Nv-Dagen

Dagen börjde med att en fysiker från karlstads universitet kom hit och föreläste lite för oss. Denna dagen fanns det olika stationer som vi skulle gå till och göra olika saker vid. Så först skulle min grupp till draman där vi skulle spela en teater om Galileo Galilei sen så gick vi på en till "föreläsning" lr vad man kan kalla den om Charles Darwin och där på slutet fick man kakor (lr iaf de som tålde dem) ;).

Efter lunchen hade vi origami och det är att man ska vika pappers saker så jag byggde en snurra. Haha det gick ju som det gick men ändå. Sen skulle vi testa på nåe matematiskt lr nåe det va iaf att vi skulle sätta in bitar på rätt ställen (skit svårt faktiskt). Sen avslutades dagen med att vi fick visa upp våra teatrar för varandra (Alla grupper hade inte om samma personer utan om sex olika).

På kvällen blev det iaf sitting som trean hade anordnat och det va massa god mat, efterätt. Underhållningen var oxå skit bra så ett stort + får dem för att de gjorde den kvällen möjligt. DET VAR SKIT KUL KAN JAG LOVA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback