaffade en blogg oxå.
Har alla andra en så är det ju självklart att man själv oxå måste ha en och underrätta världen va man gör för någonting =)


Idag så har jag inte gjort så mkt, vaknade väl vid elva någongång och då gick jag upp och la mejj i soffan och glutta på tv sen blidde det en promenad ner till mormor för att hälsa på na lite men det va inte lång stund man va där förnst hon skulle iväg och eftersom det va så jädrans kallt ute så hade jag turen att brormin oxå var där så jag fick skjuts hem =)
Sen har jag bara varit hemma vid tvn och datorn. Väntar på att mamma och pappa ska sluta så att någonutav dem kan följa med mig ut och övningsköra lite. Sen vettofaan vad som händer efter det men det märks nog. Nääe ni orkar säkert inte läsa mer så jag ska låta bli att skriva mer men vi hörs!





Välkommen till min nya blogg!