Ensam hemma!

Är åter ensam hemma till sex ikväll då älsk kommer hem så drar nog iväg en sväng till mamma och pappa. Detta med att vara ensam är nog bara att vänja sig då han bytt jobb och oftast jobbar hela dagarna när han jobbar. Är inte det roligaste precis just nu eftersom förlossningen närmar sig ändå. Börjar faktiskt bli lite orolig ifall han verkligen kmr hinna hem i tid och så för vill ju verkligen inte ha med någon annan än honom.. Vilket han säkert gör men det är ändå något man hela tiden går runt och tänker på. Men samtidigt måste han ju jobba för att dra in pengar så är ju bara att gilla läget!! ;-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Se det så här dem flesta förlossningar börjar på kvällen/natten vad jag har läst och hört så han hinner. Och sen kan han förbereda sin chef att han kanske måste sticka iväg om det är dax (skulle nog tro att han redan har gjort det för sin chef.

Så oroa dig inte för det eller för förlossningen. Men ett tips inför förlossningen är att tänka på andningen och även be barnmorskan hjälpa dig med andningen för det är verkligen guld värt under förlossningen. Svårt när det är första barnet (hade svårt med andningen med första) med andra barnet fick jag inte ta epidural så det blev bara lustgas och andning och då funkade det hur bra som helst och gjorde inte så ont. Undrar du ngt så är det bara att fråga.

Svar: jo visst är det ju så men han är ju busschaufför så lite svårt att bara sticka iväg för först måste han ha dit en annan chaufför innan han kan lämna!, tack för tipset!
Mella

2012-12-30 @ 11:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback