Tisdag!

Dagen har gått ovanligt snabbt idag faktiskt, slutade dagen med att göra mitt Islam prov och det kändes faktiskt fruktansvärt bra att få det gjort och jaa. Jag skrev i alla frågor iaf men man vet aldrig på hans prov för på hälften av frågorna ska man diskutera och argumentera med sig själv och det är inte jag så värst bra på. lr jag är väl bra på det men när man ska få ner det på papper så blir det inte samma sak utav allt utan man förkortar det. Aja nog om det...

Tittade precis på bröderna karlsson för första gången och jag tkr faktiskt att den var skapligt bra :)!

Vad kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte utan det märks, måste iaf städa trapporna innan nio då Maria går städkontrollen men det är ju inte så jobbigt.. Kanske blir att läsa ikväll? lr blire en till film elr att titta på bb? lr kanske plugga??
nejj det sista blir det nog inte har ju inte prov förnst på fredag så det hinns på torsdag. Men däremot har jag matteprov nästa vecka så jag måste nog plugga och kolla igenom så jag gjort alla uppgifter, ( vilket jag inte gjort överallt ) göra dem jag inte gjort så att jag får godkänt på Matte E provet. Det skulle inte sitta helt fel faktiskt :)

Nejj nu har jag babblat på om ingenting så nu ger jag mig för tillfället :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback